Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.750
Πόντοι
28.246
Καλησπέρα σας.

Κύριε αεροπορνοθέτη μας, τούτο το έπαθλο σας ανήκει! Το κερδίσατε με την αξία σας!

Συνημμένα

• pappoulhdes..png
    pappoulhdes..png
    110,7 KB · Εμφανίσεις: 11
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.522
Πόντοι
26.316
Τον παραδιδω εις την δημοσια χλευη σας ...!

Θα συμφωνήσω απόλυτα για την Ειρήνη, που είναι επίσης από τα στανταράκια μου. Θα σου πρότεινα
να δείς και την Χριστίνα την "Ελληνο-ουκρανή" στο Φωκαίας 27Α, καθώς είναι ιδιαίτερα φιλότιμη
και συμπαθητική. Την τελευταία φορά που βρεθήκαμε, είχε φτιάξει και ωραία σπαστό
το ξανθό μαλλάκι της, και γενικώς περάσαμε ωραία. Ελληνικά μια χαρά (με το κάπως αστείο και ναζιάρικο ψεύδισμα)
ρωσικά δεν μιλάει καθόλου, καθώς ισχυρίζεται ότι τάχα ήρθε μικρή στην Ελλάδα, σωματάκι μια χαρά με
καλή πίσω κίνηση που παρέχεται χωρίς υπεκφυγές και με πάρα πολύ σωστό στήσιμο, στήθος σχετικά μικρό
και όχι τόσο σφιγηλό, αλλάζει πόζες και γενικά είναι δεκτική. Επίσης, είναι πολύ καθαρή και δεν βιάζεται.
Στοματικό, χωρίς ιδιαίτερες αξιώσεις, αλλά τουλάχιστον προσπαθεί για ό,τι καλύτερο μπορεί. Δεκτική στο 69
και γενικώς τιμάει τον πελάτη και τα χρήματα που παίρνει. Πολύ καλή αίσθηση στο άναλ και καλές αντοχές, με αδιαμαρτύρητη στωικότητα και υπομονή, παρά το σχετικό ζόρισμα. Μου έκανε και μια ωραία εξήγηση στο φινάλε, και μπορώ να πώ ότι έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.

Αντιθέτως, στο διπλανό 27Β ανηφορικό, δεν έμεινα και τόσο ευχαριστημένος από την Καμέλια, η οποία και εμφανησιακά δεν με έψησε τόσο (της έδωσα όμως μια ευκαιρία), και στα του αγώνα βρήκα ψεγάδια. Δεκτική μεν, όμως με προσπάθειες για λούφα, παίρνοντας άβολες στάσεις σώματος για να αποφεύγει (ειδικά στο αναλ) ό,τι μπορεί. Στοματικό, αρκετά καλό και ίσως το μόνο αξιομνημόνευτο από την συνεδρία. Υπερβολικές εκφράσεις δήθεν ηδονής, με κραυγαλέα υποκρισία που περισσότερο ξενερώνει, παρά ανεβάζει τον πελάτη. Από πλευράς καθαριότητας, υπάρχουν θέματάκια, και στα αρνητικά προσθέτω επίσης, κάποια υπέρ του δέοντως ρομαντική διάθεση που προσωπικά δεν εγκρίνω σε κοπέλες που κάνουν τελειωτικό στοματικό και έχουν, όπως προείπα, θεματάκια υγιεινής. Βέβαια, κάποιοι μπορεί αυτό ακριβώς να ψάχνουν. Όπως με ενημέρωσε, μετά από έξι συνεχόμενους μήνες στη χώρα μας, θα έφευγε για Μολδαβία, μετά το Πάσχα για ξεκούραση. Δεν ξέρω πότε σκοπεύει να επιστρέψει (ή αν έχει ήδη επιστρέψει).

Και στις δύο περιπτώσεις, να αναφέρω ότι δεν υπήρξε ενόχληση από τις υπηρέτριες, και υπήρξε άνεση χρόνου. Στην περίπτωση της Χριστίνας πέρασα καλύτερα και έμεινα παραπάνω, ενώ στην περίπτωση της Καμέλιας, διέκρινα από την ίδια κάποια στοιχεία βιασύνης (όχι από την υπηρεσία) και επειδή δεν πολυψήθηκα με τη φάση, το έληξα νωρίτερα αν και με έπαιρνε, αν ήθελα, να καθήσω και παραπάνω. Αυτά εν ολίγοις.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.750
Πόντοι
28.246
Το ίδιο πορνόγερος είναι και αυτός όπως κι εσείς.

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.297
Του κου. Ποπώφ είναι οι φώτο... Εννοώ ότι αυτό τις ανέβασε!

Ναι; Εγώ όμως από εσένα τις είδα, άρα εσύ φταις για την άνοδο της λίμπιντο και την ανάλογη κάθοδο των οικονομικών... Χαχαχα...

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Ναι; Εγώ όμως από εσένα τις είδα, άρα εσύ φταις για την άνοδο της λίμπιντο και την ανάλογη κάθοδο των οικονομικών... Χαχαχα...

Δεν πειράζει ξέρω και τι αγγελούδι (έκπτωτο) να σας προτείνω! :rose: :smitten:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256

Stories

Νέο!

Stories