blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.525
- Πόντοι
- 26.316
Θα μπορεί! Έχει γερή κράση, αντέχει!
Καλημέρα, κυριε!
Μην του απαντάτε. Αγνοήστε τον.
Θα μπορεί! Έχει γερή κράση, αντέχει!
Καλημέρα και σε εσάς μέγα μύστη και δάσκαλε της βίζιτας!Καλημέρα, κυριε!
Μην του απαντάτε. Αγνοήστε τον.
Στα αντίστοιχα νήματα βρίσκουμε τα πάντα ...This is not an answer, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε.
Μια μικρή συμπλήρωση έκανα στο κείμενο σου ...Καλημέρα και σε εσάς μέγα μύστη και δάσκαλε και της αεροπορικής βίζιτας!
Και στα δικά σου!Μια μικρή συμπλήρωση έκανα στο κείμενο σου ...
Καλημέρα και σε εσάς μέγα μύστη και δάσκαλε της βίζιτας!
όσο και να το χτυπήσεις... Κεντάς... ΚΕΝΤΑΣ!
Λίγα λόγια για τη Dasha ... Εκπληκτικό σώμα, μαυρισμένο, εξαιρετικό έργο της ρώσικης τέχνης, με στήθος 3άρι, αλλά πεσμένο. Ωραίο πρόσωπο, φτιαγμένα χείλη. Εμφανίστηκε με πολύ ωραίο ντύσιμο, μαύρο δαντελωτό κοντό φόρεμα με ασορτί γόβες. Εργατική, με σεβασμό και ενδιαφέρον για τον πρόσκαιρο σύντροφο της, ευγενική και χαμογελαστή. Διέκρινα κάποιο άγχος, αλλά θα της περάσει γρήγορα. Καλή κοπέλα, θα τα καταφέρει ...
Τα έμαθα από μέλος του νήματος, όπως μας πληροφορήσατε ...Σας τον παραδίδω εις την δημόσιαν χλεύην σας!
Τα έμαθα από μέλος του νήματος, όπως μας πληροφορήσατε ...
Υπάγω που λέει και ο πορνοθέτης. Κ. πορνοθέτη μην ξεχάσετε να δώσετε τους χαιρετισμούς μου.
Μετέφερα τις πληροφορίες αυτολεξεί για την πιστότητα της αφήγησηςΚαι το πρώτο ενικό πρόσωπο που χρησιμοποιείτε εις την αφήγησίν σας;
Καλή ξεκούραση αγαπητέ και μην ανησυχείς. Θα δώσει τα δέοντα ο πορνοθέτης!Υπάγω που λέει και ο πορνοθέτης. Κ. πορνοθέτη μην ξεχάσετε να δώσετε τους χαιρετισμούς μου.