barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.011
- Πόντοι
- 5.506
ο σεξπιρ
Ο Romeo βρε άχρηστε, δε διάβαζες, καλά έκανε η μάνα και σου έπαιρνε όλα τα Λονδινο2001 και Διάβασέ με που έκρυβες κάτω από το στρώμα.
ο σεξπιρ
Επιμένετε. Θα συνεχίσει η διαρροή στοιχείων ...Είθε να ήτο έτσι!
Δεν είναι όμως. Ο όνος, κ. Vlandis, χορτάτος από σεξ και εμπειρίες εμπαίζει τον ηλικιωμένο τούτο νηματοθέτη.
σεξ-πιρ(φορος) το πιασες το υπονοουμενο μεγαλε μεγαλε? ;)Ο Romeo βρε άχρηστε, δε διάβαζες, καλά έκανε η μάνα και σου έπαιρνε όλα τα Λονδινο2001 και Διάβασέ με που έκρυβες κάτω από το στρώμα.
Αυτό ισχύει, αλλά αν σε ενδιαφέρει έχουμε κονέ και στην κανονίζουμε στο άψε σβήσε!Ειδικά η εργαζομένη Juliet είναι excluded for life!
Αυτό, φρονώ, ότι δύναται να σας το βεβαιώσει και ο προσωπικός πολέμιός μου, κ. Vlandis. ;)
σεξ-πιρ(φορος) το πιασες το υπονοουμενο μεγαλε μεγαλε? ;)
υ.γ. εσυ ταπαιρνες και την κοπαναγες ολημερις στην τουαλετα
Και τι είμαι εγώ για να γνωρίζω κε λασπολόγε, προστάτης της κοπέλας;Παρακαλώ τα μέλη του νήματος να ερωτήσουν τον κ. Vlandis εάν γνωρίζει ποίο μέλος του νήματος θα συνευρεθεί με την εργαζομένη Dasha εντός ολίγου...
Και τι είμαι εγώ για να γνωρίζω κε λασπολόγε, προστάτης της κοπέλας;
Αν το έχετε κανονίσει για να με εξαγοράσετε τότε σας είμαι ευγνώμων!Ουχί!
Είσθε όμως ο αμέσως επόμενος πελάτης της!
Σώπα ρε Νικόλα, fully booked διαβάζαμε πριν ...ηθελα να ηξερα τι θα γινοταν αν σταματουσε ο Βλου
θα έκλεινε το γκλάμουρ?
Αν το έχετε κανονίσει για να με εξαγοράσετε τότε σας είμαι ευγνώμων!
ηθελα να ηξερα τι θα γινοταν αν σταματουσε ο Βλου
θα έκλεινε το γκλάμουρ?
Σώπα ρε Νικόλα, fully booked διαβάζαμε πριν ...
Αυτό ισχύει, αλλά αν σε ενδιαφέρει έχουμε κονέ και στην κανονίζουμε στο άψε σβήσε!
eides που με συμπαθει ο γιορκιε