Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Ορίστε! Παππούλης και μικροτσούτσουνος!
δέστο καλά μη σου φύγει και σε κυνηγάνε όλα τα κορίτσια της πισίνας.Με μαγιο!
ΣΠΛΑΤΣ!
Πρέπει να πάσχω απο μια πολυ σοβαρη ασθένεια θανατηφορα που κολλησα σε ενα ταξίδι μου στις ελβετικές αλπεις μαζι με τον γιορκι.Vivere pericolosamente;
A ρε Έρη και σε είχα για την φωνή της λογικής.
Πιες και λεμονάδες, βοηθάνε και αυτές.
Η wild rose πιστεύω θα χαρεί να σε βοηθήσει με την διαθήκη.
αηδίασα ρε γκραφΟρίστε! Παππούλης και μικροτσούτσουνος!
Πρέπει να πάσχω απο μια πολυ σοβαρη ασθένεια θανατηφορα που κολλησα σε ενα ταξίδι μου στις ελβετικές αλπεις μαζι με τον γιορκι.
εχω δωρισει ολη μου την περιουσια μου στο πουλι με συμβολαιογραφικά έγγραφα .
θα αφησω ομως οδηγίες και το νικ μου στο μποκα .
Τις γατες μου θα στις στείλω πακετάκι ωστε να ζήσουν ζωή και κότα.
Τι αλλο να πω. ζωη σε λογου σας..
Γιατί ρε φίλε, αφού ανταποκρίνεται ακριβώς στο νήμα, ad hoc που λέμε και στο χωριό μου...αηδίασα ρε γκραφ
Θα σου δωσω διατροφη για την καθε μια γατουλιτσα. Υπολόγισε 3 αλλά μέχρι να ψοφήσω δεν βάζω και στοίχημα.Ελπίζω ο yorkie να σας επιβίωσε.
Μην ανησυχείς Έρη, θα τα πούμε στην κόλαση, ζέστανέ μου την θέση.
P.S Μόνο για τις γάτες μην ανησυχείς (αν και φοβάμαι κάποια κιλά θα τα πάρουν).
ad hoc ; τι διαβολο ολοι δικηγοροι ειστε εδω μεσα;Γιατί ρε φίλε, αφού ανταποκρίνεται ακριβώς στο νήμα, ad hoc που λέμε και στο χωριό μου...
Θα σου δωσω διατροφη για την καθε μια γατουλιτσα. Υπολόγισε 3 αλλά μέχρι να ψοφήσω δεν βάζω και στοίχημα.
Δεν εχω σκοπό να πάω κόλαση. Λυπάμαι. Θα είμαι στον παράδεισο και θα πίνω πινακολάδες .
Θα σου δωσω διατροφη για την καθε μια γατουλιτσα. Υπολόγισε 3 αλλά μέχρι να ψοφήσω δεν βάζω και στοίχημα.
Δεν εχω σκοπό να πάω κόλαση. Λυπάμαι. Θα είμαι στον παράδεισο και θα πίνω πινακολάδες .
Πώς φαίνεται ότι συναναστρέφεσαι νομικούς κοριτσάρα μου...Είναι κακές επιρροές όμως, θα σε παρασύρουν στην αμαρτία!ad hoc ; τι διαβολο ολοι δικηγοροι ειστε εδω μεσα;
ad hoc ; τι διαβολο ολοι δικηγοροι ειστε εδω μεσα;
χρειαζομαι διακοπες ως βελζεβουλις. δεν γινεται να ειμαι συνεχεια στα ιδια μερη βαρεθηκαγιατί, τι έχει η κόλαση?
εισαι και συ; ποσα να αντεξει η αγια καρδουλα μου ποσαΠώς φαίνεται ότι συναναστρέφεσαι νομικούς κοριτσάρα μου...Είναι κακές επιρροές όμως, θα σε παρασύρουν στην αμαρτία!
θα κρατησω μονο το ματια μου. Καιρο ειχα να ακουσω μειν καλη κουβενδα.Σιγά ρε για ένα ad hoc μην είμαστε και δικηγόροι.
Ad hoc συνδέσεις δικτύου δεν έχεις ακούσει μάτια μου;
χρειαζομαι διακοπες ως βελζεβουλις. δεν γινεται να ειμαι συνεχεια στα ιδια μερη βαρεθηκα
θα κρατησω μονο το ματια μου. Καιρο ειχα να ακουσω μειν καλη κουβενδα.
Ελπίζω να το βρεις στην καρδιά σου να με συγχωρέσεις, μου ξέφυγε.
ε ημουν σιγουρη αλλα ειπα μπας και
Ελπίζω να το βρεις στην καρδιά σου να με συγχωρέσεις, μου ξέφυγε.
βλεπεις την γατα και επηρεαζεται. Αν βαλω βυζια θα συνελθει . Νικ εσενα λεω να σου αφησω το κασκολ του ΠΑΟΚ μαζι με ενα διαρκειας για να βλεπεις τα ματς στην Τουμπα και τα κονε μου στην συνδεσμο Νεαπόλεως. Δεν ξέρω αν θες και την κουβερτα ΠΑΟΚειδύλλιάκι βλέπω