Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.720
Πόντοι
5.506
Άλλος είναι αυτός που κατεργάζεται - αυτή την στιγμή - την επίθεση σε βάρος του νηματοθέτη αναρτώντας μονταρισμένο φωτογραφικό υλικό ...
Σας τον παραδίδω στην χλεύη σας ....
ξερω ξερω....πηραν την βοηθεια του λορετζο και θα ποσταρουν εναν μπλε παππου να γαμει...κανεις δεν θα τους πιστεψει ομως

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
ειναι ανηθικο να χακαρετε τα ποστ

Είναι ηθικό όμως να μου χακάρει το ανήψι τους τραπεζικούς λογαριασμούς,
για να πηγαίνει σε εργαζόμενες και να οργιάζει, και έπειτα να χακάρει και το προφίλ
μου στο bou. για να γράφει εξ ονόματός μου τα αίσχη του, επί των οποίων ο παρωπιδικός
και άτεγκτος υποκριτής πορνοθέτης, στήνει εμμονικά σενάρια στρεψοδικίας ρίχνοντας τον ταλαίπωρο γέροντα Popov
στον Καιάδα των ανοσιουργημάτων και στον ωκεανό των ακολασιών, όπου ο ίδιος αυτός υποκριτής,
πλέει αγέροχα με το πειρατικό του, ως άλλος Μπαρμπαρόσα, κουρσεύοντας και λεηλατώντας τα απροστάτευτα θήλεα.
Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Μάλιστα κ. Τρομπάκη μου...
Κι εσείς από κοντά να σιγοντάρετε...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
ξερω ξερω....πηραν την βοηθεια του λορετζο και θα ποσταρουν εναν μπλε παππου να γαμει...κανεις δεν θα τους πιστεψει ομως

Ακόμη πιο αστήρικτο θα είναι αυτό που θα αναρτηθεί ...

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Και ιδού η πρωινή μελέτη του νηματοθέτη! Προσοχή, διαθέτω αποδείξεις και ονόματα ...
1688624_671603469545091_795139881_n.jpg

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
για να πηγαίνει σε εργαζόμενες και να οργιάζει, και έπειτα να χακάρει και το προφίλ
μου στο bou. για να γράφει εξ ονόματός μου τα αίσχη του, επί των οποίων ο παρωπιδικός
και άτεγκτος υποκριτής πορνοθέτης, στήνει εμμονικά σενάρια στρεψοδικίας ρίχνοντας τον ταλαίπωρο γέροντα Popov
στον Καιάδα των ανοσιουργημάτων και στον ωκεανό των ακολασιών, όπου ο ίδιος αυτός υποκριτής,
πλέει αγέροχα με το πειρατικό του, ως άλλος Μπαρμπαρόσα, κουρσεύοντας και λεηλατώντας τα απροστάτευτα θήλεα.

Η έξοχη πλην όμως αναληθής γραφή σας δεν είναι ικανή να παραπλανήσει έναν αδάμαντα του νήματος, ως ο κ. troubakhs!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.720
Πόντοι
5.506
σε αυτο εχετε δικιο
δεν μπορειτε να με παραπλανησετε κυριε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom