blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
κε πορνοθέτα, πείτε αλεύρι ...
Και πριν αλέκτωρ λαλήσει ... ιδού ο ένοχος ...
κε πορνοθέτα, πείτε αλεύρι ...
ξερω ξερω....πηραν την βοηθεια του λορετζο και θα ποσταρουν εναν μπλε παππου να γαμει...κανεις δεν θα τους πιστεψει ομωςΆλλος είναι αυτός που κατεργάζεται - αυτή την στιγμή - την επίθεση σε βάρος του νηματοθέτη αναρτώντας μονταρισμένο φωτογραφικό υλικό ...
Σας τον παραδίδω στην χλεύη σας ....
ειναι ανηθικο να χακαρετε τα ποστ
ξερω ξερω....πηραν την βοηθεια του λορετζο και θα ποσταρουν εναν μπλε παππου να γαμει...κανεις δεν θα τους πιστεψει ομως
Είναι ηθικό όμως να μου χακάρει το ανήψι τους τραπεζικούς λογαριασμούς,
για να πηγαίνει σε εργαζόμενες και να οργιάζει, και έπειτα να χακάρει και το προφίλ
μου στο bou. για να γράφει εξ ονόματός μου τα αίσχη του, επί των οποίων ο παρωπιδικός
και άτεγκτος υποκριτής πορνοθέτης, στήνει εμμονικά σενάρια στρεψοδικίας ρίχνοντας τον ταλαίπωρο γέροντα Popov
στον Καιάδα των ανοσιουργημάτων και στον ωκεανό των ακολασιών, όπου ο ίδιος αυτός υποκριτής,
πλέει αγέροχα με το πειρατικό του, ως άλλος Μπαρμπαρόσα, κουρσεύοντας και λεηλατώντας τα απροστάτευτα θήλεα.
Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Μάλιστα κ. Τρομπάκη μου...
Κι εσείς από κοντά να σιγοντάρετε...
Είναι ηθικό όμως να μου χακάρει το ανήψι τους τραπεζικούς λογαριασμούς,
για να πηγαίνει σε εργαζόμενες και να οργιάζει, και έπειτα να χακάρει και το προφίλ
μου στο bou. για να γράφει εξ ονόματός μου τα αίσχη του, επί των οποίων ο παρωπιδικός
και άτεγκτος υποκριτής πορνοθέτης, στήνει εμμονικά σενάρια στρεψοδικίας ρίχνοντας τον ταλαίπωρο γέροντα Popov
στον Καιάδα των ανοσιουργημάτων και στον ωκεανό των ακολασιών, όπου ο ίδιος αυτός υποκριτής,
πλέει αγέροχα με το πειρατικό του, ως άλλος Μπαρμπαρόσα, κουρσεύοντας και λεηλατώντας τα απροστάτευτα θήλεα.
Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Μάλιστα κ. Τρομπάκη μου...
Κι εσείς από κοντά να σιγοντάρετε...
αρνουμαστεΜη διανοηθείτε να το αρνηθείτε, θα μπλέξετε ...
Και ιδού η πρωινή μελέτη του νηματοθέτη! Προσοχή, διαθέτω αποδείξεις και ονόματα ...
![]()
Μη διανοηθείτε να το αρνηθείτε, θα μπλέξετε ...
Και πριν ο αλέκτωρ πορνοθέτης πηδήξει τρεις ... ιδού ο ένοχος ...![]()
Η έξοχη πλην όμως αναληθής γραφή σας δεν είναι ικανή να παραπλανήσει έναν αδάμαντα του νήματος, ως ο κ. troubakhs!
Και ιδού η πρωινή μελέτη του νηματοθέτη! Προσοχή, διαθέτω αποδείξεις και ονόματα ...
![]()
Διαθέτω πολλά περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με τον ασύδοτο Ρασπούτιν!
ο κ. Τρομπάκης, παρεδέχθη ήδη το δίκιο μου...![]()
ο κ. Τρομπάκης, παρεδέχθη ήδη το δίκιο μου...![]()
σε αυτο εχετε δικιο
δεν μπορειτε να με παραπλανησετε κυριε