troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.720
- Πόντοι
- 5.506
τοτε οκ...το ρα μολι που το στελνουμε?ταιζει παπιες στον κηπο?αυτος οχι.μονο εγω,ο βλαντης,ο ζεμπου,ο ποποφ,ο τριβης,ο ερεισερ,ο σαουλ,ο γιορκι,ο ραοπαο....![]()
τοτε οκ...το ρα μολι που το στελνουμε?ταιζει παπιες στον κηπο?αυτος οχι.μονο εγω,ο βλαντης,ο ζεμπου,ο ποποφ,ο τριβης,ο ερεισερ,ο σαουλ,ο γιορκι,ο ραοπαο....![]()
βραδυ μαν.τι βραδυ δηλαδη απογευμα.απο τις 9 ψοφαειτοτε οκ...το ρα μολι που το στελνουμε?ταιζει παπιες στον κηπο?
ψοφαει...ε ρε τον σκουπιδιαζεις....αν και αναρωτιεμαι γιατι δεν τους κανουν ευθανασιαβραδυ μαν.τι βραδυ δηλαδη απογευμα.απο τις 9 ψοφαει![]()
και καλα,κρατος δεν υπαρχει.ψοφαει...ε ρε τον σκουπιδιαζεις....αν και αναρωτιεμαι γιατι δεν τους κανουν ευθανασια
νομιζει οτι ειναι κινκυ και θα σκασει το μουνετο να τον τσιμπουκωσει....ξυπναει την επομενη μερα και το μονο που εχει ειναι ρευσηκαι καλα,κρατος δεν υπαρχει.
αυτος γιατι δε μπαινει μες το κουτι να σταυρωσει και τα χερια να ειναι ετοιμος?
:Sπαμε για καναδυο ωρες υπνο τωρα....περιμενουμε με τον καφε αυριο κριτικη απο οσους γαμησαν
ρε μαλακα....πες το πιο πριν να πηγαιναμε μαζι...:S
παω να σουλατσαρω στον πειραια στο παζαρι.
γερασα μαλακα..![]()
εγω παω.ελα αμα θες.ρε μαλακα....πες το πιο πριν να πηγαιναμε μαζι...
αρχιδια, πιπινι εισαι....
την αλλη εβδομαδα θα παμε μαζι ρε
σερνομαι ρε μαλακα...ηπια απειρες μπυρες και κατι παλιοβοτκες που μου δωσαν τα κοριτσιαεγω παω.ελα αμα θες.
υπνο.εγω ηπια μια κοκα κολα και το θεωρω και καταχρηση :Sσερνομαι ρε μαλακα...ηπια απειρες μπυρες και κατι παλιοβοτκες που μου δωσαν τα κοριτσια
παω νανι ρε...παρε κανα σετακι κυλότες να εχουμε...ο νικ εφτιαξε νυχια χτεςυπνο.εγω ηπια μια κοκα κολα και το θεωρω και καταχρηση :S
παω νανι ρε...παρε κανα σετακι κυλότες να εχουμε...ο νικ εφτιαξε νυχια χτες
Σας παρακαλώ κε πορνοθέτα, μη με προκαλείτε! Υπάρχουν πειστήρια πλέον τα οποία θα χρησιμοποιηθούν κατά το δοκούν ...
Σας παρακαλώ κε πορνοθέτα, μη με προκαλείτε! Υπάρχουν πειστήρια πλέον τα οποία θα χρησιμοποιηθούν κατά το δοκούν ...
Υπήρξε εποικοδομητική η "εργασία" σας; το ευχαριστηθήκατε;
Εξήλθατε δια δίλεπτον διάλλειμα επί το ορθότερον ...Εισήλθα δια δίλεπτον διάλειμμα!
Η προπαγάνδα σας με καταλείπει παντελώς αδιάφορον.