Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Πες μας τώρα για σένα Νικτρουμπακη η φανταστικ σου εβαλε τα 2 ποδια σε 1 παπουτσι :S
Πες μας τώρα για σένα Νικτρουμπακη η φανταστικ σου εβαλε τα 2 ποδια σε 1 παπουτσι :S
Μμμμ ενδιαφέρον ...
παρεξηγησες :Sάλλα ειδα εγω
Μη μασάς φίλε, αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννάν οι κότες ...Μμμμ ενδιαφέρον ...
Αφήστε τα αυτά. Ουδείς σας πιστεύει.
Πείτε μας όμως σεις για το 24ωρο που ετοιμάζετε εντός της επόμενης εβδομάδος μετά πρώην εργαζομένης, εκπάγλου καλλονής, η οποία καίτοι αποχωρήσασα εκ του επαγγέλματος, διατήρησε μόνο εσάς ως πελάτη και θα σας συνοδεύσει εις επαγγελματικόν ταξίδιόν σας...
Πείτε μας όμως σεις για το 24ωρο που ετοιμάζομαι εντός της επόμενης εβδομάδος μετά πρώην εργαζομένης, εκπάγλου καλλονής, η οποία καίτοι αποχωρήσασα εκ του επαγγέλματος, διατήρησε μόνο εμέ πελάτη και θα με συνοδεύσει εις επαγγελματικόν ταξίδιόν μου...
Πες μας τώρα για σένα Νικ
μονος κι ερημος σαν την καλαμια στον καμπο
μονος κι ερημος σαν την καλαμια στον καμπο
Είσαι σίγουρος ότι φοράς διαφορετικό παπούτσι στα πόδια σου;μονος κι ερημος σαν την καλαμια στον καμπο
Είσαι σίγουρος ότι φοράς διαφορετικό παπούτσι στα πόδια σου;
Πείτε μας όμως σεις για το 48ωρο που ετοιμάζετε εντός της επόμενης εβδομάδος μετά πρώην εργαζομένης, εκπάγλου καλλονής, η οποία καίτοι αποχωρήσασα εκ του επαγγέλματος, διατήρησε μόνο εσάς ως πελάτη και θα σας συνοδεύσει εις επαγγελματικόν ταξίδιόν σας...
σώβρακο φοράς ή στο πήρανε κι αυτό;ξυπολυτος είμαι
Αλλού θα πρέπει να θέσεις το ερώτημα αλλά θα έρθει η ώρα ...Βλανδή πάλι θα γαμήσεις?
σώβρακο φοράς ή στο πήρανε κι αυτό;