troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.222
- Πόντοι
- 5.506
εισθε καταδικος κυριεΤα περιθώρια ήταν στρυμωγμένα γιατί είχε ραντεβού με άλλη κοπέλα στη συνέχεια ...
εισθε καταδικος κυριεΤα περιθώρια ήταν στρυμωγμένα γιατί είχε ραντεβού με άλλη κοπέλα στη συνέχεια ...
Είμεθα γέροντες και φλύαροι, αλλά παραμένουμε εχέμυθοι ...Παρακαλώ, διαφωτίστε μας!
![]()
φτου σουΕγώ ήρθε η ώρα να ομολογήσω αυτοβούλως και με κάθε επισημότητα αλλά και ντροπή γιατί πρόδωσα τις αρχές του νήματος.
Χθες το βράδυ [size=6pt]γάμησα[/size].
:S :S :S :S :S :S :S :S :S
Γιατί; Επειδή σαλιάρισα λίγο σε άλλο νήμα; Και αυτό έγκλημα είναι; >Δεν είναι ύποπτος απλώς.
Κατάδικος ήδη είναι!![]()
Εγώ ήρθε η ώρα να ομολογήσω αυτοβούλως και με κάθε επισημότητα αλλά και ντροπή γιατί πρόδωσα τις αρχές του νήματος.
Χθες το βράδυ [size=6pt]γάμησα[/size].
:S :S :S :S :S :S :S :S :S
Γιατί; Επειδή σαλιάρισα λίγο σε άλλο νήμα; Και αυτό έγκλημα είναι; >![]()
Τη Vlada που είχα οδηγήσει ήταν φοβερό μοντέλο! Με κάτι τέτοια μας κρατάει το Glamour.
Παρά την δικαίαν λαϊκήν κατακραυγήν [ βλέπε το φτου σου του κ. troubakhs ] ο νηματοθέτης σας αντιμετωπίζει με συμπάθεια και κατανόηση. Ομολογείται το ατόπημά σας. Απαξ ετησίως και φαντάζομαι ότι δεν θα επαναληφθεί εντός του έτους.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ήμουν σίγουρος οτι ένας Μεσσίας θα ήταν επιεικής και θα άνοιγε την αγκαλιά του στον αμαρτωλό.
Το έτος σε πόσες μέρες τελειώνει;![]()
![]()
Σε λίγες ώρες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ήμουν σίγουρος οτι ένας Μεσσίας θα ήταν επιεικής και θα άνοιγε την αγκαλιά του στον αμαρτωλό.
Το έτος σε πόσες μέρες τελειώνει;![]()
![]()
Σε λίγες ώρες
Έτσι λύνεται το μεταναστευτικό, όχι μλκς ...Κάτι άσχετο. Έχουμε κυβέρνηση που εργάζεται σοβαρά και σκύβει το κεφάλι της στην καθημερινότητα ...