erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ολους σας αγαπω δεν τίθεται θέμα παρότι ειστε γουρουνιαΈρη το Μπραμπ τον αγαπάς και φαίνεται, είναι φυσιολογικό αποδέξου το, και εγώ αν ήμουν εσύ αυτόν θα διάλεγα
ολους σας αγαπω δεν τίθεται θέμα παρότι ειστε γουρουνιαΈρη το Μπραμπ τον αγαπάς και φαίνεται, είναι φυσιολογικό αποδέξου το, και εγώ αν ήμουν εσύ αυτόν θα διάλεγα
Έρη το Μπραμπ τον αγαπάς και φαίνεται, είναι φυσιολογικό αποδέξου το, και εγώ αν ήμουν εσύ αυτόν θα διάλεγα
εγώ τους θαυμάζω όλους, είναι τόσο ανώτεροι από μένα και ότι μου μιλούν, με ανεβάζειολους σας αγαπω δεν τίθεται θέμα παρότι ειστε γουρουνιαΜερικούς ομως τους θαυμάζω κιολας... και αυτό το εκδηλώνω και ουχι με χαζοχαβαλε ;)
είναι προφανέςΓουστάρει απαξίωση λες Nick για να λειτουργήσει; Ψυχαναγκαστικό θα είναι.
και τον "ντοπαμινα- σε εχει χεσει η γκομενα σου "εγώ τους θαυμάζω όλους, είναι τόσο ανώτεροι από μένα και ότι μου μιλούν, με ανεβάζει
Αυτός σε αγαπαει???ρε παιδια φυσικα και τον αγαπω τον μπραμπ και αυτος το ξερει![]()
το παιδί ρωτάει από περιέργειακαι τον "ντοπαμινα- σε εχει χεσει η γκομενα σου "![]()
![]()
![]()
![]()
Ρόζυ αισθάνθηκες τον κέρσορά μου στην κωλοτρυπίδα σου?Αυτός σε αγαπαει???![]()
ολοι αγαπιομεθα εδω μεσα τα ειπαμε. Η ουσία είναι ποιος ειναι ο βαθυτερος μας πόθοςΑυτός σε αγαπαει???![]()
Τον εχεις ακόμα στου Μπλιζ!! :-*Ρόζυ αισθάνθηκες τον κέρσορά μου στην κωλοτρυπίδα σου?![]()
εσένα ας πουμε ειναι ο νικ εμφανως..Τον εχεις ακόμα στου Μπλιζ!! :-*
Αι στα διαλα πρωινιατικα!!!εσένα ας πουμε ειναι ο νικ εμφανως..![]()
Καλά αν σε φέρνω σε δυσκολη θέση σορρυΑι στα διαλα πρωινιατικα!!!![]()
![]()
![]()
εσένα ας πουμε ειναι ο νικ εμφανως..![]()
στο έφτιαξα λίγοεσένα ας πουμε ειναι όλα τα αντρικά νικ εμφανως..![]()
σιγα την γκομενα...Εσένα είναι η Έρη;
Τον εχεις ακόμα στου Μπλιζ!! :-*
Ετσι Μπλιχ κρατα το επιπεδο!!!Κυρία, τι εκφράσεις είναι αυτές;
Οφείλω, ως νηματοθέτης, να σας υπενθυμίσω ότι δεν βρίσκεθε στο επαρχιακό πορνείο, όπου εκδίδεσθε ούτε στο πορνείο, όπου εκδίδεται ο Μπάρμπι και συχνάζει ο/η σύντροφός σας!