Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Καλημέρα αγαπητέ. Το μόνο καλό ότι είχαμε ΣΚΤι νέα φίλτατε Βλου; Είχαμε τίποτα καλό;
![Sleeping :sleeping: :sleeping:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sleeping.gif)
Καλημέρα αγαπητέ. Το μόνο καλό ότι είχαμε ΣΚΤι νέα φίλτατε Βλου; Είχαμε τίποτα καλό;
Καλημέρα αγαπητέ. Το μόνο καλό ότι είχαμε ΣΚαλλά πάει κι αυτό ...
Επειδή από ό,τι βλέπω όλοι συνουσιάζεσθε εκτός από εμένα. Και επειδή σε αυτό το νήμα μπήκα για να βρω παρηγοριά στον πόνο μου, αποφάσησα να αποχωρήσω από το νήμα και να πάω σε μια μονή να μονάσω!Ο κ. Vlandis τα ξεδιαλέγει και μόνο καλά έχει και σχεδόν καθημερινά.
Τα έχουμε πει αυτά.
Αντ΄ αυτού έπρεπε να τον ερωτήσετε με ποία θα συνουσιασθεί σήμερον.
ψεμα κυριε ζεμπου...χτες ειπα 5 νομους και 3 τροπολογιες σε μια γκομενα και τιποτα δεν εγινε
Έχετε χάρη κύριε που η αγγλοσαξωνική μου ανατροφή δε μου επιτρέπει να σας απαντήσω όπως σας αρμόζει!Ο κ. Vlandis τα ξεδιαλέγει και μόνο καλά έχει και σχεδόν καθημερινά.
Τα έχουμε πει αυτά.
Αντ΄ αυτού έπρεπε να τον ερωτήσετε με ποία θα συνουσιασθεί σήμερον.
Επειδή από ό,τι βλέπω όλοι συνουσιάζεσθε εκτός από εμένα. Και επειδή σε αυτό το νήμα μπήκα για να βρω παρηγοριά στον πόνο μου, αποφάσησα να αποχωρήσω από το νήμα και να πάω σε μια μονή να μονάσω!
![]()
Ψέματα λέι και αυτό το καθήκι μην τον ακούς. Αλλά με απρέες σαν την δικά σας, του κ Βλαντή, του σενιορ Τριβη, τι περιμένετε;Τα νομοσχέδια και οι τροπολογίες κουράζουν τα θήλεα, κύριε.
Πρέπει να αποστηθίσετε άρθρα του Αστικού Κώδικος.
Έχετε χάρη κύριε που η αγγλοσαξωνική μου ανατροφή δε μου επιτρέπει να σας απαντήσω όπως σας αρμόζει!
Ψέματα λέι και αυτό το καθήκι μην τον ακούς. Αλλά με απρέες σαν την δικά σας, του κ Βλαντή, του σενιορ Τριβη, τι περιμένετε;
Σε μονή με καλόγριες θα πάω.Αν δεν πείτε σ΄ εμάς τον πόνο σας, σε ποιον θα τον πείτε. Ξέρετε εκεί στην μονή πιθανώς να χρειασθείτε και ένα τσίγκινο εσώρρουχον...
3 στο 90ντάλεπτο ο σάτυρος!Συμφωνώ ότι είναι καθήκι.
Πείτε μας όμως περισσότερα για τις συνουσίες του...![]()
Με ποία θα συνουσιασθείτε σήμερον, κύριε;
3 στο 90ντάλεπτο ο σάτυρος!
ποιος αντεχει τοσο πολυ?3 στο 90ντάλεπτο ο σάτυρος!
Αν μοιραστείς μαζί μας πως το κάνεις ίσως το κάνουμε κι εμείς.ποιος αντεχει τοσο πολυ?
Αν μοιραστείς μαζί μας πως το κάνεις ίσως το κάνουμε κι εμείς.
εγω ουτε στα 20 δεν το εκαναΑν μοιραστείς μαζί μας πως το κάνεις ίσως το κάνουμε κι εμείς.