baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.824
- Πόντοι
- 6.035
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κάτω τα χέρια από τον νηματοθέτη... [size=50pt]μου[/size]![]()
![Γιούπιιι! :happy: :happy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/happy.gif)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κάτω τα χέρια από τον νηματοθέτη... [size=50pt]μου[/size]![]()
Σιγά το λουλούδι που σου πρόσφερε.
Να για να μαθαίνεις τον άντρα το σωστο το μπεσαλή.
http://[URL unfurl="true"]www.weddingstylist.gr/wp-content/uploads/2012/08/weddingstylist_toulipes_gamos_louloudia.jpg[/img[/URL]]
Καλησπέρα κω[s]πε[/s]λάρα [b][size=18pt]μου[/size][/b]!!! :-* :-* :-*
[/quote]
Λείπει η Ρεγγίνα και με θυμήθηκες;
Καλά :-*
Σιγά το λουλούδι που σου πρόσφερε.
Να για να μαθαίνεις τον άντρα το σωστο το μπεσαλή.
http://[URL unfurl="true"]www.weddingstylist.gr/wp-content/uploads/2012/08/weddingstylist_toulipes_gamos_louloudia.jpg[/img[/URL]]
Καλησπέρα κω[s]πε[/s]λάρα [b][size=18pt]μου[/size][/b]!!! :-* :-* :-*
[/quote]
βαλε και μια τουρτα μπρο...
ναι ρε ολοι τον αλεξη θελετε να τον ριξετε αλλα οταν λεμε να ριξουμε τον μπλιτς που ειναι τριςχειροτερος κανετε την παπια
Εγώ πάντα σε έχω μέσα στο μυαλό μου και όχι μόνο.Λείπει η Ρεγγίνα και με θυμήθηκες;
και σαμπανια....ειναι και σωστα ντυμενος (παπιον) την εριξε την φαναστικσοκολατίνα-μπλακ φόρεστ, κάτι άλλο?
επππππΜου κρατάς μουτράκια; Αφού ξέρεις οτι είσαι η συμπάθειά μουκαι θέλω να τη σπάσω στον μπαρος.
![]()
![]()
Αλήθεια, η Ρεγκίνα μου τι απέγινε;;;
Γεια σου τρελέ μουKαλησπερα,φανταστικο κοριτσι.
Να τον ριξουμε αλλα πρεπει να εχουμε νεο χαλιφη ετοιμο,δεν μπορει το θρεντ να βρισκεται σε καθεστως αναρχιας :Sναι ρε ολοι τον αλεξη θελετε να τον ριξετε αλλα οταν λεμε να ριξουμε τον μπλιτς που ειναι τριςχειροτερος κανετε την παπια
Μη ρωτήσω παραπάνωΕγώ πάντα σε έχω μέσα στο μυαλό μου και όχι μόνο.![]()
η ερι ειναι ετοιμηΝα τον ριξουμε αλλα πρεπει να εχουμε νεο χαλιφη ετοιμο,δεν μπορει το θρεντ να βρισκεται σε καθεστως αναρχιας :S
Να τον ριξουμε αλλα πρεπει να εχουμε νεο χαλιφη ετοιμο,δεν μπορει το θρεντ να βρισκεται σε καθεστως αναρχιας :S
Γεια σου τρελέ μου
η ερι ειναι ετοιμη