Ειμαι τοσο ωστε να εχω δει τι γινοτανε και στις 2 περιοδους, αλλο το τι ΘΑ γινοτανε και αλλο το τι εγινε,αλλο η εικασια(οσο πιθανη και να ειναι) και αλλο το γεγονος.
Οπως και να εχει ναι η πλειοψηφια των οπαδων δυστυχως αυτο θελουν,Ο οσφπ/παο/παοκ/αεκ/κτλ και το Αιγαλεω να κερδανε και ολοι οι αλλοι να πανε να γαμηθουν.Καλο ειναι ομως να μην χρησιμοποιουμε ομως την μαλακια των αλλων ως κολυμβηθρα του Σιλωαμ για την δικια μας
Ακριβώς αυτό. Είμαι ο πρώτος που θα ήθελα ισονομία και καθαρό ποδόσφαιρο, αλλά αν νομίζεις πως μπορεί να υπάρξει σε αυτή τη χώρα τότε κακώς ασχολείσαι με το άθλημα και κάθεσαι και μου απαντάς.
Αποδείχθηκε περίτρανα ακόμη και σε αυτά τα χρόνια της παντοκρατορίας του Ολυμπιακού, ότι κάθαρση θεωρείται από τις διοικήσεις και τους στρατούς των υπολοίπων να μην παίρνει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Το είδαμε και στο πρωτάθλημα ΒγενοπουλοΠατέρα και ακόμη και προχθές στο δικό σας 4-0 με τον Παοκ τις δηλώσεις Σαββίδη για κάθαρση και πως την αντιλαμβάνεται αυτός και ο δικός του στρατός.
Αν θυμάσαι και τις δύο περιόδους θα θυμάσαι καλά πως πρωταρχικός σκοπός των Βαρδινογιάννηδων ΜελισσανοΚαρράδων ήταν το "ποτέ ξανά πρωτάθλημα στον Πειραιά". Γιατί όπως πολύ καλά είπες δεν υπήρχαν χρήματα και τα μοίραζαν μεταξύ τους.
Έδωσε και το Πασοκ ένα στον Παοκ και στη Λάρισα με κομματικά κριτήρια και όλα καλα.
Για να μην το πλατειάζω, επειδή ξέρω σε πια χώρα ζω και τι θεωρείται ισονομία σε αυτήν (από όλους) ή πρέπει να πάψω να ασχολούμαι με κάτι που μου αρέσει ή να είμαι εγώ ο ισχυρός για να μην είσαι εσύ. ;)