baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.799
- Πόντοι
- 6.035
Όλα τα χοτ γκομενάκια αλήτες προτιμάνε.σε αγαπαω σε εκτιμαω αλλα εισαι αλητης
Όλα τα χοτ γκομενάκια αλήτες προτιμάνε.σε αγαπαω σε εκτιμαω αλλα εισαι αλητης
και τώρα?
ταθελε ο κωλος του
και ποδια μαστερ σεφΣήμερα δεν τραμπουκίζω,καθαρίζω με το γάντι.
Σήμερα δεν τραμπουκίζω,καθαρίζω με το γάντι.
Αυτός μόνο ο αντιγραφέας με το Κ στο τέλος θα μπορούσε ξεβράκωτος με τη ποδιά μαγειρέματος απο πάνω.και ποδια μαστερ σεφ
Εχείς κοπεί με χαρτί? :SΣε λίγο θα μας πείτε ότι σφάζετε και με το βαμβάκι...
σχεδον ολοι γαμανε εδω μεσα...
καλημερα
σοφον το σαφες νηματοθετη μουΟι κ.κ. Vlandis, popov και NICK TRIVE δεν ειναι το συνολο των μελων του νηματος.
Κατα τα λοιπα εμεις πορευομεθα με αξιοπρεπεια και αν δεν μας θελουν αυτες μια φορα, εμεις δεν τις θελουμε χιλιες!
σοφον το σαφες νηματοθετη μου
Διορθώθηκε! Καλημέρα παιδιά.Οι κ.κ. Vlandis, popov και NICK TRIVE κι εγώ δεν είμαστε το συνολο των μελων του νηματος.
Κατα τα λοιπα εσεις πορευεστε με αξιοπρεπεια και αν δεν σας θελουν αυτες μια φορα, εσεις δεν τις θελετε χιλιες!
Επιτέλους, το παραδέχτηκες! Καλημέρα φίλτατε!Καλημέρα αλητογέροντες και κρυφοεπιβήτορες
Καλημέρα ξανθέ άγγελε! Σφίξανε οι ζέστες από τούδε λέμε.καλημερα στα γλυκα μου τ αγορακια...τι ωραιος καιρος....
Σε εσάς απευθυνόμουν, όχι σε εμένα. Για τους χαρακτηρισμούς σας το παραδέχομαι, γιατί να το κρύψομεν άλλωστε!Επιτέλους, το παραδέχτηκες! Καλημέρα φίλτατε!
Καλημέρα στο κορίτσι της παρέαςκαλημερα στα γλυκα μου τ αγορακια...τι ωραιος καιρος....