iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Το νημα δεν πιστευει εις βασκανιας.
Πλην του κ. troubakhs που κυκλοφορει με ενα στεφανι απο σκορδα.
Μπορεί να πιστεύει εις τους βρικόλακας...
Το νημα δεν πιστευει εις βασκανιας.
Πλην του κ. troubakhs που κυκλοφορει με ενα στεφανι απο σκορδα.
Μπορεί να πιστεύει εις τους βρικόλακας...
http://[URL unfurl="true"]www.xrisima.com/sites/default/files/images/2014/07/pos-na-xematiaso_0.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
να μην φιλησεις σημερα
να μην φιλησεις σημερα
ενας βρυκολακας γαμησε μια γηινη και του την επεσαν οι λυκανθρωποιΕχω γραψει κριτικη δια τους βρικολακας. Ενεργειακους κλπ.
Εχω γραψει κριτικη δια τους βρικολακας. Ενεργειακους κλπ.
Πρωτον.. Ολα τα θηλεα μας εχουν παρατησει. Η κα. Ρεγκινα αγνοειται. Η κα. Εριναλ εχει κοπιωδην εργασιαν. Η κα Καυτη καταλαβε οτι δεν μας σηκωνεται..που ειναι τα κοριτσια μου και γιατι ολοι γαμανε?
Είναι sexy η αλήθεια να λέγεται... Αλλά έχουν ένα ελάττωμα, καταπίνουν το ..... αίμα...
κάνει καλό το φρέσκο αίμα, είναι ένας τρόπος ντοπαρίσματος αν δε κάνω λάθος.
θα ελεγα οτι προτιμω να καταπινουν το σπερμα αλλα θα ημουν ο μεσς χρηστης του μου και δεν θα ειχα θεση σε αυτο το θεσπεσιο νημαΕίναι sexy η αλήθεια να λέγεται... Αλλά έχουν ένα ελάττωμα, καταπίνουν το ..... αίμα...
κάνει καλό το φρέσκο αίμα, είναι ένας τρόπος ντοπαρίσματος αν δε κάνω λάθος.
υποπτοι επισης ειναι ο ερεισερ που εφαγε κρεμυδι και ανησυχησε αν θα μυριζει και ο γιακοβος που σκεφτετε καταπιοματαΠρωτον.. Ολα τα θηλεα μας εχουν παρατησει. Η κα. Ρεγκινα αγνοειται. Η κα. Εριναλ εχει κοπιωδην εργασιαν. Η κα Καυτη καταλαβε οτι δεν μας σηκωνεται..
Δεν συνουσιαχονται ολοι.
Μονο οι κ.κ. Vlandis, popov & NICK TRIVE.
Ισχύει... Αν δεν είναι φρέσκο, έχει τα αντίθετα αποτελέσματα...
θα ελεγα οτι προτιμω να καταπινουν το σπερμα αλλα θα ημουν ο μεσς χρηστης του μου και δεν θα ειχα θεση σε αυτο το θεσπεσιο νημα
τζισουςΙουδα!
έτσι κρατιώνται μερικοί μερικοί καμιά 200αριά χρόνια και δεν εννοώ το νήμα.