pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
εχω καιρο να σας παρακολουθησω κυριως λογω της γραφικοτητας του θρεντ αλλα ο αγιος που πηγε?
και μας ελειψες ρε μαν..εχω καιρο να σας παρακολουθησω κυριως λογω της γραφικοτητας του θρεντ αλλα ο αγιος που πηγε?
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΠ αλτ.που πηγαν τα κοριτσια μου του νηματος μου?
τι? σκυλε μουΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΠ αλτ.
ΓΑΜΗΣΕ Ο ΝΙΚ
τι? σκυλε μου
Εχεις απολυτο δικο ποπε...Είναι πια γεγονός ότι οι πυρφόροι κατέστρεψαν αυτή τη χώρα....
Δείτε πυρφοροτράγουδα που άρχισαν να γράφονται για τους μελιστάλαχτους χλιμίτζουρες...
οι ρε στο μπραδερινι σου το εβαλα που εγραψε μαλακιες στο θρύλοΓΑΜΗΣΕ Ο ΝΙΚ
ο μπλιτς εδω αμφεβαλε μονο στο αν μπορεσεις τριτη φοραοι ρε στο μπραδερινι σου το εβαλα που εγραψε μαλακιες στο θρύλο
Σάββατο βράδυ 20 Μαίου μην κλεσεις τραπέζι πουθενά,τρέχουμε στον Πειραιά.ο μπλιτς εδω αμφεβαλε μονο στο αν μπορεσεις τριτη φορα
που τρεχουμε μαν?Σάββατο βράδυ 20 Μαίου μην κλεσεις τραπέζι πουθενά,τρέχουμε στον Πειραιά.
εχω παρει μεγαλο καθετηρα, τη βγαζω με ένανο μπλιτς εδω αμφεβαλε μονο στο αν μπορεσεις τριτη φορα
νικολα σε πιστευωεχω παρει μεγαλο καθετηρα, τη βγαζω με έναν
που τρεχουμε μαν?
το τραπεζι με μπερδεψε....
Στο ναιτ ρανινγκ με επίσημο χορηγό την ΠΑΕ.
Άσε ρε Νικόλα, αφού χρειάστηκες κομποσκοίνι να μη χάσεις το μέτρημα!εχω παρει μεγαλο καθετηρα, τη βγαζω με έναν
Να προσκαλέσουμε και τους παππούληδες η λες να αφήσουν κόκκαλα στο διάβα τους? :Sτο τραπεζι με μπερδεψε....