blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
ΚΑΛΗΜΕΡΑ στους παππουληδες, που σπαταλουν τον λιγο χρονο που μας απομενει στον υπνο.
Θελεις να γινω πελατης σου?
Ο λογιστης μου εγινε Δημαρχος και τα εγραψε ολα στ' αρχιδια του.
φίλε Μπλιζ ξέρεις ότι σε εκτιμώ, αλλά σε επαγγελματικά θέματα είμαι κάθετος και σας επαναφέρω στην τάξη, ειδικά όταν πρόκειται για μελλοντικούς μου πελάτες.Επιτελους!
Βρεθηκατε ( ανατομικως ) στην περιοχη του αντρικου σωματος που τοσο λατρευετε!!!
Παντα τετοια!
φίλε Μπλιζ ξέρεις ότι σε εκτιμώ, αλλά σε επαγγελματικά θέματα είμαι κάθετος και σας επαναφέρω στην τάξη, ειδικά όταν πρόκειται για μελλοντικούς μου πελάτες.
σκέφτομαι να τον κρεμάσω από τον πολυέλαιο, σαν διακόσμηση ένα πράγμα
καλημέρα Νικ :-*καλημέρα Ερινάκι
σημερις δεν φοραω κραγιονια και ετσι δεν θα αφησω ιχνηπρόσεχε με τα κραγιόνια πρωί πρωί, θα μου λερώσεις κανένα πέτο και έχω πελάτες
παιδια εκανα ενα τεστ και ανακαλυψα οτι ειμαι ψυχαναγκαστικη. Πειτε το στο ντοπαμινα αμα μπει οκ; γιατι μου φτιάχνει το βιογραφικο![]()
εσυ εχεις να κάνεις κανα σχόλιο; πως το ξεπερναω;Φρονώ ότι το πόρισμά σας, κυρία, θα τύχει πολλών σχολίων σήμερα και εάν το διαβάσουν.
Καλημέρα!
μπερδεύτηκα με τη Ρετσίνα τότε που βρήκα χθες στο Ντουμπάισημερις δεν φοραω κραγιονια και ετσι δεν θα αφησω ιχνη![]()
νικ τελικα κυκλοφορουν διάφοροι στο δρομο που δεν βλεπουν το μπροστινο αμαξι και πεφτουν πανω του. μαλλον ολοι πρεπει να σκεφτονται τα ρωσσιδια που γαμησαν δεν εξηγείται οτι ειναι συνηθως νεοι και ομορφοι![]()
![]()
εσυ εχεις να κάνεις κανα σχόλιο; πως το ξεπερναω;![]()