Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Πες τα αγαπητέ!Τι εγινε πορνογερε ? παλι τους αλλους κοροιδευεις ...
Πες τα αγαπητέ!Τι εγινε πορνογερε ? παλι τους αλλους κοροιδευεις ...
Πες τα αγαπητέ!
Τη στήνει έξω από τις γυναικείες φυλακές τώρα. Έχει ενημερωθεί για τις αποφυλακίσεις!Μα μας εχει σπάσει τα ουμπαλα ...δεν κοιταει τα χαλια του που δεν εχει αφησει τιποτα αγαμητο
Τι ευχαρίστηση βρίσκετε στο να ευτελίζετε με αυτόν τον τρόπο ένα ηλικιωμένο μέλος του νήματος;
Άλλος πορνοθέτης μας βρήκε ...Συγχωρήστε με κ. Βλάντη αλλά δεν γινόταν ν' αντισταθώ βάσει μίας κριτικής σας που μου φάνηκε χρήσιμη:
[redtube]]
Τι εγινε πορνογερε ? παλι τους αλλους κοροιδευεις ...
Συγχωρήστε με κ. Βλάντη αλλά δεν γινόταν ν' αντισταθώ βάσει μίας κριτικής σας που μου φάνηκε χρήσιμη:
Ο φιλαλήθης νηματοθέτης θέτει τα πράγματα στις ορθές διαστάσεις τους!
Και τι κατάλαβες τώρα που μου ανέβασες την πίεση ...Συγχωρήστε με κ. Βλάντη αλλά δεν γινόταν ν' αντισταθώ βάσει μίας κριτικής σας που μου φάνηκε χρήσιμη:
Και τι κατάλαβες τώρα που μου ανέβασες την πίεση ...
Βασικά να σας κοπλιμεντάρω επιχείρησα αλλά....
δεν είχε τα αποτελέσματα που ήθελα....
Δηλαδη μονο οι αλλοι γεροντες
εσυ τιποτα ????
Σοφόν το σαφές!
Πως αγαπητέ μου; Φαντάζεσαι εμένα να κάνω τέτοια πράγματα; Μη κοιτάς που γράφουμε καμμιά μλκ να περνάει η ώρα μεταξύ μας ...Βασικά να σας κοπλιμεντάρω επιχείρησα αλλά....
δεν είχε τα αποτελέσματα που ήθελα....
Φιλαρακο ..εδώ ολο το νημα αποτελουμενο απο διακεκριμένα στελέχη σε ψηφισε σαν την μετενσάρκωση του Ρασπούτιν και εσυ μας λες αρες μαρες κουκουναρες ....
Αντε σε κανενα παραβαρδαριο ξεμουνοδοχειο να ξελαμπικάρεις
Πως αγαπητέ μου; Φαντάζεσαι εμένα να κάνω τέτοια πράγματα; Μη κοιτάς που γράφουμε καμμιά μλκ να περνάει η ώρα μεταξύ μας ...
Ηλικιωμένος! Μα αυτός είναι νεότατος! Εμάς να δεις ...Αυτό βρήκα μ' αυτήν με ηλικιωμένο γι' αυτό και το έβαλα... Έχοντας ξεκινήσει την καριέρα της εκεί που την ξεκίνησε, με παραξενεύει που βρήκα βίντεο με όνομα...
Ηλικιωμένος! Μα αυτός είναι νεότατος! Εμάς να δεις ...
Πω ρε... εγώ δεν έχω γεννηθεί ακόμα!
Από περιέργεια:
Τη βλέπατε μόνο;
Αν όχι πόσα μπλε χάπια κατάπιατε;