ο ολυμπος κ ο κισσαβοςΕΧΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι ωραιότεροι κώλοι διασήμων Ελληνίδων
- Μέλος που άνοιξε το νήμα apostolou
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 256
- Εμφανίσεις 98K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
silver_bullet
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Φεγγαροπροσωπη η Μαγκυ...
σιγα μην την ξεσκιζε... αυτος ηταν πιο μεγαλος και απο τον μαθουσαλιξρε παιδια αυτη τη κωλαρα τη ξεσκιζε ο πολυχρονιου?ημαρτον
42 βιαγκρα θα ηθελε να για να του δουλεψει ο κεντρικος διακοπτης
δέν νομίζω να την ξέσκιζε ο πολυχρό.ρε παιδια αυτη τη κωλαρα τη ξεσκιζε ο πολυχρονιου?ημαρτον
άλλοι την έσκιζαν.
Ο χρόνος τα αλοιώνει όλα φίλε μου...Αυτές οι φωτο: Μαγκυ - Παγουρά - Δούνια, είναι πάνω από 10-12 χρόνια.
Τώρα τις έχετε δει πως είναι;;;
Επισκέπτης
δηλαδη αμα σου καθοταν η μαγκυ δεν θα την γαμαγες???Αυτές οι φωτο: Μαγκυ - Παγουρά - Δούνια, είναι πάνω από 10-12 χρόνια.
Τώρα τις έχετε δει πως είναι;;;
Χάχαχα πέστα ρε Pleasuregiver πολύ επιλεκτικοί είναι μερικοί ..Αλήθεια αυτοί είναι τόσο Brand Pitt & δεν καταδέχονται τέτοιο είδος κοπέλες ???δηλαδη αμα σου καθοταν η μαγκυ δεν θα την γαμαγες???
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Την είχα πετύχει σε καραβι πρόσφατα.Το ακλοκαίρι δηλαδή.Έχει γίνει πολύ χάλια.Γέρασε κ η φάτσα της έγινε πολύ σκατά.Το παιζει dj,όχι ότι δεν είναι αλλά το παίζει.Μου φαίνεται ότι κα΄θε Πέμπτη παίζειι μουσικη στο SHISHA του Χριστόγλου στο λιμάνι του Πειραιά,για όποιον θέλει να την δει πώς έιναι.Έχει φτάσει κ τα 50 πια.
Επισκέπτης
ουτε εσυ θα την γαμαγες ε???καλα ρε μαγκες..οτι πειτε..Την είχα πετύχει σε καραβι πρόσφατα.Το ακλοκαίρι δηλαδή.Έχει γίνει πολύ χάλια.Γέρασε κ η φάτσα της έγινε πολύ σκατά.Το παιζει dj,όχι ότι δεν είναι αλλά το παίζει.Μου φαίνεται ότι κα΄θε Πέμπτη παίζειι μουσικη στο SHISHA του Χριστόγλου στο λιμάνι του Πειραιά,για όποιον θέλει να την δει πώς έιναι.Έχει φτάσει κ τα 50 πια.
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.366
- Πόντοι
- 506
Την Μάγκυ ναι!!! Την Παγουρά όχι, την έχεις δει πως έχει γίνει, σαν την Λοξάντρα.δηλαδη αμα σου καθοταν η μαγκυ δεν θα την γαμαγες???
Μιλάμε όμως για κώλους διασήμων Ελληνίδων, αυτοί οι κώλοι ήταν κάποτε περήφανοι, τώρα έχουν κρεμάσει...
Επισκέπτης
η μαγκυ εμφανιζεται με τον αλκαιο στο barcode
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.366
- Πόντοι
- 506
Καλά άλλα λέω εγώ, άλλα καταλαβαίνεις εσύ...Χάχαχα πέστα ρε Pleasuregiver πολύ επιλεκτικοί είναι μερικοί ..Αλήθεια αυτοί είναι τόσο Brand Pitt & δεν καταδέχονται τέτοιο είδος κοπέλες ???
Επισκέπτης
φιλε για την μαγκυ ρωτησα..για την παγουρα δεν ξερω γιατι δεν την εχω δει τελευταια,αλλα μαλλον θα την σουφρετοσουβλιζα ευχαριστως αφου ειναι εκφυλογκομενα..οσο για την δουνια,ποτε δεν μου εκανε κλικ..Την Μάγκυ ναι!!! Την Παγουρά όχι, την έχεις δει πως έχει γίνει, σαν την Λοξάντρα.
Μιλάμε όμως για κώλους διασήμων Ελληνίδων, αυτοί οι κώλοι ήταν κάποτε περήφανοι, τώρα έχουν κρεμάσει...
Επισκέπτης
φιλε για την μαγκυ ρωτησα..για την παγουρα δεν ξερω γιατι δεν την εχω δει τελευταια,αλλα μαλλον θα την σουφρετοσουβλιζα ευχαριστως αφου ειναι εκφυλογκομενα..οσο για την δουνια,ποτε δεν μου εκανε κλικ..
Μπα, δεν νομίζω pleasure... αν την δεις τώρα... για την κατσαρόλα είναι να την βράσεις να βγάλει 100 γαλόνια σούπα να χορτάσει ένας λόχος για 1 μήνα!!!
Επισκέπτης
η ελεανα???Μπα, δεν νομίζω pleasure... αν την δεις τώρα... για την κατσαρόλα είναι να την βράσεις να βγάλει 100 γαλόνια σούπα να χορτάσει ένας λόχος για 1 μήνα!!!
Επισκέπτης
η ελεανα???
Yup!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 234
- Εμφανίσεις
- 67K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K