Νέα

Οι ωραιότεροι κώλοι διασήμων Ελληνίδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα apostolou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 256
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ρε παιδια αυτη τη κωλαρα τη ξεσκιζε ο πολυχρονιου?ημαρτον :headbang: :headbang:

bokoulias

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
0
ρε παιδια αυτη τη κωλαρα τη ξεσκιζε ο πολυχρονιου?ημαρτον :headbang: :headbang:
σιγα μην την ξεσκιζε... αυτος ηταν πιο μεγαλος και απο τον μαθουσαλιξ :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:
42 βιαγκρα θα ηθελε να για να του δουλεψει ο κεντρικος διακοπτης

MAXIM_83

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
όπως και να έχει κάποιος την *έσκιζε!

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Έλενα Παγούρα..Για δείτε και εδώ....

Συνημμένα

• Eleana_Pagoura_II.jpg
    Eleana_Pagoura_II.jpg
    55 KB · Εμφανίσεις: 68

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Αυτές οι φωτο: Μαγκυ - Παγουρά - Δούνια, είναι πάνω από 10-12 χρόνια.
Τώρα τις έχετε δει πως είναι;;;

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
δηλαδη αμα σου καθοταν η μαγκυ δεν θα την γαμαγες???
Χάχαχα πέστα ρε Pleasuregiver πολύ επιλεκτικοί είναι μερικοί ..Αλήθεια αυτοί είναι τόσο Brand Pitt & δεν καταδέχονται τέτοιο είδος κοπέλες ??? :think:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Την είχα πετύχει σε καραβι πρόσφατα.Το ακλοκαίρι δηλαδή.Έχει γίνει πολύ χάλια.Γέρασε κ η φάτσα της έγινε πολύ σκατά.Το παιζει dj,όχι ότι δεν είναι αλλά το παίζει.Μου φαίνεται ότι κα΄θε Πέμπτη παίζειι μουσικη στο SHISHA του Χριστόγλου στο λιμάνι του Πειραιά,για όποιον θέλει να την δει πώς έιναι.Έχει φτάσει κ τα 50 πια.

Επισκέπτης
Την είχα πετύχει σε καραβι πρόσφατα.Το ακλοκαίρι δηλαδή.Έχει γίνει πολύ χάλια.Γέρασε κ η φάτσα της έγινε πολύ σκατά.Το παιζει dj,όχι ότι δεν είναι αλλά το παίζει.Μου φαίνεται ότι κα΄θε Πέμπτη παίζειι μουσικη στο SHISHA του Χριστόγλου στο λιμάνι του Πειραιά,για όποιον θέλει να την δει πώς έιναι.Έχει φτάσει κ τα 50 πια.
ουτε εσυ θα την γαμαγες ε???καλα ρε μαγκες..οτι πειτε..

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
δηλαδη αμα σου καθοταν η μαγκυ δεν θα την γαμαγες???
Την Μάγκυ ναι!!! Την Παγουρά όχι, την έχεις δει πως έχει γίνει, σαν την Λοξάντρα.
Μιλάμε όμως για κώλους διασήμων Ελληνίδων, αυτοί οι κώλοι ήταν κάποτε περήφανοι, τώρα έχουν κρεμάσει...

Επισκέπτης
η μαγκυ εμφανιζεται με τον αλκαιο στο barcode

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Χάχαχα πέστα ρε Pleasuregiver πολύ επιλεκτικοί είναι μερικοί ..Αλήθεια αυτοί είναι τόσο Brand Pitt & δεν καταδέχονται τέτοιο είδος κοπέλες ??? :think:
Καλά :) άλλα λέω εγώ, άλλα καταλαβαίνεις εσύ...

Επισκέπτης
Την Μάγκυ ναι!!! Την Παγουρά όχι, την έχεις δει πως έχει γίνει, σαν την Λοξάντρα.
Μιλάμε όμως για κώλους διασήμων Ελληνίδων, αυτοί οι κώλοι ήταν κάποτε περήφανοι, τώρα έχουν κρεμάσει...
φιλε για την μαγκυ ρωτησα..για την παγουρα δεν ξερω γιατι δεν την εχω δει τελευταια,αλλα μαλλον θα την σουφρετοσουβλιζα ευχαριστως αφου ειναι εκφυλογκομενα..οσο για την δουνια,ποτε δεν μου εκανε κλικ..

Επισκέπτης
φιλε για την μαγκυ ρωτησα..για την παγουρα δεν ξερω γιατι δεν την εχω δει τελευταια,αλλα μαλλον θα την σουφρετοσουβλιζα ευχαριστως αφου ειναι εκφυλογκομενα..οσο για την δουνια,ποτε δεν μου εκανε κλικ..

Μπα, δεν νομίζω pleasure... αν την δεις τώρα... για την κατσαρόλα είναι να την βράσεις να βγάλει 100 γαλόνια σούπα να χορτάσει ένας λόχος για 1 μήνα!!! :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom