Επισκέπτης
οοο καλος το νεουδι μασ!!καλος ιρθες φιλαρακι στιν παρερα μας!
καλι διαμονι!!!!!!καλι διασκεδασι τσαχπινογαργαλιαρι μου!
καλι διαμονι!!!!!!καλι διασκεδασι τσαχπινογαργαλιαρι μου!
Χαιρομαι που βοηθω και εγω να αυξηθουν τα ηδη πολλα βεβαια μελη μας.Ευχαριστω για τα καλα σας λογια.Ευχαριστώ άρχοντα! Να σκεφτείς ότι μπαίνω στο site εδώ k 1/5 χρόνο περίπου, αλλα τώρα αξιώθηκα να γίνω μέλος! Μας έβαλε φωτιές και ο Lefty βραδιάτικα! Μπορώ να πω ότι έχω ερωτευθεί σφοδρα τη φίλη μας την Έρρικα!
Γεννητρια αισθησεων
φοβερα μπουτακια...!!σαν την ελεναρα καμια....
Ερρικα Πρεζερακου φιλε ο νο.1 κωλος επωνυμης παγκοσμιως οπως τον περιγραφουν μερικα σαιτ του εξωτερικου!!!αργηγε ποια εναι τουτη !
Τις εχω φιλε μου.Τι φαν θα ημουν αλλωστε!!!Εσενα πως σου φανηκε η Ερρικα???Θα ηθελες να την προπονεις???Τώρα έκανα μια αναζήτηση...και ιδού τι βρήκα... :o :o :o
www.shoot.gr/document.php?category_id=250&document_id=22821]http://www.shoot.gr/document.php?category_id=250&document_id=22821[/url]
Μ'αρεσει πολυ η ατιμη τι να κανω ο ανθρωπος.Και που να τον δεις και απο κοντα κουναμενο και λυγαμενο.Κολαση.Την αλλη φορα εκανα πλακα μια παρεα απο πιτσιρικαδες που ειχαν κολλησει τα ματια τους πανω της και ξεροκαταπινανε.Πρεπει να πηρανε πολυ δουλεια στο σπιτι!!!Το περίεργο θα ήταν να μην τις έχεις
δε θα λεγα όχι να της κάνω μερικές προπόνησεις, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να δουλέψει και σε μικρότερα κοντάρια