Νέα

Οι ΜΚΟ φέρνουν τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στην Ελλάδα !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Για εμας λοιπον που δεν ασχολουμαστε με τετοια, ισχυει το προφανες...Οποιος δεν εχει νομιμο δικαιωμα να ειναι εδω, ας την κανει...Σιμπλ ας δις
Μετρηθείτε όμως κ πόσοι είστε εσείς,γιατί σας κόβω λιγότερους κ από τους εναπομείναντες ινδιάνους Η.Π.Α :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μια χαρά ελληνίδες γαμούσα μέχρι το 1992.
Και μασάζ και βίζιτες.
Ειδικά βίζιτες παίζαν κάτι δυνατά μιλφο-ξεκώλια.
Ωραία ο Λάκης ψηφίζει υπέρ των ελληνικών προϊόντων... :rockon:

Άλλος;;;; :booty:

Ρίγκο εσύ τί λες;;;; :dancing:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Ωραία,αποφασίστε λοιπόν πρώτα αν θέλετε να εκμεταλλευόσαστε τα ''προϊοντά λαθρομετανάστευσης'' κ μετά πάτε στην χρυσαυγούλα να τους διώξετε(αν αποφασίσετε ότι δεν θέλετε).

Αλλιώς είσαι υποκριτές-φαύλοι κ για μούτζες.

Δεν μπορείς να λες να φύγει ο πακιστανός κ να μείνει η ρωσίδα επειδή την γαμάς ως βίζιτα.

πρώτον ,ποιός σου είπε βρε βραξ ότι εγώ είμαι χρυσαυγίτης ή φασίστας ?

δεύτερον , ξάναγράφω ότι χρειάζεται ΟΡΙΟ γιατί το σύστημα είναι πολύπλοκο, και δεν επιδέχεται λύσεων "μονών-ζυγών" όπως πιστεύεις

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ναι το θεμα ειναι αλλο. Αν οι ΜΚΟ εμπλεκονται σε ολη αυτη την ιστορια και φυσικα κονομανε

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
πρώτον ,ποιός σου είπε βρε βραξ ότι εγώ είμαι χρυσαυγίτης ή φασίστας ?

δεύτερον , ξάναγράφω ότι χρειάζεται ΟΡΙΟ γιατί το σύστημα είναι πολύπλοκο, και δεν επιδέχεται λύσεων "μονών-ζυγών" όπως πιστεύεις
Ποιο να είναι το όριο ρίγκο,να μπαίνουν οι γυναίκες που μπορείς να τις γαμάς κ να μην μπαίνουν οι άντρες;;;

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Μετρηθείτε όμως κ πόσοι είστε εσείς,γιατί σας κόβω λιγότερους κ από τους εναπομείναντες ινδιάνους Η.Π.Α :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: Τι μαλακας εισαι...

Βασικα απο τον στενο μου κυκλο δεν ξερω κανεναν που να εκμεταλευεται λαθρομεταναστες, οποτε 10-20 ατομα ειμαστε σιγουρα :sunglasses:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Μια χαρά ελληνίδες γαμούσα μέχρι το 1992.
Και μασάζ και βίζιτες.
Ειδικά βίζιτες παίζαν κάτι δυνατά μιλφο-ξεκώλια.
Πεστα να μαθαινουν και οι νεοτεροι, που νομιζουν οτι η πορνεια στην Ελλαδα ξεκινησε με τον Σαμαρα :grin:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ωραία,αποφασίστε λοιπόν πρώτα αν θέλετε να εκμεταλλευόσαστε τα ''προϊοντά λαθρομετανάστευσης'' κ μετά πάτε στην χρυσαυγούλα να τους διώξετε(αν αποφασίσετε ότι δεν θέλετε).

Αλλιώς είσαι υποκριτές-φαύλοι κ για μούτζες.

Δεν μπορείς να λες να φύγει ο πακιστανός κ να μείνει η ρωσίδα επειδή την γαμάς ως βίζιτα.

Γιατί;  Βάσει των αναγκών, περάστε

Προσωπικα δεν με χαλανε οι ελληνιδες, αν ψαξεις παιζουν κατι καλα....

0.jpg

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Ποιο να είναι το όριο ρίγκο,να μπαίνουν οι γυναίκες που μπορείς να τις γαμάς κ να μην μπαίνουν οι άντρες;;;

δεν είναι το αντικείμενο μου η πολιτική επιστήμη οπότε δεν μπορώ να σου δώσω απάντηση
ξέρω όμως ότι χρειάζεται ένα είδος "ισορροπίας"

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ναι το θεμα ειναι αλλο. Αν οι ΜΚΟ εμπλεκονται σε ολη αυτη την ιστορια και φυσικα κονομανε
Ιππότα παραθέσατε παρακαλώ ποιες ΜΚΟ ασχολούνται με το λαθρεμπόριο ανθρώπων...ονομαστικά.

Το Παρατηρητιριο του Ελσινκι πρωτο και καλυτερο. Αυτα φυσικα δε δρομολογουνται τωρα. Παρε απο δεκαετια 90 οταν ο γιωργακης ηταν υπουργος εξωτερικων και ειχε τον Αλεξ Ροντο συμβουλο.

Δες και ποιους και τι χρηματοδοτει η Ε.Ε.

Δε λεω οτι ντε και καλα συνεργαζονται με δουλεμπορους ( λογικο μου φαινεται να γινεται παντως) αλλα σιγονταρουν την ολη κατασταση.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
δεν είναι το αντικείμενο μου η πολιτική επιστήμη οπότε δεν μπορώ να σου δώσω απάντηση
ξέρω όμως ότι χρειάζεται ένα είδος "ισορροπίας"
Σωστά,αντικειμενό σου είναι μόνο ο αντικομμουνισμός.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16

:2funny: :2funny: :2funny:

Ενταξει εξαρταται και απο τι χρηση θελεις...Γκομενακια παιζουν πολλα και καλα για να τραβηχτεις λιγο μαζι τους, τωρα αν ψαχνεις τον ερωτα της ζωης σου τι να πω, μπες στην ουρα :dunno:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Παπάρια είσαι ισότιμα αντικομμουνιστής κ αντιφασίστας...100% αντικομμουνιστής είσαι,ισάξιος του Λάκη(μόνο που αυτός τουλάχιστον δεν κρύβεται).

παλι σε πιασανε τα συνδρομα καταδιωξης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom