You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι μαύρες στη Λ. Συγγρού στο ύψος του Ωνάσειου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 25
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
απο σωμα τι λενε...?Οι συγκεκριμενες μαυρες παιρνουν 50 ευρω το μισαωρο ανεξαρτητα τα τεμαχια που θα ριξετε. Οι τρεις απο αυτες μπαζα η μια αναλογα τα γουστα. Αυτη που ξεχωριζει ειναι γυρω στα 20 χρ ενω οι αλλες φαινονται παραπανω
αν ξερεις απο ποια χωρα ειναι θα μας εσωζες απο κοπο να γραφουμε "αφροαμερικανες"
ή αφρικανες...
απο σωμα τι λενε...?
αν ξερεις απο ποια χωρα ειναι θα μας εσωζες απο κοπο να γραφουμε "αφροαμερικανες"
ή αφρικανες...
Δεν το ξερω μονο τιμη ρωτησα.
Bourdeliaris22
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Στη χειρότερη να χουνε aids!!
Gamaomanoules2
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Περνωντας με ταμαξι Σαββατο 10 του μηνος λιγο μετα τις 12,εξερευνοντας την περιοχη και στους πισω δρομους του Ωνασειου,δε βρηκα τιποτα.
Ισως διοτι ειχε βρεξει πρωτιστος,εντος εβδομαδος θα γινει η 2η επιδρομη μετα τις 1.
Τηρω αμφιβολιες για το αν θα καθιερωθει ως πιατσα το μερος,αν ειναι αληθης πληροφορια,οπως και για τις μουφες που ελεγε ενας αλλος για τον Πειραια επισης.
Ελπιζω να διαψευστω.
Ισως διοτι ειχε βρεξει πρωτιστος,εντος εβδομαδος θα γινει η 2η επιδρομη μετα τις 1.
Τηρω αμφιβολιες για το αν θα καθιερωθει ως πιατσα το μερος,αν ειναι αληθης πληροφορια,οπως και για τις μουφες που ελεγε ενας αλλος για τον Πειραια επισης.
Ελπιζω να διαψευστω.
gamaomanoules2 οι μαυρες ειναι οντος εκει, ακριβως πανω στην εξοδο προς αμφιθεας, και καμια φορα κανουν βολτες ως την καντινα που ειναι εκει διπλα.
για τιμες κτλ δεν εχω ιδεα γιατι δεν σταματισα. παντως 2 φορες τις εχω δει καθημερινη γυρω 11. ισως σκ να ειναι και πιο αργα.
για τιμες κτλ δεν εχω ιδεα γιατι δεν σταματισα. παντως 2 φορες τις εχω δει καθημερινη γυρω 11. ισως σκ να ειναι και πιο αργα.
πεμτη29-1 01.30 μμ αγριος ξυλοδαρμος σε πελατη επιδη αργουσε να τελιωσει στη συγρου απο νταβατζηδες και αλβανεζες πουτανες.......και αυτο γινεται συχνα πικνα....που καταντησαμεναι συμφωνω, ειναι οντως εκει, ειδα 5-6 σε μια γυρα που εκανα..
πεμτη29-1 01.30 μμ αγριος ξυλοδαρμος σε πελατη επιδη αργουσε να τελιωσει στη συγρου απο νταβατζηδες και αλβανεζες πουτανες.......και αυτο γινεται συχνα πικνα....που καταντησαμε
Δηλαδή αν δε του σηκωθεί τι του κάνουν? Τον σουβλίζουν σαν τον Αθανάσιο Διάκο?
χαχαχααχχα!!! καλο!1Δηλαδή αν δε του σηκωθεί τι του κάνουν? Τον σουβλίζουν σαν τον Αθανάσιο Διάκο?
βασικα η αρχη τους απο οτι εχουμε καταλαβει ειναι να περνουν τα λεφτα να μην καβλωνει ο αλλος και στο 5 λεπτο να τον διωχνουν ......και οποιος αντισταθει την παταειΔηλαδή αν δε του σηκωθεί τι του κάνουν? Τον σουβλίζουν σαν τον Αθανάσιο Διάκο?
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Ρε τι διαβαζουμε... Σε θαμωνες απο πολυεθνικοτητων και Νταβατζηδων καταντησε η Συγγρου γαμησε τα..
Που ειναι η εποχη που δεν ηξερες πια να παρης απο ολες.... Κουκλαρες απιστευτες ηταν... και Ελληνιδες... Γεμισαμε Βαλκανια και Αφρικη το τοπο...
Που ειναι η εποχη που δεν ηξερες πια να παρης απο ολες.... Κουκλαρες απιστευτες ηταν... και Ελληνιδες... Γεμισαμε Βαλκανια και Αφρικη το τοπο...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Γεια σου και σενα μωρο μου...Γεια σου Δανάη ΘΕΑ. Είσαι κάυλα
πεμτη29-1 01.30 μμ αγριος ξυλοδαρμος σε πελατη επιδη αργουσε να τελιωσει στη συγρου απο νταβατζηδες και αλβανεζες πουτανες.......και αυτο γινεται συχνα πικνα....που καταντησαμε
Αλβανεζες πουτανες βλεπω εξω απο την Παντειο. Μπορεις να γινεις λιο πιο σαφης plz? Εννοω που/πως κλπ..
Ποσο "συχνα-πυκνα" γινεται αυτο ?
Αυτα..
ΥΓ - Δεν ειμαι περιεργος.Απλα ζω και κυκλοφορω στην Συγγρου απο πιτσιρικι..
o palios
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ε ναι ,το πολυ πολυ δηλαδη.Στη χειρότερη να χουνε aids!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K