Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
Έλα τώρα, μεταξύ μας.Απο που το αντέγραψες??τι εγραψα ο πουστης!
Έλα τώρα, μεταξύ μας.Απο που το αντέγραψες??τι εγραψα ο πουστης!
Η περιοχη πισω απο τη Βαρβακειο εχει γινει νεο στεκι διασκεδασης. Εχουν ανοιξει 2-3 μαγαζια (φανταζομαι λογω χαμηλων ενοικιων) και τα ΠΣΚ γινεται της πουτανας απο κοσμο.που εχουν παει ομως φιλε?
και αυτες που εμειναν ειναι πολυ ξεπετες εως επικινδυνες για τραυματισμο του πεουςΗ περιοχη πισω απο τη Βαρβακειο εχει γινει νεο στεκι διασκεδασης. Εχουν ανοιξει 2-3 μαγαζια (φανταζομαι λογω χαμηλων ενοικιων) και τα ΠΣΚ γινεται της πουτανας απο κοσμο.
Οι μαυρουλες πλεον εχουν εξαφανιστει απο αυτη την περιοχη. Πλεον δεν παταει καμια. Μεχρι το καλοκαιρι του 2018 πηγαινε απο τα μεσανυχτα ως τις 2 το ξημερωμα μονο μια Τζενη η Τζεσυ αν θυμαμαι καλα στη συνεχεια της Σωκρατους, αλλα κι αυτη εχει μηνες να εμφανιστει.
Η μεγαλη πλειοψηφια απο τα μαυρακια εχουν φυγει απο την Ελλαδα εδω και χρονια, απο εποχης Δενδια Υπουργου Δημοσιας Ταξης, λογω κρισης και ελλειψης δουλειας αλλα και λογω κυνηγητου απο την Αστυνομια.
Πλεον εχουν μεινει λιγες, καμια 10αρια το πολυ, οι οποιες κανουν πιατσα στην Πατησιων, στο υψος του παρκου ΦΙΞ. Αλλα υπαρχουν και μερες που δεν βγαινουν καθολου.
Και υπαρχει και μια, αυτη με τα αραια δοντια που σου λεει "Τσιμπουκακι, τσιμπουκακι" που κανει πιατσα Καποδιστριου και Πατησιων στο φαναρι. Κι αυτη υπαρχουν μερες που δεν βγαινει.
κάνουν άγρια τσιμπουκια με πολύ δόντι τύπε μου και Βαράνε άγριες μαλακιες άγαρμπα ενοω !!!και αυτες που εμειναν ειναι πολυ ξεπετες εως επικινδυνες για τραυματισμο του πεους
οι μαυρες κανουν ο, τι μπορουν για να ξενερωσεις και να τις διωξεις γρηγορα. Εμενα μου ζουλαγε δυνατα το πουλι. Ετσι ειναι δασκαλεμενες. Μην πεφτετε στην παγιδα επειδη παλια μπορει να ειχατε μια καλη εμπειρια. Τελος αυτες οι εποχες.5-6 μαύρα κοντοπούτανα χθες (Τρίτη 23/7) στις 00.30-1:00 στη πλατεία Φιξ.
Κάθονται στο τέλος της πλατείας δεξιά και αριστερά (κατεύθυνση προς Ανω Πατήσια).
Αν δεν τις δείτε εκεί, κοιτάξτε απο τη κάτω πλευρά της πλατείας και πίσω απο το ΑΒ.
Κοντές μεν αλλα με τα βυζάκια κ τα φουσκωτά κωλαράκια τους έξω... πολύ κόλαση. Τιμές 10€ πίπα / 20€ γαμήσι στο αμάξι / 50€ γαμήσι σε ξενοδοχείο (1 ώρα).
ισχυει.οι μαυρες κανουν ο, τι μπορουν για να ξενερωσεις και να τις διωξεις γρηγορα. Εμενα μου ζουλαγε δυνατα το πουλι. Ετσι ειναι δασκαλεμενες. Μην πεφτετε στην παγιδα επειδη παλια μπορει να ειχατε μια καλη εμπειρια. Τελος αυτες οι εποχες.
κάνουν άγρια τσιμπουκια με πολύ δόντι τύπε μου και Βαράνε άγριες μαλακιες άγαρμπα ενοω !!!