Προχτες τη νυχτα, Σωκρατους κ' Θεατρου κλπ δεν υπηρχε ψυχη...
Πηγα στην παραλληλη της Βερανζερου, ψωνισα με μαυρη για blowjob και μπαλαμουτι στο αμαξι (ειχα ΑΠΕΙΡΕΣ καβλες, αλλα καμια διαθεση να γαμησω σε ντελο), και, για να πω την αληθεια, μου βγηκε ξινο!
Στο σημειο της πιπας μας γυροφερναν κατι μυστηριοι (διαρηξη εκαναν? ντιλεριες εκαναν? ματι μας επαιρναν...?), οι οποιοι, μαλιστα απο 2 εγιναν σε μια φαση 4. Μετα, σκαει μυτη ενας ξυρισμενος, με μηχανη, που μου θυμιζε φασιστα.
Παραλληλα, Δελταδες και περιπολικα ανεβοκατεβαιναν την 3ης Σεπτεμβριου, αγχωτικα (Λεω, "εχει γουστο να με τραβανε στο τμημα με το παντελονι κατεβασμενο, ξημερωματα...")
Εν τελει, ξεχαρμανιασα μια χαρα με την ωραια μαυρουλα, αλλα μεχρι να χυσω ειχα χασει 5 χρονια απ' τη ζωη μου. Η ιδια δεν μου ζητησε να την μεταφερω εκει που την πηρα και, φευγοντας, ακουσα πισω φωνες (σαν να την εβριζαν οι μυστηριοι που προανεφερα και να την ειχαν παρει στο κυνηγι). Δυστυχως, δεν ημουν σε θεση να παω πισω να δω τι παιζει, γτ ειχα ακομα τον πουτσο μου κρεμαμενο, με την καποτα και κοιταζα να βρω ενα μερος να συμμαζευτω (Εφυγα βιαστικα γτ κοντευαμε να γινουμε δημοσιο θεμα, στο κωλοδρομο που βρεθηκαμε
)
Ελπιζω να μην την πειραξανε την καημενη...
Προσωπικα, θα το σκεφτω ΠΟΛΥ σοβαρα πριν ξαναπαρω black blowjob στα περιξ της 3ης Σεπτεμβριου.