μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.479
- Πόντοι
- 2.646
Να βάλουν φωτό από κωλο η βυζια τους οι υποψήφιες για να ξέρει το κοινό τι να ψηφίσει
παρε τον χρονο σου γιωργο...το θεμα ειναι να πεσει ο μπλες τα κοριτσια φιλες ειναι θα τα βρουνεεχω μιλησει και με της 4 κοπελες δυσκολο να ψηφισω
Προστέθηκαν! Ο λόγος στις γυναίκες ρεεεεεεεε!Να συμπληρωθεί η λίστα και με τα άλλα κορίτσια που γραφουν πιο σπανια
Πενταγιώτισσα και τραλαλα97
Είπα κι εγώ, θα ξεχάσεις την Πενταγιώτισσα!Να συμπληρωθεί η λίστα και με τα άλλα κορίτσια που γραφουν πιο σπανια
Πενταγιώτισσα και τραλαλα97
Μηδένισε και πάλι απο την αρχή.Πορστέθηκαν! Ο λόγος στις γυναίκες ρεεεεεεεε!
Είπα κι εγώ, θα ξεχάσεις την Πενταγιώτισσα!
Δεν μηδενίζει. Αρχή είναι ακόμα... Η νικήτρια άλλωστε θα επιλέξει και την επιτροπή της.Μηδένισε και πάλι απο την αρχή.
προτεινω να γινει "βροχη" ψηφοφοριων....αν παρελπιδα καποια ευνοει τον λαομισητο να μηδενιζετεΔεν μηδενίζει. Αρχή είναι ακόμα... Η νικήτρια άλλωστε θα επιλέξει και την επιτροπή της.
Δεν μηδενίζει. Αρχή είναι ακόμα... Η νικήτρια άλλωστε θα επιλέξει και την επιτροπή της.
νηματοθετη βαλε 6 ψηφους ρε....ειμαστε λαρτζ εδω οχι μονομεληςδεν ψηφιζω
επρεπε να εχουμε 2 ψήφους μην αδικησω τις φίλες μου
Η ψήφος είναι μια. Ο νηματοθέτης του παρόντος νήματος δεν πιάνεται έυκολα στο φιλότιμο. Ψηφίστε λοιπόν χωρίς παρατράγουδα.δεν ψηφιζω
νηματοθετη βαλε 6 ψηφους ρε....ειμαστε λαρτζ εδω οχι μονομελης
ωπαααα....ενδειξεις μπλιτζισμουΗ ψήφος είναι μια. Ο νηματοθέτης του παρόντος νήματος δεν πιάνεται έυκολα στο φιλότιμο. Ψηφίστε λοιπόν χωρίς παρατράγουδα.
Η μονομελής επιτροπή και αυτού του νήματος απορρίπτει το αίτημα!νηματοθετη βαλε 6 ψηφους ρε....ειμαστε λαρτζ εδω οχι μονομελης
σωστοκαι να βγουν να μιλησουν να κανουν προεκλογικο αγωνα
Νικόλα κι άλλο τι έχεις μοναδικό, αλλά τέτοιου είδους ηθικά διλήμματα δεν είχες ...δεν ψηφιζω
Η μονομελής επιτροπή και αυτού του νήματος απορρίπτει το αίτημα!
νατα ναταααααα...αντε λογω της ημεραςΗ μονομελής επιτροπή και αυτού του νήματος απορρίπτει το αίτημα!
Νικόλα κι άλλο τι έχεις μοναδικό, αλλά τέτοιου είδους ηθικά διλήμματα δεν είχες ...