Νέα

Οι κρυφές πτυχές του αγoραίου έρωτα: εμπειρίες και μυστικά που δε λέγονται

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (9 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
365
Πόντοι
21
Ποια είναι τα πιο τρελά οραγματα που έχετε δοκιμάσει με εκδιδόμενες;

Υπάρχουν 'ειδικές συμφωνίες' ή πράγματα που προσφέρουν έξτρα, αλλά δεν τα λένε από την αρχή;

Τι τιμές έχετε παρει για τέτοιες 'ιδιαίτερες εμπειρίες';

Προσωπικά, θυμάμαι μια φορά που μια εκδιδόμενη μού ζήτησε να την ξεσκίσω και να την ταΐσω τα αίματά της – ηθελε να γλειφει το καυλι με τα αιματα της και να τη δερνω κιολας και ήταν από τις πιο ακραίες εμπειρίες μου.

το κοστος ηταν 700€ για 4 ωρες + την κοκα για να μην νιωθει.

Ποιος άλλος έχει κάτι τόσο απίστευτο να μοιραστεί;

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.209
Πόντοι
3.656

Υπάρχουν 'ειδικές συμφωνίες' ή πράγματα που προσφέρουν έξτρα, αλλά δεν τα λένε από την αρχή;

Προσωπικά, θυμάμαι μια φορά που μια εκδιδόμενη μού ζήτησε να την ξεσκίσω και να την ταΐσω τα αίματά της – ήταν από τις πιο ακραίες εμπειρίες μου.

Τετάρτη σήμερα, έπρεπε να περιμένεις λίγες μέρες. Τέλος πάντων, συνέχισε την περιγραφή. Ξεκαθάρισε όμως μερικά γεγονότα.

1. Ζήτησε να της ξεσκίσεις το μουνί, τον κώλο, ή και τα δύο; Αν ζήτησε να της ξεσκίσεις και τις δύο τρύπες, με ποια σειρά;
2. Την ξέσκισες με την πούτσα σου, με το χέρι σου, ή με κάποιο εργαλείο, ας πούμε δονητή, αγγούρι, μελιτζάνα κλπ;
3. Όταν την τάιζες με τα αίματά της φτιαχνόταν περισσότερο ή έκανε εμετό;
4. Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες που ίσως σου διέφυγαν, έχω μεγάλη περιέργεια

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.725
Πόντοι
736
5.Και έδωσες 700 ευρώ?????
Βάλε και την κόκα που μόνο φτηνή δεν είναι , όλα μαζί απο 800 μέχρι κανένα χιλιάρικο :P

Βασικά δεν ξέρω πόσο πάει η κόκα , αλλά απο παλιά θυμάμαι λέγανε κάτι για 80 ευρώ το γραμμάριο ; Η θυμάμαι λάθος ;

OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
365
Πόντοι
21
Τετάρτη σήμερα, έπρεπε να περιμένεις λίγες μέρες. Τέλος πάντων, συνέχισε την περιγραφή. Ξεκαθάρισε όμως μερικά γεγονότα.

1. Ζήτησε να της ξεσκίσεις το μουνί, τον κώλο, ή και τα δύο; Αν ζήτησε να της ξεσκίσεις και τις δύο τρύπες, με ποια σειρά;
2. Την ξέσκισες με την πούτσα σου, με το χέρι σου, ή με κάποιο εργαλείο, ας πούμε δονητή, αγγούρι, μελιτζάνα κλπ;
το μουνι μονο, με την πουτσα μου...χωρις εργαλεια...δεν εκανε απο τον κωλο..μου ειπε οτι ηθελε να νιωσει ξανα παρθενα..

ναι οταν της τα ταισα φτιαχτηκε περισσοτερο και κατουρησε πανω στο κρεβατι και κυλιοταν μεσα ναρκωμενη μεθυσμενη και γεματη αιματα το στομα της και με ρωτουσε σου αρεσω που ειμαι ετσι ανωμαλη βρωμιαρα;

επισης εσπασε διαφορα πραγματα μεσα στο δωματιο...

και στο τελος μου ζητησε να την γλειψω και να την φιλησω μετα που την εδειρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ναι την ρωτησα ποια σεξουαλικη φαντασιωση εχεις και μου ζητησε αυτο που εχω περιγραψει για 700€..

OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
365
Πόντοι
21
Βάλε και την κόκα που μόνο φτηνή δεν είναι , όλα μαζί απο 800 μέχρι κανένα χιλιάρικο :P

Βασικά δεν ξέρω πόσο πάει η κόκα , αλλά απο παλιά θυμάμαι λέγανε κάτι για 80 ευρώ το γραμμάριο ; Η θυμάμαι λάθος ;
μισο γραμμαριο ηθελε και κατι ποτα δηλαδη 50€ συν 30€/κατι ποτα ναι εκει ο λογαριασμος γυρω στο χιλιαρικο

OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
365
Πόντοι
21
αυτης ναι...συνολικα τα εξοδα ηταν περιπου 1000€ για 4 ωρες..το δωματιο, τα ποτα, η κοκα, κτλ τα 700€ τα ηθελε καθαρα για αυτην

Νομιζω πως αν μιλησουμε δε θα ξαναγαμησει ανθρωπος
οχι πεσμου...με ενδιαφερει να μαθω αλλες παρομοιες σεξουαλικες φαντασιωσεις των πουτανων...οχι των πελατων...

OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
365
Πόντοι
21

εχε υποψη οτι το σεξ το ηθελε χωρις προφυλακτικο..ξεχασα να του το αναφερω

tarzan71

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2019
Like
492
Πόντοι
21
το μουνι μονο, με την πουτσα μου...χωρις εργαλεια...δεν εκανε απο τον κωλο..μου ειπε οτι ηθελε να νιωσει ξανα παρθενα..

ναι οταν της τα ταισα φτιαχτηκε περισσοτερο και κατουρησε πανω στο κρεβατι και κυλιοταν μεσα ναρκωμενη μεθυσμενη και γεματη αιματα το στομα της και με ρωτουσε σου αρεσω που ειμαι ετσι ανωμαλη βρωμιαρα;

επισης εσπασε διαφορα πραγματα μεσα στο δωματιο...

και στο τελος μου ζητησε να την γλειψω και να την φιλησω μετα που την εδειρα

ναι την ρωτησα ποια σεξουαλικη φαντασιωση εχεις και μου ζητησε αυτο που εχω περιγραψει για 700€..
Τύπε πλήρωσες 1000 ευρώ για να εκπληρώσεις την δική της φαντασίωση;

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
365
Πόντοι
21
Τύπε πλήρωσες 1000 ευρώ για να εκπληρώσεις την δική της φαντασίωση;
ναι ... δεν ειχα καποια φαντασιωση εγω...και την ρωτησα αν εχει αυτη...βασικα πληρωσα για να μαθω την πιο ανωμαλη φαντασιωση της και να την κανω μαζι της λογω του οτι εγω ξεμεινα απο φαντασιωσεις...

OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
365
Πόντοι
21
Τυπε,με 50e το μισό γραμμαριο σου πιάσανε τον κωλο με το συμπαθειο!
τοσα παει ατην Κυπρο αμαν το αγορασεις αργα την νυχτα...δεν εχεις και πολλες επιλογες σε αυτο το θεμα

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.319
Πόντοι
456
Το μέγα ερώτημα μου είναι : Τι φάση με τη κόκα ; Υπάρχουν τόσα πολλά ναρκωτικά της προκοπής εκεί έξω από χάπια ως το χόρτο του Θεού και τα ψυχεδελικά. Για πιο γαμημενο λίγο να κάνεις κόκα ; Τι όμορφο έχει ; Είναι πανάκριβη και συνήθως νοθευμένη με τόνους από ότι χειρότερο μπορείς να φανταστείς. Τις περισσότερες φορές δεν είναι καν κόκα.

OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
365
Πόντοι
21
Το μέγα ερώτημα μου είναι : Τι φάση με τη κόκα ; Υπάρχουν τόσα πολλά ναρκωτικά της προκοπής εκεί έξω από χάπια ως το χόρτο του Θεού και τα ψυχεδελικά. Για πιο γαμημενο λίγο να κάνεις κόκα ; Τι όμορφο έχει ; Είναι πανάκριβη και συνήθως νοθευμένη με τόνους από ότι χειρότερο μπορείς να φανταστείς. Τις περισσότερες φορές δεν είναι καν κόκα.
αυτη το ηθελε για να το χρησιμοποιησει σαν αναισθητικο.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.362
Πόντοι
2.586
1737559336081.png

OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
365
Πόντοι
21
αυτα που αναφερεις δεν ταιριαζαν με την σεξουαλικη φαντασιωση της...αλλα ουτε ηταν χρηστης ναρκωτικων...ηταν περιστασιακη χρηστης...

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.029
Πόντοι
216

Προσωπικά, θυμάμαι μια φορά που μια εκδιδόμενη μού ζήτησε να την ξεσκίσω και να την ταΐσω τα αίματά της – ηθελε να γλειφει το καυλι με τα αιματα της και να τη δερνω κιολας και ήταν από τις πιο ακραίες εμπειρίες μου.

το κοστος ηταν 700€ για 4 ωρες + την κοκα για να μην νιωθει.

Εσύ τα πήρες τα ναρκωτικά και την ΄έπαιζες-βροντούσες μέχρι να ματώσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom