Νέα

Οι κουραδόμαγκες...και τα όπλα τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kavliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
@ konpap71, μάλλον δεν εχεις καταλάβει ή δεν θελεις να καταλαβεις. Το θέμα δεν ειναι η παραβατική συμπεριφορά και η τέλεση εγκληματικών πράξεων με χρήση όπλου - αυτό μπορεί να συμβεί από οποιονδήποτε, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος.

Το θέμα είναι η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ υπό το ένδυμα του "Κρητικού" ΕΘΙΜΟΥ. Αυτή είναι η μαλακία που εχει καρφωθεί στο μυαλό του Κρητικού πιθήκου. Και δεν μιλώ ασφαλώς για το σύνολο του Κρητικού πληθυσμού, αλλά για τους (δυστυχώς) ΠΟΛΛΟΥΣ Κρητικούς που δεν αντιλαμβάνονται πως η "παρανομία" δεν συγχωρείται και δεν παραγράφεται αν την ονομάσεις "εθιμο". Κατάλαβες τωρα?

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
@ konpap71, μάλλον δεν εχεις καταλάβει ή δεν θελεις να καταλαβεις. Το θέμα δεν ειναι η παραβατική συμπεριφορά και η τέλεση εγκληματικών πράξεων με χρήση όπλου - αυτό μπορεί να συμβεί από οποιονδήποτε, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος.

Το θέμα είναι η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ υπό το ένδυμα του "Κρητικού" ΕΘΙΜΟΥ. Αυτή είναι η μαλακία που εχει καρφωθεί στο μυαλό του Κρητικού πιθήκου. Και δεν μιλώ ασφαλώς για το σύνολο του Κρητικού πληθυσμού, αλλά για τους (δυστυχώς) ΠΟΛΛΟΥΣ Κρητικούς που δεν αντιλαμβάνονται πως η "παρανομία" δεν συγχωρείται και δεν παραγράφεται αν την ονομάσεις "εθιμο". Κατάλαβες τωρα?
φιλος,αν ασχολουσουν με την κτηνοτροφια και πηγαινες να ζησεις στο νησι,θα γινοσουν παρανομος;με λιγα λογια,θα αποκτουσες οπλο;

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
φιλος,αν ασχολουσουν με την κτηνοτροφια και πηγαινες να ζησεις στο νησι,θα γινοσουν παρανομος;με λιγα λογια,θα αποκτουσες οπλο;
Το σχόλιο σου δείχνει πως είσαι ή προκατειλημμένος ή ασχετος με τα όπλα. Η ΒΛΑΚΩΔΗΣ εμμονή των Κρητικών με τα όπλα και τα ανόητα έθιμά τους θυμίζουν τους πιτσιρικάδες κάγκουρες που νομίζουν οτι έγιναν οδηγοί αγώνων και άρχοντες του δρόμου, όταν κωλοφτιάχνουν με σπόιλερ, αεροτομές και νέα ζαντολάστιχα το αξίας μόλις 10 χιλιάδων ευρω αυτοκίνητό τους. Βγαίνουν στο δρόμο, οδηγούν προκλητικά και ριψοκίνδυνα χωρίς να έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα για αυτό και σκοτώνονται σαν τις μύγες (και σκοτώνουν και αθώους που βρίσκονται εκεί κοντά) λόγω της μαλακίας και της έλλειψης οδηγικής παιδέιας.

Εάν οι Κρητικοί (και όχι μόνο) ήθελαν να ασχοληθούν με τα όπλα, και δη με τα ραβδωτά (μα τι λεω τωρα - όταν κάποτε ρώτησα έναν Κρητικό που μου κόμπαζε για τα όπλα του τί όπλα έχει, μου απάντησε "ένα ασημένιο και ένα πλακε", οπότε φαντάσου πόσο στόκος ήταν), θα φρόντιζαν να αποκτήσουν ένα ΝΟΜΙΜΑ και να μετέχουν ως αθλητές σε σκοπευτικούς συλλόγους και σωματεία. Αντ' αυτού, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΛΑΚΕΣ κατέχουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ όπλα (οι μισοί πυροβολούν κατα λάθος τα πόδια τους ή τους γείτονες) ενω αυτοί που πραγματικά ΑΓΑΠΟΥΝ τα όπλα και την σκοποβολή ως αθλητές σκοποβολής, αυτοί που είναι πραγματικά ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ στο αντικείμενο, αυτοί που έχουν γνώση του θέματος αντί να τιτιβίζουν για "έθιμα" και "παραδόσεις", δυστυχώς δεν είναι πολλοί (σε σχέση με το γενικό πληθυσμό).

Καταλαβες dleivas?

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.818
Πόντοι
1.756

Ρε τσακαλε... Αν θελεις να σκοτωσεις τον αλλον μπορεις να το κανεις με.. Μαχαιρι,τσεκουρι,σφυρι,κατσαβιδι,λοστο,υδραυλικη σωληνα,νομιμο κυνηγετικο οπλο,να τον στραγγαλισεις με συρμα,να του επιτεθεις με αλυσοπριονο,επαναφορτιζομενο δραπανο,να τον πατησεις με οχημα,να τον καψεις ζωντανο και μπορω να γραφω και αλλα,μεχρι το βραδυ...Τα οπλα των Κρητικων σε πειραξαν????
Αν θελεις να σκοτωσεις βρισκεις τροπο,ακομα και με τα δοντια μπορεις...Τα οπλα δεν σκοτωνουν,οι ανθρωποι σκοτωνουν...

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
Το σχόλιο σου δείχνει πως είσαι ή προκατειλημμένος ή ασχετος με τα όπλα. Η ΒΛΑΚΩΔΗΣ εμμονή των Κρητικών με τα όπλα και τα ανόητα έθιμά τους θυμίζουν τους πιτσιρικάδες κάγκουρες που νομίζουν οτι έγιναν οδηγοί αγώνων και άρχοντες του δρόμου, όταν κωλοφτιάχνουν με σπόιλερ, αεροτομές και νέα ζαντολάστιχα το αξίας μόλις 10 χιλιάδων ευρω αυτοκίνητό τους. Βγαίνουν στο δρόμο, οδηγούν προκλητικά και ριψοκίνδυνα χωρίς να έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα για αυτό και σκοτώνονται σαν τις μύγες (και σκοτώνουν και αθώους που βρίσκονται εκεί κοντά) λόγω της μαλακίας και της έλλειψης οδηγικής παιδέιας.

Εάν οι Κρητικοί (και όχι μόνο) ήθελαν να ασχοληθούν με τα όπλα, και δη με τα ραβδωτά (μα τι λεω τωρα - όταν κάποτε ρώτησα έναν Κρητικό που μου κόμπαζε για τα όπλα του τί όπλα έχει, μου απάντησε "ένα ασημένιο και ένα πλακε", οπότε φαντάσου πόσο στόκος ήταν), θα φρόντιζαν να αποκτήσουν ένα ΝΟΜΙΜΑ και να μετέχουν ως αθλητές σε σκοπευτικούς συλλόγους και σωματεία. Αντ' αυτού, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΛΑΚΕΣ κατέχουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ όπλα (οι μισοί πυροβολούν κατα λάθος τα πόδια τους ή τους γείτονες) ενω αυτοί που πραγματικά ΑΓΑΠΟΥΝ τα όπλα και την σκοποβολή ως αθλητές σκοποβολής, αυτοί που είναι πραγματικά ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ στο αντικείμενο, αυτοί που έχουν γνώση του θέματος αντί να τιτιβίζουν για "έθιμα" και "παραδόσεις", δυστυχώς δεν είναι πολλοί (σε σχέση με το γενικό πληθυσμό).

Καταλαβες dleivas?
σε ρωταω κατι πολυ σαφες και μου γραφεις για καγκουρες,σποιλερ και αεροτομες.εγω δε διαφωνω πως σα λαος ειμαστε μαλακες,ειδικα στα μερη μου αλλα πες μου εσυ αν θα ησουν παρανομος στη θεση πολλων αυτων των ανθρωπων.μη μου αρχισεις για διαστημοπλοια,απαντησε μου σε αυτο που σε ρωταω

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Ρε τσακαλε... Αν θελεις να σκοτωσεις τον αλλον μπορεις να το κανεις με.. Μαχαιρι,τσεκουρι,σφυρι,κατσαβιδι,λοστο,υδραυλικη σωληνα,νομιμο κυνηγετικο οπλο,να τον στραγγαλισεις με συρμα,να του επιτεθεις με αλυσοπριονο,επαναφορτιζομενο δραπανο,να τον πατησεις με οχημα,να τον καψεις ζωντανο και μπορω να γραφω και αλλα,μεχρι το βραδυ...Τα οπλα των Κρητικων σε πειραξαν????
Αν θελεις να σκοτωσεις βρισκεις τροπο,ακομα και με τα δοντια μπορεις...Τα οπλα δεν σκοτωνουν,οι ανθρωποι σκοτωνουν...
'Αλλος ένας επισης άσχετος και παραπλανημένος! Το "μαχαιρι", το "τσεκουρι", το "σφυρι", το "κατσαβιδι", ο "λοστος", η "υδραυλικη σωληνα", το "συρμα", το "αλυσοπριονο", το "επαναφορτιζομενο δραπανο", το "αυτοκίμητο" και τα "σπίρτα για να καψεις", ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ! Μπορεί μεν να χρησιμοποιηθούν για να σκοτώσουν (ως πρόσφορα μέσα) αλλα δεν κατασκευάστηκαν για αυτό το σκοπό. Αλλη είναι η χρησιμοτητά τους. Το "όπλο" όμως, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ - ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ!

Το κατάλαβες τώρα?

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
σε ρωταω κατι πολυ σαφες και μου γραφεις για καγκουρες,σποιλερ και αεροτομες.εγω δε διαφωνω πως σα λαος ειμαστε μαλακες,ειδικα στα μερη μου αλλα πες μου εσυ αν θα ησουν παρανομος στη θεση πολλων αυτων των ανθρωπων.μη μου αρχισεις για διαστημοπλοια,απαντησε μου σε αυτο που σε ρωταω
Αφού λοιπόν συμφωνείς πως οι Κρητικοί σαν λαός είναι μαλάκες, ειδικά στα μέρη σου και επειδή φαίνεται να διαθέτεις αυτογνωσία, θα σου πω τι θα έκανα εγω. Εγω αγαπητέ είμαι κάτοχος όπλων, είμαι σκοπευτής σε συλλόγους, εκπαιδεύομαι και εκπαιδευω εδώ και πολλά χρόνια και προσπαθώ να κάνω το χόμπυ μου ΝΟΜΙΜΑ! Κάθε ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ με ΠΑΡΑΝΟΜΟ όπλο που νομίζει οτι το "δικαιούται" επειδή απλά έχει την εντύπωση πως του το χρωστάμε λόγω κάποιας ανόητης "παράδοσης" και "εθίμου", αποτελεί απειλή για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Όταν το καταλάβουν αυτό οι Κρητικοί, όταν βάλουν μυαλό αντί να παριστάνουν τους νταήδες, θα γίνουν καλύτεροι άνθρωποι και θα αισθανθούν κι αυτοί καλύτερα. Αν είχαν μυαλό οι Κρητικοί αντί για μουστάκες, θα είχαν καταφέρει πολύ περισσότερα και μάλιστα νόμιμα. Αλλά είπαμε - δεν αλλάζει ο πίθηκας!

Τώρα το κατάλαβες?

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
Εάν οι Κρητικοί (και όχι μόνο) ήθελαν να ασχοληθούν με τα όπλα, και δη με τα ραβδωτά (μα τι λεω τωρα - όταν κάποτε ρώτησα έναν Κρητικό που μου κόμπαζε για τα όπλα του τί όπλα έχει, μου απάντησε "ένα ασημένιο και ένα πλακε", οπότε φαντάσου πόσο στόκος ήταν)
το ασημενιο ειναι το 44αρι και το πλακε ή της πλακας,εννοει με γεμιστηρα.μπορει να ειναι μπερετα,γκλογκ.cz κτλ.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
Αφού λοιπόν συμφωνείς πως οι Κρητικοί σαν λαός είναι μαλάκες, ειδικά στα μέρη σου και επειδή φαίνεται να διαθέτεις αυτογνωσία, θα σου πω τι θα έκανα εγω. Εγω αγαπητέ είμαι κάτοχος όπλων, είμαι σκοπευτής σε συλλόγους, εκπαιδεύομαι και εκπαιδευω εδώ και πολλά χρόνια και προσπαθώ να κάνω το χόμπυ μου ΝΟΜΙΜΑ! Κάθε ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ με ΠΑΡΑΝΟΜΟ όπλο που νομίζει οτι το "δικαιούται" επειδή απλά έχει την εντύπωση πως του το χρωστάμε λόγω κάποιας ανόητης "παράδοσης" και "εθίμου", αποτελεί απειλή για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Όταν το καταλάβουν αυτό οι Κρητικοί, όταν βάλουν μυαλό αντί να παριστάνουν τους νταήδες, θα γίνουν καλύτεροι άνθρωποι και θα αισθανθούν κι αυτοί καλύτερα.

Τώρα το κατάλαβες?
εγω αυτογνωσια εχω και ξερω πως ειμαι μαλακας...εσυ δε διαθετεις.σε ρωταω κατι πολυ γαμημενα σαφες,θα απαντησεις ή θα κομπαζεις για τις σπουδες σου στα οπλα;θα επεφτες στην παρανομια αν πηγαινες να κανεις το βοσκο στα λιβαδια μυλοποταμου,ναι ή οχι ρε μπετοβλακα;

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.818
Πόντοι
1.756
'Αλλος ένας επισης άσχετος και παραπλανημένος! Το "μαχαιρι", το "τσεκουρι", το "σφυρι", το "κατσαβιδι", ο "λοστος", η "υδραυλικη σωληνα", το "συρμα", το "αλυσοπριονο", το "επαναφορτιζομενο δραπανο", το "αυτοκίμητο" και τα "σπίρτα για να καψεις", ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ! Μπορεί μεν να χρησιμοποιηθούν για να σκοτώσουν (ως πρόσφορα μέσα) αλλα δεν κατασκευάστηκαν για αυτό το σκοπό. Αλλη είναι η χρησιμοτητά τους. Το "όπλο" όμως, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ - ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ!

Το κατάλαβες τώρα?
Δηλαδη ετσι οπως το λες ρε τυπε,αν εξαφανιστουν τα οπλα θα εξαφανιστουν και οι σκοτωμοι???
Ωραια λογικη...Γι αυτο σου εγραψα στο τελος...Τα οπλα δεν σκοτωνουν μονα τους,καποιος πρεπει να τα χειριστει....
Ουτε τα οπλα μονο,μου δινουν την ικανοτητα να σκοτωσω αφου εχω ολα τα παραπανω...σφυρια κτλ...
Αν οι ανθρωποι σκοτωνοντουσαν μονο απο οπλο,τοτε θα συμφωνουσα μαζι σου...
Εδω ο αλλος εκοψε την καρωτιδα με τα δοντια... Αυτος που θελει να σκοτωσει θα βρει τροπο, τον κωλο σου να βαρας κατω...
Απλα τα οπλα προσφερουν μια ευκολια και μονον αυτο....
Τωρα αν εννοεις οτι αυτη η ευκολια,βαζει και τον αλλον στον πειρασμο να σκοτωσει,εδω συμφωνω...

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
το ασημενιο ειναι το 44αρι και το πλακε ή της πλακας,εννοει με γεμιστηρα.μπορει να ειναι μπερετα,γκλογκ.cz κτλ.
Ελα ρε ινστρούκτορα! Εσένα περίμενα να μου το πεις! Τόσο μαλάκας, άσχετος και επικίνδυνος ήταν ο βλάκας που το είπε, έρχεσαι κι εσύ να επιβεβαιώσεις την θεωρία του Δαρβίνου για την παυση της εξέλιξης στο νησί των γιδοβοσκών.

Ωραία! Όμορφα!

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Ελα ρε ιστρούκτορα! Εσένα περίμενα να μου το πεις! Τόσο μαλάκας, άσχετος και επικίνδυνος ήταν ο βλάκας που το είπε, έρχεσαι κι εσύ να επιβεβαιώσεις την θεωρία του Δαρβίνου για την παυση της εξέλιξης στο νησί των γιδοβοσκών.

Ωραία! Όμορφα!
Εχεις ζησει στις Ηνωμενες Πολιτειες?

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
Ελα ρε ιστρούκτορα! Εσένα περίμενα να μου το πεις! Τόσο μαλάκας, άσχετος και επικίνδυνος ήταν ο βλάκας που το είπε, έρχεσαι κι εσύ να επιβεβαιώσεις την θεωρία του Δαρβίνου για την παυση της εξέλιξης στο νησί των γιδοβοσκών.

Ωραία! Όμορφα!
μα το αναφερεις για να τους κανεις ακομη πιο μαλακες...καποιος που δεν εχει γνωση της αργκο δε θα καταλαβει τι εννοουσε και θα τον εχει για τελειως ηλιθιο ενω δεν ειναι ετσι

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
σκεψου τυπε να του την πεσει ο 2μετρος μαυρος ή κανενας κολομβιανος και να του μιλαει για το δραστικο βεληνεκες του ηκ11...

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Δηλαδη ετσι οπως το λες ρε τυπε,αν εξαφανιστουν τα οπλα θα εξαφανιστουν και οι σκοτωμοι???
Στις ΗΠΑ που ο κάθε μη-παράνομος (πλην όμως πιθανώς σαλεμένος) κατέχει ραβδωτό όπλο, υπάρχουν πολλές χιλιάδες οπλοκατόχων. Σχεδόν όλοι το αγοράζουν όχι επειδή το αγαπούν ως χόμπυ ή άθλημα, αλλά για να ικανοποιήσουν το κόμπλεξ τους ή για να νιώσουν ασφαλέις! Ξέρεις πόσοι σκοτώνονται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ? Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι! Μάντεψε! Η συντριπτική πλειοψηφία, δεν σκοτώνεται λόγω δολοφονικών επιθέσεων, αλλά λόγω ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ λόγω απροσεξίας, ασχετοσύνης, ερρασιτεχνισμού κλπ.

Πάμε σε μια άλλη χώρα τώρα! Την Ελβετία! Η Ελβετία είναι μια χώρα με ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ οπλοκατόχους οι οποίοι για να κατέχουν το (ραβδωτό παρακαλώ) όπλο τους θα πρεπει ΣΥΝΕΧΩΣ να δικαιολογούν και να επιβεβαιώνουν την ικανότητα τους να το χρησιμοποιούν με τεστ ΠΟΛΛΕΣ φορές το χρόνο. Τι σημαίνει αυτό? Αυτό σημαίνει πως ΟΛΟΙ εχουν πιστοποιηθεί στην ικανότητα τους να το φυλασσουν και χρησιμοποιούν και φυσικά εχουν περασει ΣΟΒΑΡΟ έλεγχο απο τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχες. Άρα, αυτοί που πραγματικά κατέχουν όπλα στην Ελβετία, είναι χομπίστες του αθλήματος και σκοπευτες. Το αγαπουν το όπλο και το αποδεικνύουν. Ξέρεις πόσα θύματα έχουν οι Ελβετοί από όπλα κάθε χρόνο? 1? 2 ίσως? Αντε 3!

Μπορείς να δεις την διαφορά?

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
Στις ΗΠΑ που ο κάθε μη-παράνομος (πλην όμως πιθανώς σαλεμένος) κατέχει ραβδωτό όπλο, σκοτώνονται κάθε χρόνο δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι! Μάντεψε! Η συντριπτική πλειοψηφία, δεν σκοτώνεται λόγω δολοφονικών επιθέσεων, αλλά λόγω ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ λόγω απροσεξίας, ασχετοσύνης, ερρασιτεχνισμού κλπ.

Πάμε σε μια άλλη χώρα τώρα! Την Ελβετία! Η Ελβετία είναι μια χώρα με ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ οπλοκατόχους οι οποίοι για να κατέχουν το (ραβδωτό παρακαλώ) όπλο τους θα πρεπει ΣΥΝΕΧΩΣ να δικαιολογούν και να επιβεβαιώνουν την ικανότητα τους να το χρησιμοποιούν με τεστ ΠΟΛΛΕΣ φορές το χρόνο. Τι σημαίνει αυτό? Αυτό σημαίνει πως ΟΛΟΙ εχουν πιστοποιηθεί στην ικανότητα τους να το φυλασσουν και χρησιμοποιούν και φυσικά εχουν περασει ΣΟΒΑΡΟ έλεγχο απο τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχες. Ξέρεις πόσα θύματα έχουν οι Ελβετοί από όπλα κάθε χρόνο? 1? 2 ίσως? Αντε 3!

Μπορείς να δεις την διαφορά?
ας προσπερασουμε τη βλακωδη συγκριση των 2 αυτων χωρων,θες να πεις οτι ο ελβετος ειναι πιο εκπαιδευμενος στα οπλα απο τον αμερικανο;

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
σκεψου τυπε να του την πεσει ο 2μετρος μαυρος ή κανενας κολομβιανος και να του μιλαει για το δραστικο βεληνεκες του ηκ11...
Δεν θα χρειαστει να ειναι 2μετρος μαν με αυτα που κουβαλανε και 1,40 να ειναι την κανει την δουλεια. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom