You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 116
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
αλλο το καλυτερος και αλλο το μου αρεσε περισσοτερο
δεν ειναι ευκολο να γινουν συγκρισεις και να πω οτι ο Πουσκας ειναι καλυτερος απο τον Μεσι. Αλλες εποχες αλλο ποδοσφαιρο.Ομως μπορω να πω οτι ο Πουσκας μου αρεσε περισσοτερο απο τον Μεσι.
Ο Τοτι ομως ειναι ενας παιχτης ο οποιος εκτος απο τα απιστευτα πραγματα που εχει κανει , εχει παρει και τιτλους , εχει αποδειξει την σημασια της λεξης φανελας και σημαιας στο συγχρονο ποδοσφαιρο και ολες οι ομαδες ειχαν πεσει στα ποδια του . Δεν επαιξε σε ομαδα που κυριαρχησε σε επιπεδο συλλογικο στην Ευρωπη αλλα εκανε παρα πολλα και κανει ακομα
δεν ειναι ευκολο να γινουν συγκρισεις και να πω οτι ο Πουσκας ειναι καλυτερος απο τον Μεσι. Αλλες εποχες αλλο ποδοσφαιρο.Ομως μπορω να πω οτι ο Πουσκας μου αρεσε περισσοτερο απο τον Μεσι.
Ο Τοτι ομως ειναι ενας παιχτης ο οποιος εκτος απο τα απιστευτα πραγματα που εχει κανει , εχει παρει και τιτλους , εχει αποδειξει την σημασια της λεξης φανελας και σημαιας στο συγχρονο ποδοσφαιρο και ολες οι ομαδες ειχαν πεσει στα ποδια του . Δεν επαιξε σε ομαδα που κυριαρχησε σε επιπεδο συλλογικο στην Ευρωπη αλλα εκανε παρα πολλα και κανει ακομα
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 11
- Like
- 544
- Πόντοι
- 6.045
για μενα ενας απο τους πιο παρεξηγημενους παιχτες στην ιστορια του παγκ. ποδοσφαιρου ειναι ryan giggs. μπορει να ειναι υποκειμενηκη η αποψη μου, αλλα σε κατι παιχνιδια οταν εχει ορεξεις μπορει να κανει οτι θελει.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
τελικά το ωραίο σε αυτό το θρεντ είναι η υποκειμενικότητα (με τη θετική έννοια) με την οποία βλέπει ο καθένας τα πράγματα. μερικοί αναφέρουν παίχτες που άλλοι δεν θα σκέφτονταν ούτε στην πρώτη 100άδα να τους βάλουν
Επισκέπτης
Ο ΣΤΗΒΕΝ ΤΖΕΡΑΡΝΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ,ΜΑΡΚΑΡΕΙ,ΚΑΝΕΙ ΤΑΚΛΙΝ,ΕΧΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ,ΑΝΤΟΧΗ,ΠΑΣΑ,ΚΕΦΑΛΙΑ,ΣΟΥΤ ,ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΚΑΡΔΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΑ,ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ,ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ,ΖΙΝΤΑΝ,ΡΟΝΑΛΤΙΝΙΟ ΓΙΑ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,Ο ΜΕΣΣΙ,ΑΛΛΑ ,ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΤΖΕΡΑΡΝΤ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΡΡΕΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΕΡΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙ.
μας εβγαλες το ματι ρε φιλεΟ ΣΤΗΒΕΝ ΤΖΕΡΑΡΝΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ,ΜΑΡΚΑΡΕΙ,ΚΑΝΕΙ ΤΑΚΛΙΝ,ΕΧΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ,ΑΝΤΟΧΗ,ΠΑΣΑ,ΚΕΦΑΛΙΑ,ΣΟΥΤ ,ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΚΑΡΔΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΑ,ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ,ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ,ΖΙΝΤΑΝ,ΡΟΝΑΛΤΙΝΙΟ ΓΙΑ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,Ο ΜΕΣΣΙ,ΑΛΛΑ ,ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΤΖΕΡΑΡΝΤ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΡΡΕΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΕΡΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙ.
κανε τα με μικρα γιατι θα στο σβησουν
και ριξε και μια ματια στους κανονες
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Διαφωνώ...ο Τζέραρντ είναι απλά ένας πολύ καλός παίχτης!Δεν μπορεί να συγκριθεί σε καμμία περίπτωση με Πελέ , Μαραντόνα,ούτε καν με Κακά , Ρονάλντο , Ροναλντίνιο κλπΟ ΣΤΗΒΕΝ ΤΖΕΡΑΡΝΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ,ΜΑΡΚΑΡΕΙ,ΚΑΝΕΙ ΤΑΚΛΙΝ,ΕΧΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ,ΑΝΤΟΧΗ,ΠΑΣΑ,ΚΕΦΑΛΙΑ,ΣΟΥΤ ,ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΚΑΡΔΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΑ,ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ,ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ,ΖΙΝΤΑΝ,ΡΟΝΑΛΤΙΝΙΟ ΓΙΑ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,Ο ΜΕΣΣΙ,ΑΛΛΑ ,ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΤΖΕΡΑΡΝΤ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΡΡΕΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΕΡΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙ.
Μάλλον είσαι λίγο Λίβερπουλ,ε?
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
1. Μαραντόνα
2. Μαραντόνα
3. Μαραντόνα
4. Eric Cantona
καλά το πήγαινες ρε. γιατί το χάλασες?
πάντως ο Ερίκ έχει κάτι κοινό με τον Ντιέγκο: και οι 2 έχουν φανατικούς οπαδούς, αλλά και φανατικούς εχθρούς
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Η ερώτηση ποιός είναι ο καλύτερος από μόνη της δεν είναι για μένα άξια απάντησης.
Ομως..... Ο καθένας που θα ναφέρω είναι ο καλύτερος σε κάποιο δικό του ξεχωριστό σημείο.... κατά τη γνώμη μου....
Ο Ζιζού είναι μακράν ο καλύτερος "χορευτής" με τη μπάλλα... Οταν βλέπεις Ζιζού είναι σα να βλέπεις χορογραφία με τη στρογγυλή θεά.....
Ο κρόιφ είναι ο πιο ανάλαφρος απ όλους.
Ο Πελέ το πιο σέντερ φορ δεκάρι έβερ.
Ο Μαραντόνα ο καλύτερος ατομιστής. Είναι απορίας άξιον πώς ένας άνθρωπος μπόρεσε να καταφέρει να ασχολούνται από μια ομάδα με 11 παίκτες πάντα μόνο με την παρτη του, είτε στην Εθνική Αργεντινής, είτε στις Νάπολι, Μπάρτσα......
Μεγάλος παίκτης ίσως ο μεγαλύτερος εάν το ποδόσφαιρο ήταν τέννις.... Ο άνθρωπος έπαιζε για την πάρτη του και παρόλ αυτά δεν τον βαριόσουν ποτέ...
Α να πούμε ότι στο μπουρδέλα τελεία κομ θα ήταν και ο Ultimate Global Moderator
Ο ανρί το πιο ολοκληρωμένο εξτρέμ.
(μετά βέβαια τον Μάρκο Βαν Μπάστεν ;).
Ο καλύτερος βιρτουόζος ο Γκαρίντσα αν και λόγω εποχής δεν υπάρχει μεγάλη έκθεση στο γυαλί. Επίσης είναι ο μόνος κουτσός ποδοσφαιριστής που θεωρείτο ο καλύτερος της εποχής του (το ένα πόδι ήταν πιο κοντό απ το άλλο).
Για το τέλος κράτησα τον καλύτερο κατά την προσωπική μου γνώμη σύγχρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος εάν του το επιτρέψη η τύχη (τραυματισμοί) θα ξεπεράσει σε φήμη τον Ντιέγκο..... Σε τεχνική κατάρτιση και εγκεφαλικότητα ακόμα και τώρα στα 20 του του ρίχνει .... κολώνες...... Ο πιο ολοκληρωμένος επιθετικός που εγώ προσωπικά έχω δει στη ζωή μου.... Εκπληκτική κοφτή τρίπλα, κάθετη πάσα Ζιντάν, σέντρα διαβήτης, δουλεύει αριστερό και δεξί με την ίδια ευκολία, δαίμονας όπως ο Ντιέγκο, Συρτό σούτ εφάμιλλο του Ανρί, δεκάρι με πολλλές εμπνεύσεις και σεμνός μέχρι ανοησίας.
Στην Καταλονία έχει ήδη ξεπεράσει σε φήμη τον Ρόνι εδώ και πολλά χρόνια.... Η φανέλλα του πριν από 2 χρόνια άρχισε να πουλάει περισσότερο από του Ρόνι ;)
Αχ ρε ΟΧΙΑ τι μου έκανες βραδιάτικα..... Είσαι να χόρτο μαγικόοοοοοοοο......
Ομως..... Ο καθένας που θα ναφέρω είναι ο καλύτερος σε κάποιο δικό του ξεχωριστό σημείο.... κατά τη γνώμη μου....
Ο Ζιζού είναι μακράν ο καλύτερος "χορευτής" με τη μπάλλα... Οταν βλέπεις Ζιζού είναι σα να βλέπεις χορογραφία με τη στρογγυλή θεά.....
Ο κρόιφ είναι ο πιο ανάλαφρος απ όλους.
Ο Πελέ το πιο σέντερ φορ δεκάρι έβερ.
Ο Μαραντόνα ο καλύτερος ατομιστής. Είναι απορίας άξιον πώς ένας άνθρωπος μπόρεσε να καταφέρει να ασχολούνται από μια ομάδα με 11 παίκτες πάντα μόνο με την παρτη του, είτε στην Εθνική Αργεντινής, είτε στις Νάπολι, Μπάρτσα......
Μεγάλος παίκτης ίσως ο μεγαλύτερος εάν το ποδόσφαιρο ήταν τέννις.... Ο άνθρωπος έπαιζε για την πάρτη του και παρόλ αυτά δεν τον βαριόσουν ποτέ...
Α να πούμε ότι στο μπουρδέλα τελεία κομ θα ήταν και ο Ultimate Global Moderator
Ο ανρί το πιο ολοκληρωμένο εξτρέμ.
(μετά βέβαια τον Μάρκο Βαν Μπάστεν ;).
Ο καλύτερος βιρτουόζος ο Γκαρίντσα αν και λόγω εποχής δεν υπάρχει μεγάλη έκθεση στο γυαλί. Επίσης είναι ο μόνος κουτσός ποδοσφαιριστής που θεωρείτο ο καλύτερος της εποχής του (το ένα πόδι ήταν πιο κοντό απ το άλλο).
Για το τέλος κράτησα τον καλύτερο κατά την προσωπική μου γνώμη σύγχρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος εάν του το επιτρέψη η τύχη (τραυματισμοί) θα ξεπεράσει σε φήμη τον Ντιέγκο..... Σε τεχνική κατάρτιση και εγκεφαλικότητα ακόμα και τώρα στα 20 του του ρίχνει .... κολώνες...... Ο πιο ολοκληρωμένος επιθετικός που εγώ προσωπικά έχω δει στη ζωή μου.... Εκπληκτική κοφτή τρίπλα, κάθετη πάσα Ζιντάν, σέντρα διαβήτης, δουλεύει αριστερό και δεξί με την ίδια ευκολία, δαίμονας όπως ο Ντιέγκο, Συρτό σούτ εφάμιλλο του Ανρί, δεκάρι με πολλλές εμπνεύσεις και σεμνός μέχρι ανοησίας.
Στην Καταλονία έχει ήδη ξεπεράσει σε φήμη τον Ρόνι εδώ και πολλά χρόνια.... Η φανέλλα του πριν από 2 χρόνια άρχισε να πουλάει περισσότερο από του Ρόνι ;)
Αχ ρε ΟΧΙΑ τι μου έκανες βραδιάτικα..... Είσαι να χόρτο μαγικόοοοοοοοο......
Αυτο θα πει βοηθος moderator.μας εβγαλες το ματι ρε φιλε
κανε τα με μικρα γιατι θα στο σβησουν
και ριξε και μια ματια στους κανονες
Επισκέπτης
Είναι το πρώτο φαβορί μαζί με τον podolagno, 1,12 το δίνουν οι μπουκ!Αυτο θα πει βοηθος moderator.
Σιγουρο ειναι ουτε την Τσελσι δεν δινουν τοσο.Είναι το πρώτο φαβορί μαζί με τον podolagno, 1,12 το δίνουν οι μπουκ!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Για τον Τζέραρντ να πω ότι όντως για τα δεδομένα του Αγγλικού ποδοσφαίρου είναι ο καλύτερος άγγλος ποδοσφαιριστής της τελευταίας εικοσαετίας. Κάνει απίστευτα πράγματα στο γήπεδο....
Να δώσουμε ένα μέτρο σύγκρισης σε αυτούς που δεν παρακολουθούν πολύ αγγλικό ποδόσφαιρο... Φανταστείτε έναν Στολτίδη με ντρίμπλα και σέντρα Τζόλε, μακρινό σουτ Λούα Λούα και μακρινές πάσες Τσάρτα. Η χαρά κάθε προπονητή να έχει ένα τέτοιο παίχτη......
ΟΧΙΑ τον Τόττι δε τον ανέφερα γιατί απλά είναι όπως γνωρίζεις η αδυναμία μου....
Ο λόγος απλός... Καθόσον είμαι αισθηματίας και ρομαντικός, είναι ο μόνος σύγχρονος ποδοσφαιρστής που μου θυμίζει σε στυλ παιχνιδιού και σκέψη τα παλιά κλασσικά Δεκάρια που λέγανε οι πατεράδες μας. Το 10 της φανέλλας ήταν φταγμένο από τότε που άρχισε την καριέρα του στη Ρόμα για πάρτη του..... Επίσης να πούμε ότι είναι ο μόνος κορυφαίου επιπέδου παίχτης που ξεκίνησε και κατά πάσα πιθανότητα θα τελειώσει την καριέρα του στην ίδια ομάδα.... Είμαι αισθηματίας τι να κάνουμε.....
Να δώσουμε ένα μέτρο σύγκρισης σε αυτούς που δεν παρακολουθούν πολύ αγγλικό ποδόσφαιρο... Φανταστείτε έναν Στολτίδη με ντρίμπλα και σέντρα Τζόλε, μακρινό σουτ Λούα Λούα και μακρινές πάσες Τσάρτα. Η χαρά κάθε προπονητή να έχει ένα τέτοιο παίχτη......
ΟΧΙΑ τον Τόττι δε τον ανέφερα γιατί απλά είναι όπως γνωρίζεις η αδυναμία μου....
Ο λόγος απλός... Καθόσον είμαι αισθηματίας και ρομαντικός, είναι ο μόνος σύγχρονος ποδοσφαιρστής που μου θυμίζει σε στυλ παιχνιδιού και σκέψη τα παλιά κλασσικά Δεκάρια που λέγανε οι πατεράδες μας. Το 10 της φανέλλας ήταν φταγμένο από τότε που άρχισε την καριέρα του στη Ρόμα για πάρτη του..... Επίσης να πούμε ότι είναι ο μόνος κορυφαίου επιπέδου παίχτης που ξεκίνησε και κατά πάσα πιθανότητα θα τελειώσει την καριέρα του στην ίδια ομάδα.... Είμαι αισθηματίας τι να κάνουμε.....
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
και φαντάσου, ρε συ, ότι εκεί όπου οι μεγάλοι παίχτες δοξάζονται περισσότερο (στο μουντιάλ), αυτός έχασε δυστυχώς την ευκαιρία να δοξαστεί σε τόσο μικρή ηλικία, διότι είχε έναν παπάρα προπονητή που νόμισε ότι έπιασε τον παπά από τ' αρχίδια επειδή ξεκώλιασε τη Σερβία (που είχε τον Τζώρτζεβιτς για καλύτερο παίχτη ) και τον άφηνε στον πάγκο.
Επισκέπτης
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ,ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΠΑΕΙ.ΑΛΛΑ,ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΜΟΝΟ Η ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΜΠΑΛΑΡΑ ΕΔΩ.ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ.ΟΚ,ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΧΑΦ,ΣΙΓΟΥΡΑ,Ο ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΓΕΙΑ,Ο ΚΑΚΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ,Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΣΣΙ .ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΑΡΙΝΤΣΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑ,ΑΛΛΑ ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ,ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ,ΚΑΚΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ,ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ,ΟΥΤΕ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ,ΟΥΤΕ ΠΟΛΥΤΡΕΧΟΥΝ.ΛΟΙΠΟΝ ,ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΆ,ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ,Ο ΜΑΛΝΤΙΝΙ,Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ,ΜΕΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ,ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ,ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ ,Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ,Ο ΒΑΝ ΜΠΑΣΤΕΝ,ΜΜΜ,Ο ΑΝΡΥ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΟΥΝΤ Ο ΟΛΑΝΔΟς,που σε οποια ομαδα και να παει,πρωτος σκορερ της θα ειναι.αλλα πιο ολοκληρωμενος θα ελεγα ...ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗς ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΑΡΜΑΔΑΣ...ΠΡΟΣΟΧΗ,,,ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ,ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.ΣΕΒΑΣΤΕς ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΙ ΓΝΩΜΕς ΟΛΩΝ ΕΔΩ,