Νέα

Οι καλύτερες πουτανοεμπειρίες μας !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Φευγοντας χθες απο Ντοριν,με αυτο το ηλιθιο :tooth: :tooth: χαμογελο της εφημερης ευτυχιας στο προσωπο,
καθισα και σκεφτηκα με το φτωχο μου το μυαλο ολα αυτα τα κοριτσια που μου εχουν φερει αυτο το συναισθημα!Με τις περισσοτερες που εχω παει απλα ξεπρηστηκαν τα αρχιδια και γι αυτο πηγα κιολας αλλα τυχαινουν καποιες φορες που θες η χημεια θες η καυλα απογειωνεσαι πραγματικα και τα βλεπεις ολα πιο ροδινα  :boobies: :boobies:

1)Μαρινα απο Ισαυρων29 στουντιο πριν καμια επταετια
2)Σιμονα,η γνωστη,Ιπποκρατους144 πριν καμια τετραετια
3)Βανεσα Φυλης59,τωρα Ιασωνος20α,πριν κανα χρονο
4)Ντοριν Ιπποκρατους144 χθες
5)Ελβιρα-Ζανα Βριλλησου57 πριν καμια διετια
6)Νατασα,η γνωστη,πριν κανα χρονο στην Ιππωνακτος14
Υ.Γ. με καποιες απο αυτες εννοειται πηγα ξανα και ξανα αλλα μια ηταν η φορα μαζι τους που δεν ξεχνω :rockon: :rockon: :rockon:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Eγω........

1-Ιζαμπελα η πολωνη θεα,αυτη η γυναικα με πηγαινε σε αλλη διασταση,η απολυτη εμπειρια 100%.
'Τρελαινοταν' οταν τις εγλυφα τα πατουσακια και τα δαχτυλα της.....καναμε γλωσσοφιλα,αγκαλιες,μιλαγαμε,γελαγαμε...........

2-Αλινα Λευκορωσιδα,η γυναικα αυτη ειναι ηφαιστειο,μιλαμε για πολυ παθος........καθως την πηδαω να μου γλυφει το αυτι......μεχρι και πιπιλια μου ειχε κανει.
Τρελαινεται και αυτη για ποδοκαταστασεις,χειριζοταν ωραια τα γονατα της και τη την ωρα του σεξ εκανε καποιες πολυ καυλωτικες κινησεις με τη λεκανη........

Αυτη ομως που με απογοητευσε ηταν η Σβετα η Ουκρανη το τοπ μοντελ που δεν κανει καλο κρεβατι,το καλο ηταν οτι εκανε ωραια πιπα κοιτωντας στα ματια.

Παντως μετα απο Ιζαμπελα κυριως,Αλινα και καποιες αλλες η ευχαριστηση ειναι τοσο μεγαλη που για καμια ωρα μετα εχω ενα ζωγραφισμενο χαμογελο κανω το πουρο μου και λεω ΄΄αυτο ειναι''.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
1)Γυρω στο 2000 με Αντζελα απο Διδυμου 20...

2)Νατασσα απο Ιππονακτως που λες αλλα οταν ηταν στη Φυλης(στο 71 νομιζω?) την  ιδια περιοδο...

3)Αννα η Αννια απο Διδυμου 8 το πανω την ιδια επισης περιοδο...δεν ηταν πολυ ομορφη,αλλα ειχε τρομερο σερβις..

4)Στο ιδιο μαγαζι πολυ μετα πριν 1-2 χρονια η Μαρια αλλα και η Νατασσα(οχι αυτη της Ιππονακτως)

5)Η Axe απο στουντιο Καρεα 30 που δουλευε εκει για κανα 6μηνο την περιοδο ανοιξη-καλοκαιρι του 2005...

6)Μαρινα στο ιδιο στουντιο,η οποια δουλευε που και που και στο παλιο στουντι της λιοσιων 278...αλλα και στο Ιππονακτως με το ονομα Ρωξανη

7)Βερονικα στο μπουρδελακι της Ιασωνος 19 το κατω...φοβερο μουνι,απαιχτο σερβις...

8)Στο 20Α η Μαρινα...αλλη μελαχροινη με φοβερο κορμι και σεξ(μετριο στοματικο ομως απο τα χειροτερα)

9)Αντελλα απο Φωκαιας,το ΤΕΛΕΙΟ τσιμπουκι,πολυ ομορφο κομματι επισης...αλλα στο γαμησι μετρια και ψυχρη...Φαντασου να ηταν θερμη...βιλλες θα εχτιζε σε 'ντε τε' απο τις ειπραξεις...

10)Λαουρα απο Δροσοπουλου 95 και Βουρβαχη 19...ομορφο κοριτσι και πολυ εξυπηρετικο...πανατα εφευγα απο κει με το χαμογελο στα χειλη ;)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ωραιο θεμα...!
να πει κι ο παπας!!!!

Επισκέπτης
Πριν απο περιπου 5 χρονια ειμαι στο Αττικη και περιμενω το CG απο αγγελια. Ανοιγει η πορτα και εμφανιζετε μια Ρωσιδουλα 23 χρονων αρκετα εμφανισημη και αξιογαμητη. Με χαιρεταει γδυνεται και αρχιζει τη πιπα. Με κοιταζε στα ματια και που και που ελεγε κατι στα ρωσικα. Οταν αρχισα να τη γαμω, φωναζε στα ρωσικα, ειχε τυλιχτει πανω μου και με φιλουσε στο στομα. Αν και δεν φιλαω ποτε πουτανα στο στομα, αυτη με παρασυσε η ψωλα. Οταν τελιωσα παραγκειλαμε βοτκες, αραξαμε για κανα 15λεπτο και προσπαθουσαμε να συνενοηθουμε. Τα αγγλικα της ομως ηταν χαλια. Ο δευτερος γυρος ηταν ακομα καλυτερος. Πιπα ακαποτη χωρις να το ζητησω και κανα 15λεπτο γαμησι -αυτη απο πανω- απο τα καλυτερα που εχω κανει με πουτανα. Στο τελος μου ζητησε το τηλεφωνο μου για να ξανα-βρεθουμε.
Μετα απο περιπου 2 βδομαδες με πηρε τηλεφωνο ενας τυπος και μου ειπε οτι θελει να μου μιλησει καποια κοπελα. Ηταν αυτη. Τα ψιλο εχασα, προσπαθησα να συνενοηθω μαζι της αλλα δεν εβγαζα ακρη. Μετα πηρε το τηλεφωνο ο τυπος και με ρωταγε που ημουν αν μπορω να περασω απο ενα ξενοδοχειο (δεν θυμαμε το ονομα, αλλα μου ειπε για Π. Φαληρο) να την παρω και κατι αλλες μαλακιες που δεν συγκρατησα. Του ειπα οτι βρισκομουν εκτος Αθηνας και εκει εληξε η φαση.

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ρωξανη απο Ιππωνακτος!!Τι μου θυμισες Freddie ;)
Nα σαι καλα φιλε μου!
Y.Γ Ρωξανη απο Ιππωνακτος14..εκτος στουντιο..πριν εναμιση χρονο

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
α)Πριν απο 6-7 χρονια μπορει και πιο πολλα πηγαινα σε ενα μπουρδελο πανω απο το σταθμο λαρισης στη λιοσιων που ητανε δυο μαζι ενα κατω και ενα επανω .Στο επανω οποιος θυμαται δουλευε η Μαργαριτα μια ξανθια 30-35αρα ρωσιδα που ητανε σουπερ στο δωματιο(η πρωτη που μου εγλειψε @@@δια) και για να μπεις περιμενες ουρα !!!!
β)τερεζα η πολη ψιλη τσεχα απο καρεα 30 πριν 2,5 χρονια

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
6)Μαρινα στο ιδιο στουντιο,η οποια δουλευε που και που και στο παλιο στουντι της λιοσιων 278...αλλα και στο Ιππονακτως με το ονομα Ρωξανη
Μακαρι η Ρωξανη να ειναι αυτη που δουλευει στο Φραντζη47  :rockon:

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
μακραν οτι καλυτερο.πολλα χρονια πισω,πατησιων 302, αλεξανδρα.

Επισκέπτης
Στο τελος μου ζητησε το τηλεφωνο μου για να ξανα-βρεθουμε.
Μετα απο περιπου 2 βδομαδες με πηρε τηλεφωνο ενας τυπος και μου ειπε οτι θελει να μου μιλησει καποια κοπελα. Ηταν αυτη. Τα ψιλο εχασα, προσπαθησα να συνενοηθω μαζι της αλλα δεν εβγαζα ακρη. Μετα πηρε το τηλεφωνο ο τυπος και με ρωταγε που ημουν αν μπορω να περασω απο ενα ξενοδοχειο (δεν θυμαμε το ονομα, αλλα μου ειπε για Π. Φαληρο) να την παρω και κατι αλλες μαλακιες που δεν συγκρατησα. Του ειπα οτι βρισκομουν εκτος Αθηνας και εκει εληξε η φαση.
Str81977 απο supermouse...Φοβερο σκηνικο...καποιοι βεβαια ΤΡΕΜΟΥΝ στην ιδεα οτι θα τους τυχει κατι παρομοιο.

Οι λεξεις ειναι βαριες φιλε,οταν φοραμε παντελονια.

Επισκέπτης
A,και οταν λεω οτι καποιοι τρεμουν δεν εννοω τον φιλτατο Παραλιμνιο.

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Απορία ρε σεις... Πού θυμάστε ονόματα; Εγώ δε μπορώ να συγκρατήσω τίποτα... Καλά, εγώ είμαι για να σας γράψω στις ημερήσιες ενημερώσεις... Σκέτη παραπληροφόρηση... Να φανταστείτε, για τσάρκα ανεβαίνω με σκονάκι (με τη σχολική έννοια, έτσι; )...

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Απορία ρε σεις... Πού θυμάστε ονόματα; Εγώ δε μπορώ να συγκρατήσω τίποτα... Καλά, εγώ είμαι για να σας γράψω στις ημερήσιες ενημερώσεις... Σκέτη παραπληροφόρηση... Να φανταστείτε, για τσάρκα ανεβαίνω με σκονάκι (με τη σχολική έννοια, έτσι; )...
Aν με μια ταναπου εχεις περασει σουπερ θυμασαι και ονομα και εθνικοτητα και ζωδιο και οτι αλλο θες!Αστα να πανε μνημη ελεφαντα αποκτας!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.207
Πόντοι
506
Μία από τις καλύτερές μου στη Γερμανία. Viola σε μασατζίδικο. Γεματούλα με υπέροχες βυζάρες, γύρω στα 45. Υπέροχο μασάζ, έγλυφα τις ζουμερές ρώγες της,γλωσσόφιλα, 69, τρομερό γαμήσι, χύσιμο στα βυζιά. Ακολούθησε και 2ος γύρος. 140 ευρώ. Χαλάλι!!

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
872
Πόντοι
6.755
8 χρονια στην Χιλη και μακραν οι καλυτερες μου εμπειρειες στο Santiago με Χιλιανες φοβερες γυναικες,και υπηρεσιες,και σαν συμπεριφορα πολυ διαφορετικες απο τις ευρωπαιες

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Χωρίς να θυμάμαι ονόματα, ένα σωρό όμορφες και πρόθυμες κοπέλλες στα στούντιο της Αθήνας το 93-96 πριν τα πηδήξει ο Μάκης.

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Χωρίς να θυμάμαι ονόματα, ένα σωρό όμορφες και πρόθυμες κοπέλλες στα στούντιο της Αθήνας το 93-96 πριν τα πηδήξει ο Μάκης.
Τα μηχανακια τα θυμασαι απεξω κι ανακατωτα καμια πουτανιτσα τιποτα εεε  :2funny: :2funny: :2funny:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Τα μηχανακια τα θυμασαι απεξω κι ανακατωτα καμια πουτανιτσα τιποτα εεε  :2funny: :2funny: :2funny:
Ίσως γιατί κανένα μηχανάκι δε μου χάλασε ποτέ χατήρι :grin:
Θυμάμαι τα στούντιο όμως, ακόμα και τώρα :2funny:
Εκτός αυτού, τότε ήμουν σε φάση που ούτε που με ενδιέφερε να μάθω τα ονόματά τους, αφού εμφανιζόντουσαν 7-8 σε κάθε μαγαζί να διαλέξεις. Είμαι οπτικός τύπος. Και τώρα αμα τις τρακάρω πουθενά θα τις γνωρίσω.

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ελπιζω να τις τρακαρεις πεζος κι οχι πανω σε αυτα τα παλιομοτοσακο που καβαλατε εσεις οι νεοι και κανετε τους καμικαζι  ;) :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom