Νέα

Οι καλύτερες-οι και οι χειρότερες-οι τσατσάδες-οι της τσάρκας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
όχι χθές μας το είπε στο φ27β πάνω , ότι έγινε σε στούντιο και μάλιστα έκανε κοντά στον 1,5 χρόνο να δουλέψει.....

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
κορυφαιο σκηνικο στο κεραμεικου 15,οπου η λαλιστατη τσα2(ωραια γυναικα) αρχισε να μας λεει για την εσμεραλαντα και να την κραζει οτι ειναι μπαζο :2funny:μιμηθηκε με φοβερη επιτυχια το σαλοναρισμα της :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:( εγω απο κει καταλαβα ποια εννοουσε :2funny: :2funny: :2funny:)

η εσμεραλαντα(ακου εσμεραλντα :2funny: :2funny: :2funny:) ειναι το ξαθωπο χοντρο μπαζο,εντελως φαφουτα που δουλευε στα ιασωνος 20 και εφερνε 10 σβουρες στο σαλονι οταν παρουσιαζοταν,μιλωντας ακαταπαυστα ρουμανικα(μας εβριζε τα σπιτι μαλλον)

στο κολωνου 48 επισης πολυ ευγενικη η τσα2,γλυκομιλητη και χωρις να πρηζει πουτσους...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
κορυφαιο σκηνικο στο κεραμεικου 15,οπου η λαλιστατη τσα2(ωραια γυναικα) αρχισε να μας λεει για την εσμεραλαντα και να την κραζει οτι ειναι μπαζο :2funny:μιμηθηκε με φοβερη επιτυχια το σαλοναρισμα της :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:( εγω απο κει καταλαβα ποια εννοουσε :2funny: :2funny: :2funny:)

η εσμεραλαντα(ακου εσμεραλντα :2funny: :2funny: :2funny:) ειναι το ξαθωπο χοντρο μπαζο,εντελως φαφουτα που δουλευε στα ιασωνος 20 και εφερνε 10 σβουρες στο σαλονι οταν παρουσιαζοταν,μιλωντας ακαταπαυστα ρουμανικα(μας εβριζε τα σπιτι μαλλον)

στο κολωνου 48 επισης πολυ ευγενικη η τσα2,γλυκομιλητη και χωρις να πρηζει πουτσους...
:thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Αυτα ειναι :rockon:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Το μαυρο σημερα το περνη η σαυροτσα του Φωκαιας 17,γιατι ενω καυλαντιζαμε με την Μαρια ολοι οι συναγωνιστες και ειμασταν μια χαρα,φωναξε με ασχημο τροπο στην Μαρια και μας αποκαλεσε μαλακες!!
Η πιο ολοκληρωμενη παρουσια  ειναι της τσα στο Φωκαιας 25 επανω στην Αννα!!
Ενω καλοι ηταν οι τσατσοι στο Φ.80,Αλλα και ο παραμυθας τσατσος στο Φ.61!!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Στην χθεσινη βραδινη τσαρκα,καλυτερη τσα αναδειχτηκε η τσα του Φυλης 74,υπογειο,δεξια,με ιστοριες απο την μεγαλη καριερα της στα σπιτακια,και να απευθηνετε σε καποιους απο μας,οτι μας ξερη χρονια!!
Επισης πολυ χιουμοριστικη ηταν η τσα του Φυλης 136 με την Μιχαελα,το ιδιο και η κοπελλα,και το βασικο δεν ειδαμε ξυνισμενα μουτρα και απο τις δυο κατα την αποχωρηση μας!!
Παραδοξως δεν σημειωθηκε κατι εχθες αρνητικο,αν και η κινηση ηταν περιορισμενη!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Στην χθεσινη βραδυνη τσαρκα,η καλυτερη ηταν η τσα του Φυλης 59 κατω,που μας μαζεψε σαν δασκαλα και μας ειπε,τι να κανουμε αν πιουμε πολυ και θελουμε να ξεμεθυσουμε!!
Πρεπη να εχουμε μαζι μας μια ασπιρινη και να την μασησουμε στο πισω δοντι διχως νερο,και θα μας περαση αμεσως!!
Αυτο μας ειπε οτι τις το ειπε η Ναντια που ηταν πρωην στριπερ και μετα στουντιοκοριτσο,οτι επειδη επινε πολυ το βραδι,εκανε αυτο το πραγμα και ηταν αμεσως ενταξη!!
Σε συζητηση που ειχα με την ευα την τσα στο Φ.71 ισογειο,καθως αποχωρουσε η ομαδα,τις ειπα,οι αλητες στα πηγαδια πηγαινουν,και ξεραθηκε στα γελια!!
Ευγενικη επισης και με τον καλο τον λογο η τσα του Φυλης 134 ισογειο,που μας παρουσιασε την Σοφια το πιπινακι!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Στην χθεσινη τσαρκα που εγινε φυλης περιξ και μεταξι,δεν μπορω να πω οτι συναντησαμε ασχημες συμπεριφορες,ισως λιγες δοσεις ειρωνιας.Αυτο γινετε συνηθες φαινομενο πλεον και ειναι χαρακτηριστικο της αναδουλειας που υπαρχη!!
Αρκετα καλη η νεα τσα στο Διδυμου 20,αλλα και τραγικη  τσα του Φυλς 40,οχι απο αποψη συμπεριφορας,που μας εδειξε το χερι της με μαχαιριες.
Οπως παντα στο Φ.54  τσα παντα ευγενικη,ενω ο παραμυθας τσατσος του Φ61,εδινε παλι ρεσιταλ,οτι εχη αριστη πραματεια.
Στο μεταξι σημερα ηταν στα καλα της θα ελεγα η τσα του Ιασωνος 20 δεξια και ο Τσατσος του Ιασωνος 20 επανω,Αλεξανδρος,σταθερη αξια και μορφη!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
πρόεδρε να συμπληρώσω ότι η τσα τσα στο Κολωνού 32β ήταν ειρωνική αγενής και όταν φύγαμε μας είπε να μην ξαναπατήσουμε..............

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
πρόεδρε να συμπληρώσω ότι η τσα τσα στο Κολωνού 32β ήταν ειρωνική αγενής και όταν φύγαμε μας είπε να μην ξαναπατήσουμε..............
εγω ξαναπατησα σημερα το πρωι και πιτσιλισα κιολας :grin:βεβαια ηταν αλλη τσατσα...η χοντρη μαγκιωρα με τα γυαλια και το κοντο ξανθο μαλλι :cum:
(το ντιανακι πιτσιλισα :kissass2: :kissass: :smitten:)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Μακρα η καλυτεη η τσα του Φωκαιας 25 επανω που λογω του προγραμματος της Αννας κανη την μεγαλυτερη μακρα παρουσιαση των υπηρεσιων,αλλα και με κινησης που πηγαινουν σε αυτη!!
Η χειροτερη του Αλκιβιαδου 16Γ γιατι δεν εχη τροπους.Με το που φτασαμε στην πορτα οο,τι θελετε/τις ιδιες εχω,λες και τον μυρισαμε εμεις και ξερουμε πιες ειναι βαρδεια!!
Αυτα για την χθεσινη βαρδεια!!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μακρα η καλυτεη η τσα του Φωκαιας 25 επανω που λογω του προγραμματος της Αννας κανη την μεγαλυτερη μακρα παρουσιαση των υπηρεσιων,αλλα και με κινησης που πηγαινουν σε αυτη!!
Η χειροτερη του Αλκιβιαδου 16Γ γιατι δεν εχη τροπους.Με το που φτασαμε στην πορτα οο,τι θελετε/τις ιδιες εχω,λες και τον μυρισαμε εμεις και ξερουμε πιες ειναι βαρδεια!!
Αυτα για την χθεσινη βαρδεια!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

επίσης στο μετάξι στην κολωνού νομίζω η τσατσά είχε ανοίξει μέτωπο με τον πίτσι στα ρώσσικα....όταν αποχωρήσαμε μας είπε κάτι στα ρώσσικα,ενώ στο καπάκι μας λέει όλο μαλακίες κάνετε :jerking: :jerking:

αφού την στόλισα με ωραίο τρόπο αποχωρήσαμε :grin:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

επίσης στο μετάξι στην κολωνού νομίζω η τσατσά είχε ανοίξει μέτωπο με τον πίτσι στα ρώσσικα....όταν αποχωρήσαμε μας είπε κάτι στα ρώσσικα,ενώ στο καπάκι μας λέει όλο μαλακίες κάνετε :jerking: :jerking:

αφού την στόλισα με ωραίο τρόπο αποχωρήσαμε :grin:
Νουμερο μακη?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
πάντως την τσατσά στο Διδύμου 8 κάτω (απογευματινή βαρδια) που είναι μαζι με την ξανθιά Γιασμίν, άνετα την έπαιρνα.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
εγω την τσα2 στο φ92 το αριστερο...
Καλα ρε μαν ,ιδια γουστα  :grin:
Τη Παρασκευη που περιμενα στο σαλονι για να δω την Μικη ,παρατηρουσα τη τσατσα ,πραγματικα καλο κομματι ξανθουλα ,αδυνατουλα,φορουσε ενα φορεματακι (αν και με χαλασαν τα σοσονια ) :cum:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Απ τις 2 χθεσινες μου καταθεσεις

Ο φαλακρος τσατσος με το μουστακι στο Κολωνου 32Α ηταν ΑΨΟΓΟΣ...Ευγενεστατος και παροτι ειναι μονο 10 ευρω η ταριφα, σε σεβεται και δεν ενοχλησε ΚΑΘΟΛΟΥ!

Η βρωμοτσατσα στο Φωκαίας 27Β παροτι η ταριφα ειναι 20 ευρω και ειμαι αρκετα τακτικος πελατης στο καταστημα αρχισε να βαραει στο 8 λεπτο ΠΑΛΙ!!!!

μορφή ο τσάτσος του ιασ.32Α μιλάγαμε στο σαλόνι μαζί του αλλά χωρίς να χτυπάει τις πόρτες.

η τσατσά του Φωκ.27Β για τον πούτσο μέχρι να τελειώσεις χτύπησε την πόρτα 3 φορές και 2 φορές στην Γιάννα αλλά αμφότερες οι κοπέλες δεν ασχολήθηκαν καθόλου και συνέχισαν την δουλειά τους :sunglasses:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ναι πολυ σωστη συμπληρωση Μακη!
Μπραβο και στα 2 κοριτσια που τη γραψαν στα αρχιδια τους τη μαλακισμενη και σεβαστηκαν τα χρηματα μας  :)

καθήκον μου χύστη πιστός στρατιώτης της ενημέρωσης και της μεταλλαγμένης ηδονής (αχ Σάρα με κατέστρεψες :cum: :cum: :cum:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom