n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.519
- Πόντοι
- 46.232
όχι χθές μας το είπε στο φ27β πάνω , ότι έγινε σε στούντιο και μάλιστα έκανε κοντά στον 1,5 χρόνο να δουλέψει.....
κορυφαιο σκηνικο στο κεραμεικου 15,οπου η λαλιστατη τσα2(ωραια γυναικα) αρχισε να μας λεει για την εσμεραλαντα και να την κραζει οτι ειναι μπαζο μιμηθηκε με φοβερη επιτυχια το σαλοναρισμα της ( εγω απο κει καταλαβα ποια εννοουσε )
η εσμεραλαντα(ακου εσμεραλντα ) ειναι το ξαθωπο χοντρο μπαζο,εντελως φαφουτα που δουλευε στα ιασωνος 20 και εφερνε 10 σβουρες στο σαλονι οταν παρουσιαζοταν,μιλωντας ακαταπαυστα ρουμανικα(μας εβριζε τα σπιτι μαλλον)
στο κολωνου 48 επισης πολυ ευγενικη η τσα2,γλυκομιλητη και χωρις να πρηζει πουτσους...
εγω ξαναπατησα σημερα το πρωι και πιτσιλισα κιολας βεβαια ηταν αλλη τσατσα...η χοντρη μαγκιωρα με τα γυαλια και το κοντο ξανθο μαλλιπρόεδρε να συμπληρώσω ότι η τσα τσα στο Κολωνού 32β ήταν ειρωνική αγενής και όταν φύγαμε μας είπε να μην ξαναπατήσουμε..............
εγω ξαναπατησα σημερα το πρωι και πιτσιλισα κιολας βεβαια ηταν αλλη τσατσα...η χοντρη μαγκιωρα με τα γυαλια και το κοντο ξανθο μαλλι
(το ντιανακι πιτσιλισα )
Μακρα η καλυτεη η τσα του Φωκαιας 25 επανω που λογω του προγραμματος της Αννας κανη την μεγαλυτερη μακρα παρουσιαση των υπηρεσιων,αλλα και με κινησης που πηγαινουν σε αυτη!!
Η χειροτερη του Αλκιβιαδου 16Γ γιατι δεν εχη τροπους.Με το που φτασαμε στην πορτα οο,τι θελετε/τις ιδιες εχω,λες και τον μυρισαμε εμεις και ξερουμε πιες ειναι βαρδεια!!
Αυτα για την χθεσινη βαρδεια!!!
Νουμερο μακη?
επίσης στο μετάξι στην κολωνού νομίζω η τσατσά είχε ανοίξει μέτωπο με τον πίτσι στα ρώσσικα....όταν αποχωρήσαμε μας είπε κάτι στα ρώσσικα,ενώ στο καπάκι μας λέει όλο μαλακίες κάνετε
αφού την στόλισα με ωραίο τρόπο αποχωρήσαμε
Νουμερο μακη?
εγω την τσα2 στο φ92 το αριστερο...πάντως την τσατσά στο Διδύμου 8 κάτω (απογευματινή βαρδια) που είναι μαζι με την ξανθιά Γιασμίν, άνετα την έπαιρνα.
Καλα ρε μαν ,ιδια γουσταεγω την τσα2 στο φ92 το αριστερο...
Απ τις 2 χθεσινες μου καταθεσεις
Ο φαλακρος τσατσος με το μουστακι στο Κολωνου 32Α ηταν ΑΨΟΓΟΣ...Ευγενεστατος και παροτι ειναι μονο 10 ευρω η ταριφα, σε σεβεται και δεν ενοχλησε ΚΑΘΟΛΟΥ!
Η βρωμοτσατσα στο Φωκαίας 27Β παροτι η ταριφα ειναι 20 ευρω και ειμαι αρκετα τακτικος πελατης στο καταστημα αρχισε να βαραει στο 8 λεπτο ΠΑΛΙ!!!!
Ναι πολυ σωστη συμπληρωση Μακη!
Μπραβο και στα 2 κοριτσια που τη γραψαν στα αρχιδια τους τη μαλακισμενη και σεβαστηκαν τα χρηματα μας