You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι καλύτερες κοπέλες στο αυταρχικό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 74
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
heya
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 17
- Like
- 0
- Πόντοι
- 10
Νάνσυ γιατι είναι κούκλα, γουστάρει και είναι πανέμορφη.
Η Νάνσυ ειναι τρανς? ρωτάω γιατι πολλα λένε για το συγκεκριμένο studio...
Επισκέπτης
Καλο αυταρχικο προγραμμα με strapon προσφερει η Βαλερια στο Studio Ορχιδεα [size=30pt]προσφερει ακομη και κλώτσιες στα αρχιδια[/size] και στο προσωπο επισης και χαστουκια. Οπως επισης strapon προσφερει και η Νταρια στο Studio Αγ. Μελετιου 37 που γινεται ΘΥΛΗΚΟΣ ΓΑΜΙΑΣ. Καλο αυταρχικο προγραμμα με την χρηση με strapon προσφερει και το Studio στην Λεοφωρος βουλιαγμενης 68. Επισης και Νταιανα στο Studio στην Λεοφωρος Πειραιως 193 τα κανει ολα. Επισης καλο αυταρχικο και απολαυστικο προγραμμα με strapon προσφερει η Ευα στο Studio Πιπινου 118 στην πρωινη βαρδια.
γνωριζεις καποια αλλη??η Νταρια η γνωστη?
χαχαγνωριζεις καποια αλλη??
δεν το ηξερα
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Η Νάνσυ ειναι τρανς? ρωτάω γιατι πολλα λένε για το συγκεκριμένο studio...
Kαμια σχεση για τη Νανσυ μαναρι;)
τωρα για το τι λενε και τι εχεις ακουσει μαλλον θα λες για μια κατασταση απο τα μεσα της δεκαετιας του 90 μεχρι και πριν 2-3 χρονια ;)
Πολλα εχουν αλλαξει δεν χανεις τιποτα αν ερθεις και το διαπιστωσεις και με τα ματια σου ;)
Τωρα παντως σε συνολο 14 κοριτσιων μονο μια κοπέλα ειναι εξ αλλαγης φυλλου ενα ποσοστο δηλ της ταξης του 7%
πολλα φιλακια
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Καλο αυταρχικο προγραμμα με strapon προσφερει η Βαλερια στο Studio Ορχιδεα προσφερει ακομη και κλώτσιες στα αρχιδια ....
σόρυ, αλλά οι κλωτσιές στ' αρχίδια δεν πονάνε λίγο;
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
εδώ σου σκίζει τον κώλο ... τα παπάρια θα άφηνε ήσυχα;σόρυ, αλλά οι κλωτσιές στ' αρχίδια δεν πονάνε λίγο;
silver_bullet
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Mπραβο τσολιαδες μου εσεις.
εδώ σου σκίζει τον κώλο ... τα παπάρια θα άφηνε ήσυχα;
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
εδώ σου σκίζει τον κώλο ... τα παπάρια θα άφηνε ήσυχα;
κάτσε ρε. άλλο το ένα, άλλο το άλλο. απ' τον κώλο τον παίρνουν ένα σωρό γκόμενες και όλοι οι πούστηδες. το ίδιο είναι να σου κλωτσάνε τ' αρχίδια; μιλάμε για το πιο ευαίσθητο σημείο του αντρικού σώματος
silver_bullet
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
κάτσε ρε. άλλο το ένα, άλλο το άλλο. απ' τον κώλο τον παίρνουν ένα σωρό γκόμενες και όλοι οι πούστηδες. το ίδιο είναι να σου κλωτσάνε τ' αρχίδια; μιλάμε για το πιο ευαίσθητο σημείο του αντρικού σώματος
Προσωπικα το πιο ευαισθητο σημειο στο παντελονι μου ειναι η τσεπη.
Εκει να δεις πονο.
δεν ξερω για σας μαγκες αλλα για μενα και ο κολος μου ειναι ευαισθητο σημειο,δεν τον ακουμπαει κανενας.τωρα οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω εδω καθονται και τους σκιζουν τον κολο τα αρχιδια θα τους πειραξουν?ετσι και αλλιως και αυτα κοντευουν να αχρηστεψουνκάτσε ρε. άλλο το ένα, άλλο το άλλο. απ' τον κώλο τον παίρνουν ένα σωρό γκόμενες και όλοι οι πούστηδες. το ίδιο είναι να σου κλωτσάνε τ' αρχίδια; μιλάμε για το πιο ευαίσθητο σημείο του αντρικού σώματος
καλα μιλαμε επιστημονικα στοιχεια και αψογα τεκμηριωμενα ποστ!!!Kαμια σχεση για τη Νανσυ μαναρι;)
τωρα για το τι λενε και τι εχεις ακουσει μαλλον θα λες για μια κατασταση απο τα μεσα της δεκαετιας του 90 μεχρι και πριν 2-3 χρονια ;)
Πολλα εχουν αλλαξει δεν χανεις τιποτα αν ερθεις και το διαπιστωσεις και με τα ματια σου ;)
Τωρα παντως σε συνολο 14 κοριτσιων μονο μια κοπέλα ειναι εξ αλλαγης φυλλου ενα ποσοστο δηλ της ταξης του 7%
πολλα φιλακια
μπραβο!!!
peripatitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αυτες οι κλωτσιες σε συνδυασμο με το γαμησι στο κωλο πρεπει να ειναι πολυ οδυνηρα!Αλλα ο καθενας οπως το ευχαριστιεται.Καλο αυταρχικο προγραμμα με strapon προσφερει η Βαλερια στο Studio Ορχιδεα προσφερει ακομη και κλώτσιες στα αρχιδια και στο προσωπο επισης και χαστουκια. Οπως επισης strapon προσφερει και η Νταρια στο Studio Αγ. Μελετιου 37 που γινεται ΘΥΛΗΚΟΣ ΓΑΜΙΑΣ. Καλο αυταρχικο προγραμμα με την χρηση με strapon προσφερει και το Studio στην Λεοφωρος βουλιαγμενης 68. Επισης και Νταιανα στο Studio στην Λεοφωρος Πειραιως 193 τα κανει ολα. Επισης καλο αυταρχικο και απολαυστικο προγραμμα με strapon προσφερει η Ευα στο Studio Πιπινου 118 στην πρωινη βαρδια.
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Επισκέπτης
Αστα μεγαλε μη τα ψαχνεις. Που λες φιλε μου πηγα στο Studio Ορχιδεα στην οδος Βουρχακη 19 και συναντησα την Βαλερια και της ζητησα το αυταρχικο προγραμμα. Μου ειπε τη παιχνιδια κανει. Μου γαμησε υπεροχα τον κωλο μου με το strapon της και το ευχαριστηθηκα και το απολαυσα το γαμησι.Ξερει η κοπελα να γαμαει καλα. Αργοτερα περασαμε στις κλωτσιες στα αρχιδια. Σιγανες μου εριχνε οπως επισης και στο προσωπο μου εριχνε κλωτσιες σιγανες οπως και χαστουκια.Επειτα με ποδοπατουσε με τις μποτες της. Το αυταρχικο προγραμμα αρεσει πολυ στην Βαλερια. Ειναι το αγαπημενο της. Τωρα που τα λεμε βλεπω οτι η Ευα στην φωτογραφια στο Studio Φυλης 104 ειναι πολυ γυναικαρα και πολυ ομορφη. Εχω μια μεγαλη αδυναμια στις ομορφες γυναικες. Λεω να παω να την επισκεφτω τωρα τον Οκτωβριο. Θα παιξουμε ολα τα προγραμματα ( φυσιολογικο και αυταρχικο ). Θα παιξουμε το παιχιδι σε γαμαω με γαμας. Καλο δεν ειναι πως σας φαινεται.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 5K