axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Ασε ασε εμενα που με εβαλαν σε ασχετο τσακωμο που δεν θυμαμαι καν τι να πω ?ααα εχει προχωρησει το loseriliki moy...σε αυτην την ψηφοφορια δεν ειμαι καν... :-
Ασε ασε εμενα που με εβαλαν σε ασχετο τσακωμο που δεν θυμαμαι καν τι να πω ?ααα εχει προχωρησει το loseriliki moy...σε αυτην την ψηφοφορια δεν ειμαι καν... :-
ενδεικτικο ειναι.Ασε ασε εμενα που με εβαλαν σε ασχετο τσακωμο που δεν θυμαμαι καν τι να πω ?
Εγω απλως μια ερωτηση εκανα.
Τωρα αν υπαρχει ντεσού, πασο.
εννοειται ρε συ....ενδεικτικο ειναι.
ααα εχει προχωρησει το loseriliki moy...σε αυτην την ψηφοφορια δεν ειμαι καν... :-
Ασε ασε εμενα που με εβαλαν σε ασχετο τσακωμο που δεν θυμαμαι καν τι να πω ?
οχι οχι...γτ ο λακης δε νομιζω να ασχοληθηκε μαζι μου.Μα εσυ είσαι άγιο κορίτσι! Τουλάχιστον αυτην την εντυπωση έχω..
Δεν ξέρω αν πήρες μέρος στο φεμινιστικο κίνημα vs lakis...
οχι οχι...γτ ο λακης δε νομιζω να ασχοληθηκε μαζι μου.
εχω δηλωσει απο την πρωτη μερα οτι δε βλεπομαι.οποτε....
μα δε παραπονεθηκα γ αυτο.θα ηταν ανοητο.Τα εκ μεταξίου γενόμενα εσωενδύματα εκ μεταξίου γενόμενα οπίσθια απαιτούσι.
οπως θαλεγε και ο μπακαλης
και που λες λοπεζ.... η κατερινα φιλε... γαμησετα
το τι ελεγε εκεινο το βραδυ... καλα δεν ντραπηκε λιγο? :S
με τετοιο μονολογο....
μα δε παραπονεθηκα γ αυτο.θα ηταν ανοητο.
καλο κουναβι και ο αλλος. δεν εχει πει λιγα προσωπικα της. μεχρι και βιντεο με το γιο της ειχε βαλει ο μαλακας. ταιριαστο ζευγαρι
mila kalaaaa...μιλα ωραια....νταξει αντε σουλουπωσου τωρα ρε αφισα. θες πρωτη μουρη σε ολα τα θρεντ και φορουμ
βιντεο με τον γιο της???? ποιος????
τυπε μηπως θες να τα πουμε πριβε για να μην θεωρηθει ρουφιανιά ή
κουτσομπολιό?
βιντεο με τον γιο της???? ποιος????
τυπε μηπως θες να τα πουμε πριβε για να μην θεωρηθει ρουφιανιά ή
κουτσομπολιό?
τυπε εγω δεν παιζω ετσι. αν γουσταρεις, εγω θα τα λεω στο μειν και η βελβυ θα στα μεταφερει πριβε.
Βελουδίζετε τελευταίως.
Μαλακιες τυπε... ο αχαχουχας δεν τσιμπησε τελικα
για να έχουμε νέα μάχη
τα μαθε τα κολπα και ο αχαχουχας και δεν τσιμπαει πια!