Επισκέπτης
Είμαι πολλά χρόνια εδώ μέσα, και τα τελευταία με μεγάλη μου χαρά είδα και τα κορίτσια-επαγγελματίες του χώρου να δημιουργούν δικά τους νήματα - δινοντάς μας την ευκαιρία απευθείας επικοινωνίας μαζί τους, κάτι που - στη σωστή δοσολογία - δημιουργεί μία ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα... Μαζί τους όμως εμφανίστηκε και μία ακόμα καινούργια κατηγορία χρηστών... Εκείνοι που νομίζουν ότι μπορούν να τις "μονοπωλούν", εκείνοι πού όταν τα κορίτσια είναι online δεν τις αφήνουν να πάρουν ανάσα με αφιερώσεις, χαζοσχόλια, και άλλα τέτοια αξιολύπητα. Κακομοίρικα τυπάκια που βγάζουν το καπέλο ο ένας στον άλλον, ο βασικός τους όμως σκοπός πίσω από αυτή την υποκριτική ευγένεια είναι το ποιός θα μονοπωλήσει - έστω για μερικά λεπτά το ενδιαφέρον των κοριτσιών. Οι συγκεκριμένοι κακομοίρηδες λοιπόν, (μόνο κακομοίρηδες μπορώ να τους ονομάσω), μόλις εμφανιστεί κάποιος καινούργιος στο τοπίο, ακόμα και στα νήματα των ίδιων των κοριτσιών, πέφτουν επάνω του σαν τα σκυλιά, με σκοπό να τον ξενερώσουν να τον ειρωνευτούν να απαξιώσουν αυτά που γράφει με "δήθεν" χιούμορ καταστρέφοντας έτσι την όποια πιθανή ατμόσφαιρα πηγαίνει να δημιουργηθεί μεταξύ του νέου και οποιασδήποτε κοπέλας. Τα γράφω με απλά λόγια, είναι όμως πολύ πιο σύνθετο θέμα, μη ορατό με την πρώτη ματιά, που δημιουργεί όμως τεράστιο πρόβλημα όσον αφορά την "ποιότητα" των επισκεπτών-χρηστών...
Όσο οι μικρόψυχοι κερδίζουν έδαφος και προχωρούν, τόσο οι μεγαλόψυχοι αποσύρονται.
Κορίτσια, προσφέρετε τεράστιο έργο σε όλους εμάς που δεν το έχουμε τόσο με τις γυναίκες και μας προσφέρετε την ηδονή που τόσο μας λείπει, αυτό όμως είναι ένα θέμα που αφορά τους "άντρες" του μπου, θα προτιμούσα να μην πάρετε θέση, σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων.
Αυτό το thread το άνοιξα με σκοπό να θέσω το θέμα, παρακαλώ όμως να συγχωνευτεί σε μερικές ώρες με το θέμα "Τί ζόρια τραβάτε ορισμένοι εδώ μέσα"
Δεν πρόκειται να απαντήσω ή να μπω σε συζητήσεις με κανένα αμολημένο σκυλί που θα ειρωνευτεί ή θα απαξιώσει τα λεγομενά μου
Να έχετε καλές γιορτές με αγάπη,
Since1991
Χριστούγεννα 2017
Όσο οι μικρόψυχοι κερδίζουν έδαφος και προχωρούν, τόσο οι μεγαλόψυχοι αποσύρονται.
Κορίτσια, προσφέρετε τεράστιο έργο σε όλους εμάς που δεν το έχουμε τόσο με τις γυναίκες και μας προσφέρετε την ηδονή που τόσο μας λείπει, αυτό όμως είναι ένα θέμα που αφορά τους "άντρες" του μπου, θα προτιμούσα να μην πάρετε θέση, σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων.
Αυτό το thread το άνοιξα με σκοπό να θέσω το θέμα, παρακαλώ όμως να συγχωνευτεί σε μερικές ώρες με το θέμα "Τί ζόρια τραβάτε ορισμένοι εδώ μέσα"
Δεν πρόκειται να απαντήσω ή να μπω σε συζητήσεις με κανένα αμολημένο σκυλί που θα ειρωνευτεί ή θα απαξιώσει τα λεγομενά μου
Να έχετε καλές γιορτές με αγάπη,
Since1991
Χριστούγεννα 2017