Νέα

Οι Ιερόδουλες της Αγγλίας Βοηθούν τα ΑμΕΑ να Κάνουν Σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

karaflokondoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Like
2
Πόντοι
1
ναι!  επιτελούν φιλανθρωπικό έργο !! τα σέβη μου στις κυρίες!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
οι κοπελες που το κανουν αυτο δε λεγονται ιεροδουλες
αλλιως λεγονται

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.927
Πόντοι
216
Σωστές.Επιτέλους, δε πρέπει αυτά τα άτομα να νιώθουν απόβλητοι από την κοινωνία.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Παλιο μελος του μπου ειχε παρομοιο προβλημα. Κοπελες του χωρου φοβοντουσαν/δεν ηξεραν πως να αντιμετωπισουν τετοιο πελατη.

Ελπιζω να εχουν λυθει τα προβληματα γιατι ο παιχτης ηταν αξιολογος!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.507
Πόντοι
4.006
Έχω δει βίντεο στο ίντερνετ και όντος τα βοηθάνε...έναντι άνδρας αμηβης όμως....Επίσης στη φυλής...2 κορασίδες ιχα δει που βοηθουσανΑμεα...όχι πολύ βαριές περιπτοαης όμως...ένας ηταν χωρίς χερι...και ένας με παρα πολύ εντονο παρκισονισμο......σε σημειο να παραπατα και να πςφτη Κάτο...

Διαγραμμένο μέλος 34899

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
280
Παλιο μελος του μπου ειχε παρομοιο προβλημα. Κοπελες του χωρου φοβοντουσαν/δεν ηξεραν πως να αντιμετωπισουν τετοιο πελατη.

Ελπιζω να εχουν λυθει τα προβληματα γιατι ο παιχτης ηταν αξιολογος!

Μάλλον είμαι ο παίκτης που ανέφερες αγαπητέ. Όντως, στο παρελθόν, υπήρξαν κοπέλες που αρνήθηκαν να μου προσφέρουν τις υπηρεσίες τους επειδή τυγχάνω τετραπληγικός, και μάλιστα με αγενέστατο τρόπο ορισμένες φορές. Κάποιες άλλες δέχονταν αλλά απαιτώντας μεγαλύτερη αμοιβή. Συνήθως επρόκειτο για τις ντίβες του επαγγέλματος, τις πιο ακριβοπληρωμένες και ψηλομύτες. Δεν θέλω όμως να δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις, οι περιπτώσεις αυτές είναι μετρημένες στα δάχτυλα κι ελάχιστες συγκριτικά με το σύνολο. Για κάθε μια που κάνει την δύσκολη, βρίσκονται εκατό πρόθυμες και σε γενικές γραμμές διατηρώ από καλές έως άριστες αναμνήσεις απ’ τις περισσότερες ιερόδουλες με τις οποίες συνευρέθηκα. Συνεπώς, δεν κατανοώ πλήρως τι το ιδιαίτερο παρέχουν οι Αγγλίδες συνάδερφοί τους. Σίγουρα ως εργαζόμενες αξίζουν κάθε σεβασμό και κάθε δικαίωμα, χωρίς όμως να φτάσουμε στο σημείο να συγχέουμε τον επαγγελματισμό με την φιλανθρωπία ή την προσφορά.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Μάλλον είμαι ο παίκτης που ανέφερες αγαπητέ. Όντως, στο παρελθόν, υπήρξαν κοπέλες που αρνήθηκαν να μου προσφέρουν τις υπηρεσίες τους επειδή τυγχάνω τετραπληγικός, και μάλιστα με αγενέστατο τρόπο ορισμένες φορές. Κάποιες άλλες δέχονταν αλλά απαιτώντας μεγαλύτερη αμοιβή. Συνήθως επρόκειτο για τις ντίβες του επαγγέλματος, τις πιο ακριβοπληρωμένες και ψηλομύτες. Δεν θέλω όμως να δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις, οι περιπτώσεις αυτές είναι μετρημένες στα δάχτυλα κι ελάχιστες συγκριτικά με το σύνολο. Για κάθε μια που κάνει την δύσκολη, βρίσκονται εκατό πρόθυμες και σε γενικές γραμμές διατηρώ από καλές έως άριστες αναμνήσεις απ’ τις περισσότερες ιερόδουλες με τις οποίες συνευρέθηκα. Συνεπώς, δεν κατανοώ πλήρως τι το ιδιαίτερο παρέχουν οι Αγγλίδες συνάδερφοί τους. Σίγουρα ως εργαζόμενες αξίζουν κάθε σεβασμό και κάθε δικαίωμα, χωρίς όμως να φτάσουμε στο σημείο να συγχέουμε τον επαγγελματισμό με την φιλανθρωπία ή την προσφορά.

Μπραβο παιχτη, σου ευχομαι τα καλυτερα. Να περνας καλα...........  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom