Νέα

Οι γυναίκες έχουν κι άλλες χρήσεις...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stelakis(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16

Δεν έχετε αλυσίδες; Χρησιμοποιήστε τη γυναίκα σας!
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 12 Μαρτίου 2011, 14:15

Την Καθαρή Δευτέρα με την μεγάλη κακοκαιρία , κάπου στην Εθνική οδό κοντά στην Λαμία είχε χιονοθύελλα. Τα αυτοκίνητα χρειαζόντουσαν αλυσίδες διότι ο δρόμος γλιστρούσε. Ο οδηγός του SEAT με αριθμό κυκλοφορίας ΥΜΤ-35ΧΧ δεν είχε αλυσίδες.

Και τότε ο γίγαντας, ο ένας,  ο μοναδικός, ο Θεός, ο... τι σκέφτηκε;

Έντυσε καλά την γυναίκα του, της έβαλε κασκόλ γύρω από το κεφάλι και την έβαλε να κάτσει πάνω στο καπό ώστε να πατάνε καλά οι ρόδες του αυτοκινήτου του.

Η διαδρομή κράτησε περίπου 7 χιλιόμετρα όσο ήταν και το πρόβλημα του δρόμου. Πρέπει να παίρνουμε παράδειγμα από αυτόν τον εφευρετικό συνάδελφο οδηγό...

Κρίμα που δεν έχουμε την φωτό και από μπροστά.

εισαι αρχοντας

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Διαγιγνώσκω στο συγκεκριμένο thread την εμφάνιση των χαρακτηριστικών αντιφατικών τοποθετήσεων (conflicts) που χαρακτηρίζουν τις παραδοσιακές πατριαρχικές κοινωνίες. Παράδειγμα γενικά υποτίμηση της γυναίκας αλλά ταυτόχρονα "προστασία" της από δύσκολες καταστάσεις ή ενέργειες οι οποίες την βάζουν σε κίνδυνο γιατί η γυναίκα είναι κάτι το "ευαίσθητο" και "εύθραυστο", μία "damsel in distress". Αν ο συγκεκριμένος οδηγός έκρινε οτι η γυναίκα θα μπορούσε να βοηθήσει κατ' αυτόν τον τρόπο και εφ' όσον και οι δύο βρίσκονταν σε αυτή την ας πούμε "κοινωνία κινδύνου - νομικός όρος" γιατί να μη την βάλει πάνω στο αυτοκίνητο.

Γιατί να τον πυροβολήσουν και να πεταχτούν τα μυαλά του έξω, τι βαρβαρότητες είναι αυτές?

Αν δείτε τι κάνουν μέσα στον βορειοευρωπαικό χειμώνα οι γερμανίδες γυναίκες (μεταφορά παιδιών στον παιδικό σταθμό με έλξη έλκηθρου κλπ) θα καταλάβετε τι σημαίνει πραγματικά δυνατή γυναίκα και όχι γιαλαντζί φεμινίστρια bourdela.com

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Χαχα ωραιος....1ο μου ποστ κιολας...:)

OP
OP
stelakis(1)

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
θα καταλάβετε τι σημαίνει πραγματικά δυνατή γυναίκα και όχι γιαλαντζί φεμινίστρια bourdela.com

Οι γαλαντζι φεμινιστριες ειναι μια αρκετα συχνη αηδια πανταχοθεν.

Μου ειχε ερθει ενα email καποτε με τους 10 καλυτερους αντρες, και ειχε 10 φωτογραφες παρομοιου περιεχομενου, π.χ μια γυναικα κουβαλουσε καφασια με μπυρες και μπροστα ο αντρας της κρατουσε ενα μπουκαλι και σιγοεπινε, η η γυναικα τραβουσε κουπι σε μια βαρκα και ο αντρας κρατουσε μια ομπρελα για τον ηλιο κλπ.
Μπορει να τα βρει κανεις κι να τα στειλει;

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Αν λετε για μενα, αντρας ειμαι 100 %, λεγομαι Γιαννης και ειμαι απο Θεσσαλονικη.
Διαβαζω που και που το forum και ειπα να πω ενα "γεια"

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Αν λετε για μενα, αντρας ειμαι 100 %, λεγομαι Γιαννης και ειμαι απο Θεσσαλονικη.
Γιαννη αλλαξε το φυλο στο προφιλ σου γιατι κινδυνεύεις εδω μεσα  :cheesy:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.934
Πόντοι
25.467

:think: Και ο καθρέπτης της θεάς Αφροδίτης κάτω από το νίκ σας έχασε τον δρόμο του και βρέθηκε εκεί;

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εχουμε και αλλον θεσσαλο στο μπου που ειναι κλωνος καποιου αλλου θεσσαλου... :grin:Εσυ εισαι καινουργιος στο μπου δηλαδη....

Επισκέπτης
Δε μου λες Στελάκη...στο ε-μαιλ που σου στείλανε,με τους 10 καλύτερους άνδρες....είχε καμία γυναίκα που σηκώνει τον άνδρα;;; Αν ναι βαλ΄το στο φόρουμ...... :thumbsup:

OP
OP
stelakis(1)

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Ειχε πολλα ωραια αλλα το εχασα δυστυχως...
Για αυτο λεω μηπως καποιος το εχει να το βαλει εδω...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΕΡΩΤΗΣΗ :

- Γιατί έβαλε τη γυναίκα στο καπό και δεν κάθησε ο ίδιος ?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :

- Γιατί η γυναίκα του, δεν οδηγάει ! (τέτοιο ζώον είναι)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πολυχρηστικο εργαλειο η γυναικα τελικα.... :2funny: :2funny: :2funny:

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
ΕΡΩΤΗΣΗ :

- Γιατί έβαλε τη γυναίκα στο καπό και δεν κάθησε ο ίδιος ?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :

- Γιατί η γυναίκα του, δεν οδηγάει ! (τέτοιο ζώον είναι)

ή γιατί αυτός είναι πάρα πολύ αδύνατος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom