Νέα

Oι γαύροι και «οι άλλοι»: Ένα μεγάλο χάσμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Δεν γενικεύω.Mπες σε ένα thread γαύρων και θίξε ένα θέμα με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.Δες τι απαντήσεις θα εισπράξεις.Kαι μετά έλα πες μου.Γι αυτούς τους γαύρους μιλάω.Kαι δυστυχώς είναι όλοι έτσι ακόμα και αν έχουν χρήμα ή status.To κείμενο που έγραψα είναι ειδικό κείμενο για ειδικό κοινό.
ΟΚ.. καταλαβαίνω οτι το λες χωρίς να είσαι απόλυτος (το τονίζω για να μην γκρινιάζουν και οι γαύροι!)..κι'εγώ στις περισσότερες συζητήσεις με γαύρους έχω παρατηρήσει τον ιδιαίτερο "ζήλο" που έχουν για να αποδείξουν το δίκιο της ομάδας τους αλλά μην τα κάνεις τουρλουμπούκι με άλλα πράγματα.:) (γι'αυτό και οι αντιδράσεις πιστεύω)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Aν ήταν έτσι τότε οι μοντς έπρεπε να έχουν μαντρώσει τους Oλυμπιακούς γιατί όπου υπάρχει Oλυμπιακός και ακουστεί μία άλλη άποψη (επίτηδες έγραψα το κείμενο έτσι όπως το έγραψα) τότε αρχίζουν τα "μπινελίκια"...
οπου υπαρχει ολυμπιακος και ακουστει αλλη αποψη αρχιζουν μπινελικια?μαλλον ετσι κανουν οι φιλοι σου γιατι οι δικοι μου δεν το κανουν αυτο..αλλα δειξε μου τους φιλους σου να σου πω ποιος εισαι...
κι αν δεν ησουν κολλημενος οπως λες με την ομαδα σου δεν θα ανοιγες ενα τετοιο θεμα...το εκανες μονο για να προκαλεσεις τους ολυμπιακους (γι αυτο κιεγραψες ετσι το κειμενο σου οπως λες) και να διξεις την και καλα ανωτερωτητα σου...ειλικρινα εχεις προβλημα...
φιλικα!

Επισκέπτης
οπου υπαρχει ολυμπιακος και ακουστει αλλη αποψη αρχιζουν μπινελικια?μαλλον ετσι κανουν οι φιλοι σου γιατι οι δικοι μου δεν το κανουν αυτο..αλλα δειξε μου τους φιλους σου να σου πω ποιος εισαι...
κι αν δεν ησουν κολλημενος οπως λες με την ομαδα σου δεν θα ανοιγες ενα τετοιο θεμα...το εκανες μονο για να προκαλεσεις τους ολυμπιακους (γι αυτο κιεγραψες ετσι το κειμενο σου οπως λες) και να διξεις την και καλα ανωτερωτητα σου...ειλικρινα εχεις προβλημα...
φιλικα!

Eίσαι σωστός και λογικός.Δεν είσαι το κοινό του μηνύματός μου φίλε

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Στην παιανια οπως και στο παγκρατι οπως και σε τοσα αλλα μερη που εχουν γινει παρομια σκηνικα ηταν βαζελοι και γαυροι αλλου ηταν και αεκτζηδες, οι περισοτεροι απο ολους αυτους που πηγενουν σε αυτες της σηναντησεις αν τους ρωτησεις δεν εχουν κανενα σκοπο να σκοτωσουν καποιον, αλλα μεχρι εκει φτανει το μυαλο τους γιατι ποτε δεν ξερεις ποτε θα γινει η μαλακια.
Αν ριξεις μια πετρα και την φαει καποιος στο κεφαλι μπορει να μεινη στον τοπο το ιδιο μπορει να γινει αν φαει καποιος μια μπουνια στο κεφαλι τοσο απλο ειναι.
Ηταν τυχη που δεν εχουν συμβει περισοτερα τετοια περιστατικα.
Αυτο το προβλημα δεν εχει να κανει με συγκεκριμενες ομαδες παντου υπαρχουν φανατισμενα ατομα που ειτε λογο ηλικιας ειτε επειδη εχουν καει απο τα ναρκωτικα σημετεχουν σε αυτα.
Οσο πιο γρηγορα καταλαβουν οτι δεν αξιζει να πας φυλακη η ακομα χειροτερα να χασεις την ζωη σου για μια ομαδα τοσο το καλυτερο για αυτους.
Εσυ που ανοιξες αυτο το θεμα το μονο που κανεις ειναι να βγαζεις κομπλεξ εναντιον τον ολυμπιακον και ας το παιζεις αντικημενικος.
Ατομα σαν αυτα που περιεγραψα ποιο πανω υπαρχουν σε ΟΛΕΣ της ομαδες.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
αρα τελικα θες μονο αυτους που θα βριζουν..τοτε βγαλε στο αρχικο σου μηνυμα την παρακληση για να μην βριζουν...αντε και καλα αποτελεσματα στο τεστ σου...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Το παλικαρι που ανοιξε το θεμα αυτο μαλλον εχει καει απο drugs ή δεν εχει''μυρωδια απο μπαλα'' ή ειναι τοσο καυλωμενος αφου ειναι ''ασφαιρος''ποδοσφαιρικα κατι χρονακια που ξεθυμαινει οχι εναντιων των καφρων αλλα τον οπαδεν του Ολυμπιακου
Εισαι ασχετος και εχε υποψην σου οτι καφροι υπαρχουν παντου,σε ολες τις ομαδες.
Το προβλημα ειναι καθαρο σεξουαλικο-Αν δεν εκτονωνεσαι με γαμησια τοτε βγαζεις ολο σου το μενος με πετρες,δε λεω να εισαι στο γηπεδο αγιοπαιδο,και τα καντηλια κ τα μπινελικια σου και οτι γουσταρεις μπινελικωνεις-Να φτασεις σε σημειο ομως τον αλλον που δεν τον γνωριζεις να πας να τον πλακωσεις ειναι σιγουρα συνδρομο εφηβικης μαλακισμενης συμπεριφορας
Οι προεδροι ειναι μαζι,τρωνε πινουν και γλεντανε και σεις κοροιδα πλακωθειτε

Επισκέπτης
Στην παιανια οπως και στο παγκρατι οπως και σε τοσα αλλα μερη που εχουν γινει παρομια σκηνικα ηταν βαζελοι και γαυροι αλλου ηταν και αεκτζηδες, οι περισοτεροι απο ολους αυτους που πηγενουν σε αυτες της σηναντησεις αν τους ρωτησεις δεν εχουν κανενα σκοπο να σκοτωσουν καποιον, αλλα μεχρι εκει φτανει το μυαλο τους γιατι ποτε δεν ξερεις ποτε θα γινει η μαλακια.
Αν ριξεις μια πετρα και την φαει καποιος στο κεφαλι μπορει να μεινη στον τοπο το ιδιο μπορει να γινει αν φαει καποιος μια μπουνια στο κεφαλι τοσο απλο ειναι.
Ηταν τυχη που δεν εχουν συμβει περισοτερα τετοια περιστατικα.
Αυτο το προβλημα δεν εχει να κανει με συγκεκριμενες ομαδες παντου υπαρχουν φανατισμενα ατομα που ειτε λογο ηλικιας ειτε επειδη εχουν καει απο τα ναρκωτικα σημετεχουν σε αυτα.
Οσο πιο γρηγορα καταλαβουν οτι δεν αξιζει να πας φυλακη η ακομα χειροτερα να χασεις την ζωη σου για μια ομαδα τοσο το καλυτερο για αυτους.
Εσυ που ανοιξες αυτο το θεμα το μονο που κανεις ειναι να βγαζεις κομπλεξ εναντιον τον ολυμπιακον και ας το παιζεις αντικημενικος.
Ατομα σαν αυτα που περιεγραψα ποιο πανω υπαρχουν σε ΟΛΕΣ της ομαδες.

Aν προσέξεις το κείμενο δεν βγάζει κόμπλεξ.Όλοι οι άνθρωποι έχουμε ίδια ερεθίσματα, όλοι έχουμε μάθει στην αδικία,να μας "δουλεύουν" κάτι μάγκες εκατομμυριούχοι,κλπ.Όλα αλλάζουν στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις. Mοιρολατρικά ή λογικά; Mε καλή διάθεση ή με κακή; Eκεί ξεκινάνε οι διαφορές και πουθενά αλλού.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Eίμαι βάζελος.Δεν πλακώνομαι στα γήπεδα για να ξεθυμάνω.O ΠAO δεν είναι για εμένα θρησκεία,είναι η ομάδα μου.Xαίρομαι με τις νίκες,παρακολουθώ την πορεία της,στεναχωριέμαι με τις ήττες.

Eίσαι γαύρος.Πλακώνεσαι στα γήπεδα για να ξεθυμάνεις.O OΣΦΠ είναι για εσένα θρησκεία, όχι απλά η ομάδα σου.Tρελλαίνεσαι με τις νίκες,παρακολουθείς την πορεία της ομάδας σου,δεν ξερεις που να κρυφτείς με τις ήττες. H Διοίκηση της ομάδας σου γαμιέται,δε το ξέρεις και τους παίρνεις στα σοβαρά, δεν καταλαβαίνεις ότι σε δουλεύουν.
Δεν βγαζει κομπλεξ?
Μην τρελαθουμε και ο τιτλος απο μονος του αλλα και αυτα που γραφεις εμενα αυτο μου δειχνουν.

Επισκέπτης
Το παλικαρι που ανοιξε το θεμα αυτο μαλλον εχει καει απο drugs ή δεν εχει''μυρωδια απο μπαλα'' ή ειναι τοσο καυλωμενος αφου ειναι ''ασφαιρος''ποδοσφαιρικα κατι χρονακια που ξεθυμαινει οχι εναντιων των καφρων αλλα τον οπαδεν του Ολυμπιακου
Εισαι ασχετος και εχε υποψην σου οτι καφροι υπαρχουν παντου,σε ολες τις ομαδες.
Το προβλημα ειναι καθαρο σεξουαλικο-Αν δεν εκτονωνεσαι με γαμησια τοτε βγαζεις ολο σου το μενος με πετρες,δε λεω να εισαι στο γηπεδο αγιοπαιδο,και τα καντηλια κ τα μπινελικια σου και οτι γουσταρεις μπινελικωνεις-Να φτασεις σε σημειο ομως τον αλλον που δεν τον γνωριζεις να πας να τον πλακωσεις ειναι σιγουρα συνδρομο εφηβικης μαλακισμενης συμπεριφορας
Οι προεδροι ειναι μαζι,τρωνε πινουν και γλεντανε και σεις κοροιδα πλακωθειτε

Στο δεύτερο σκέλος του κειμένου σου ισορροπείς και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Στο πρώτο να σου πω την αλήθεια στα αρχίδια μου που είμαι άσφαιρος ποδοσφαιρικά - όπως στρώνει ο καθένας κοιμάται. Δεν σκάω όπως εσείς οι γαύροι αν δεν είστε πρώτοι κρύβεστε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom