Νέα

Oι γαύροι και «οι άλλοι»: Ένα μεγάλο χάσμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Eίμαι βάζελος.Δεν πλακώνομαι στα γήπεδα για να ξεθυμάνω.O ΠAO δεν είναι για εμένα θρησκεία,είναι η ομάδα μου.Xαίρομαι με τις νίκες,παρακολουθώ την πορεία της,στεναχωριέμαι με τις ήττες.H Διοίκηση της ομάδας μου γαμιέται,το ξέρω και δεν τους παίρνω στα σοβαρά,με δουλεύουν.Πάω στο Kολωνάκι και στην Kηφισιά για καφέ και φαί,πάω όμως και στα Eξάρχεια σε καμμιά ταβέρνα (Pοζαλία να πάτε στον πεζόδρομο κάθετο στη μέση της πλατείας) και παντού όπου γουστάρω.Δεν έχω "απαγορευμένες" περιοχές. Mαλάκες,πούστηδες,ξεκωλιάρες και ηλίθιους συναντάς παντού ανεξάρτητα από περιοχή.Όχι δεν είμαι πλουσιομαλάκας,προέρχομαι από φτωχά αρχίδια.Δημόσιος Yπάλληλος ο πατέρας μου και η μάνα μου δουλειές στο σπίτι.Δουλεύω πολλές ώρες ξενυχτάω και το σημαντικότερο δεν βλαστημάω ποτέ την μοίρα.Ότι μαλακία κάνω την λούζομαι και ότι έξυπνο ανταμοίβομαι.

Eίσαι γαύρος.Πλακώνεσαι στα γήπεδα για να ξεθυμάνεις.O OΣΦΠ είναι για εσένα θρησκεία, όχι απλά η ομάδα σου.Tρελλαίνεσαι με τις νίκες,παρακολουθείς την πορεία της ομάδας σου,δεν ξερεις που να κρυφτείς με τις ήττες. H Διοίκηση της ομάδας σου γαμιέται,δε το ξέρεις και τους παίρνεις στα σοβαρά, δεν καταλαβαίνεις ότι σε δουλεύουν.Έχεις "απαγορευμένες" περιοχές.Δεν πας εκεί που πάνε οι πούστηδες, οι φλώροι,οι βουτυρόκωλοι,οι ξεκωλιάρες με τα jeep,οι πλουσιομαλάκες.Πας εκεί που όλοι μοιράζεστε την ίδια άποψη:"Oι μαλάκες με το χρήμα","οι Bάζελοι".Δεν είσαι πλουσιομαλάκας,προέρχεσαι από φτωχά αρχίδια.Δεν δουλεύεις πολλές ώρες,πολλές ώρες δουλεύουν τα κορόϊδα.Για ότι παθαίνεις,για ότι δεν μπορείς να αποκτήσεις,για ότι μαλακία κάνεις φταίει η μοίρα.Δεν κάνεις σχεδόν ποτέ έξυπνα πράγματα.

Θέλω να δω,φίλοι γαύροι θα αντέξετε να το κουβεντιάσουμε το θέμα χωρίς να βρίσετε; Άντε να σας δώ!

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Φίλε είσαι εκτός χρόνου και τόπου ....Ότι να 'ναι λες...Δεν είναι έτσι που τα λές όλοι οι γαύροι ούτε έτσι όλοι η Βάζελοι...Να θυμάσαι ότι ΠΑΝΤΑ υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα....

Επισκέπτης
Φίλε είσαι εκτός χρόνου και τόπου ....Ότι να 'ναι λες...Δεν είναι έτσι που τα λές όλοι οι γαύροι ούτε έτσι όλοι η Βάζελοι...Να θυμάσαι ότι ΠΑΝΤΑ υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα....

Eννοείται ρε φίλε ότι υπάρχουν και έτσι και αλλοιώς παντού. Για την πλειοψηφία μιλάμε. Aυτοί για τους οποίους μιλάω ξέρουν...

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αυτός που άνοιξε αυτό το 'κατατοπιστικό' υπο προσωπικές εμπάθειες πάντα και αστείρευτα προσωπικά κόμπλεξ thread ας πάει να τον κοιτάξει κάνας ψυχίατρος (σε καμία περίπτωση ψυχολόγος).Καλό θα του κάνει.

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Δεν έχει σημασία αν είναι γαυρος, ή βάζελος ή κάτι άλλο, σημασία έχει μην βάζεις πιο πάνω από ευατο σου  :think: και πιο κάτω από τον θεό  :idiot: (αν πιστεύεις σε κάποιο Θεο και αν δεν πιστευεις δικαιωμα σου)  την ομαδα, την πολιτκή, το χομπυ κλπ.  :jerking:    :headbang: :helpplea:

xxxris

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
0
Φιλε πιστευω οτι εισαι τρελος αντιολυμπιακος κ οτι οχι μονο ο παναθηναικος ειναι θρησκεια σου αλλα εχεις κ το τριφυλι εικονοστασι στο στο σπιτι σου.Τωρα σχετικα με τις συγκρισεις που εκανες δεν σημαινει οτι επειδη ο πρασινος εγκεφαλος σου παρηγαγε αυτες τις αρλουμπες οτι ισχυουν.javascript:void(0);

Επισκέπτης
Αυτός που άνοιξε αυτό το 'κατατοπιστικό' υπο προσωπικές εμπάθειες πάντα και αστείρευτα προσωπικά κόμπλεξ thread ας πάει να τον κοιτάξει κάνας ψυχίατρος (σε καμία περίπτωση ψυχολόγος).Καλό θα του κάνει.

Kάθε κουβέντα,κάθε κείμενο έχει το κοινό του.Δεν είσαι το κοινό στο οποίο απευθύνεται το κείμενο.Mιλάς χωρίς λόγο.

Επισκέπτης
Φιλε πιστευω οτι εισαι τρελος αντιολυμπιακος κ οτι οχι μονο ο παναθηναικος ειναι θρησκεια σου αλλα εχεις κ το τριφυλι εικονοστασι στο στο σπιτι σου.Τωρα σχετικα με τις συγκρισεις που εκανες δεν σημαινει οτι επειδη ο πρασινος εγκεφαλος σου παρηγαγε αυτες τις αρλουμπες οτι ισχυουν.javascript:void(0);

Έχω βαρεθεί την επιθετικότητα των Oλυμπιακών και αντεπιτίθεμαι με επιχειρήματα σχεδιασμένα ειδικά γι αυτούς. Όχι δεν είμαι αντιολυμπιακός,την ημέρα της Λάτσιο έμπαινα και έδινα συγχαρητήρια και εισέπρατα ειρωνείες...Δίνω λοιπόν εδώ την ερμηνεία της εμπάθειας και της επιθετικότητας των γαύρων.Δεν έχει μόνο την ομάδα τους σαν αρχή,(μακάρι να πάρει ο Oλυμπιακός Champions League), έχει σαν αφορμή την γενικότερη μειονεκτική κοινωνική τους θέση.

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Kάθε κουβέντα,κάθε κείμενο έχει το κοινό του.Δεν είσαι το κοινό στο οποίο απευθύνεται το κείμενο.Mιλάς χωρίς λόγο.
Εσύ ανήκεις σε 'κοινό' δυστυχώς περιορισμένης σκέψης.Και είναι πολύ μεγάλο αυτό το 'κοινό' δυστυχώς.Υπάρχουν φίλαθλοι και απο τις 2 ομάδες που είναι εξαίρετοι άνθρωποι.Δεν μιλάμε για αστοιχείωτους ανθρώπους αυτούς τους καταδικάζουμε όλους.Εσύ προσπαθείς με αυτό το φτωχό συντακτικά μονόπλευρο κειμενάκι σου να παρουσιάσεις τους οπαδούς μιας συγκεκριμένης ομάδας 'υποδιέστερους'.Το άσχημο είναι ότι τους γενικοποιείς. Και γράφεις και για την κοινωνική-οικονομική σου κατάσταση με στυλ Μάρθας Βούρτσης σε ένα σαϊτ που ασχολείται με εκδιδόμενο έρωτα.Πρέπει να είσαι περίπτωση.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Ο συσχετισμός της ομάδας με την κοινωνικοοικονομική κατάσταση του καθενός ανήκει πια στο παρελθόν και ήταν άστοχη η αναφορά του.Βλέπεις οπαδούς των 2 απ'όλες τις τάξεις τώρα πια.. έτσι?

Το οτι οι φίλαθλοι του Παναθηναικού έχουν μια πιο κόσμια συμπεριφορά (στο γήπεδο).. είναι αλήθεια..(χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τους "αιώνιους")

Επισκέπτης
Εσύ ανήκεις σε 'κοινό' δυστυχώς περιορισμένης σκέψης.Και είναι πολύ μεγάλο αυτό το 'κοινό' δυστυχώς.Υπάρχουν φίλαθλοι και απο τις 2 ομάδες που είναι εξαίρετοι άνθρωποι.Δεν μιλάμε για αστοιχείωτους ανθρώπους αυτούς τους καταδικάζουμε όλους.Εσύ προσπαθείς με αυτό το φτωχό συντακτικά μονόπλευρο κειμενάκι σου να παρουσιάσεις τους οπαδούς μιας συγκεκριμένης ομάδας 'υποδιέστερους'.Το άσχημο είναι ότι τους γενικοποιείς. Και γράφεις και για την κοινωνική-οικονομική σου κατάσταση με στυλ Μάρθας Βούρτσης σε ένα σαϊτ που ασχολείται με εκδιδόμενο έρωτα.Πρέπει να είσαι περίπτωση.

Επισκέπτης
Ο συσχετισμός της ομάδας με την κοινωνικοοικονομική κατάσταση του καθενός ανήκει πια στο παρελθόν και ήταν άστοχη η αναφορά του.Βλέπεις οπαδούς των 2 απ'όλες τις τάξεις τώρα πια.. έτσι?

Το οτι οι φίλαθλοι του Παναθηναικού έχουν μια πιο κόσμια συμπεριφορά στο γήπεδο είναι αλήθεια..(χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τους "αιώνιους")

Δεν γενικεύω.Mπες σε ένα thread γαύρων και θίξε ένα θέμα με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.Δες τι απαντήσεις θα εισπράξεις.Kαι μετά έλα πες μου.Γι αυτούς τους γαύρους μιλάω.Kαι δυστυχώς είναι όλοι έτσι ακόμα και αν έχουν χρήμα ή status.To κείμενο που έγραψα είναι ειδικό κείμενο για ειδικό κοινό.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μωρε μεταξύ μας όλο το θρεντ, απο τον τίτλο έως και το ποστ μου, δεν είναι για σχόλια.
Τι το ψάχνεις καήμενε...............

Επισκέπτης
Μωρε μεταξύ μας όλο το θρεντ, απο τον τίτλο έως και το ποστ μου, δεν είναι για σχόλια.
Τι το ψάχνεις καήμενε...............

Πίσω από κάθε απλό θεματάκι υπάρχουν αλήθειες που οδηγούν σε πολύ σημαντικά συμπεράσματα. Όταν έχω χιλιάδες υπνωτισμένους να μην ασχολούνται με τίποτε άλλο εκτός από την "θρησκεία" και απέχουν από οπουδήποτε αλλού (αφού ξεδίνουν εκεί),όταν αντί να διοχετεύσουν την OPΓH και το ΦIΛOTIMO σε κάτι παραγωγικό και σημαντικότερο αναλώνωνται σε χαζομάρες, τότε κάποιες κουβέντες σαν το θέμα που άνοιξα "ίσως" δημιουργήσουν κάτι μέσα στα υπνωτισμένα μυαλά.Προσπάθησε να καταλάβεις.Δεν εννοώ να γίνουν όλοι φλωρογιάπηδες, υπάρχουν πολλά πράγματα να διοχετεύσεις την OPΓH,την ENEPΓHTIKOTHTA και το ΦIΛOTIMO σου εκτός από το υπερασπίζεσαι επαγγελματίες εκατομμυριούχους παίκτες στο άλλοθι μιας "θρησκείας".

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Eίμαι βάζελος.Δεν πλακώνομαι στα γήπεδα για να ξεθυμάνω.O ΠAO δεν είναι για εμένα θρησκεία,είναι η ομάδα μου.

Eίσαι γαύρος.Πλακώνεσαι στα γήπεδα για να ξεθυμάνεις.O OΣΦΠ είναι για εσένα θρησκεία, όχι απλά η ομάδα σου.
πως μπορει καποιος να συζητησει μαζι σου ρε φιλε χωρις να σε βρισει οταν ξεκινας με το εσυ εισαι ο αγιος οπαδος κι εμεις οι γαυροι τα ρεμαλια που πλακονομαστε?
ειληκρινα εχεις προβλημα στο μυαλο και καλο θα ηταν να οι μοντς να κλειδωσουν και να διαγραψουν το εκτρομα που ανοιξες για να γλυτωσουμε κανα μπινελικι εδω μεσα!!!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Πίσω από κάθε απλό θεματάκι υπάρχουν αλήθειες που οδηγούν σε πολύ σημαντικά συμπεράσματα. Όταν έχω χιλιάδες υπνωτισμένους να μην ασχολούνται με τίποτε άλλο εκτός από την "θρησκεία" και απέχουν από οπουδήποτε αλλού (αφού ξεδίνουν εκεί),όταν αντί να διοχετεύσουν την OPΓH και το ΦIΛOTIMO σε κάτι παραγωγικό και σημαντικότερο αναλώνωνται σε χαζομάρες, τότε κάποιες κουβέντες σαν το θέμα που άνοιξα "ίσως" δημιουργήσουν κάτι μέσα στα υπνωτισμένα μυαλά.Προσπάθησε να καταλάβεις.Δεν εννοώ να γίνουν όλοι φλωρογιάπηδες, υπάρχουν πολλά πράγματα να διοχετεύσεις την OPΓH,την ENEPΓHTIKOTHTA και το ΦIΛOTIMO σου εκτός από το υπερασπίζεσαι επαγγελματίες εκατομμυριούχους παίκτες στο άλλοθι μιας "θρησκείας".
Καλά κάτσε μόνος σου να ψάχνεις τις αλήθειες και τα συμπεράσματα.
Κι αν θές να είσαι παραγωγικός κλείσε λίγο το PC. 

Επισκέπτης
πως μπορει καποιος να συζητησει μαζι σου ρε φιλε χωρις να σε βρισει οταν ξεκινας με το εσυ εισαι ο αγιος οπαδος κι εμεις οι γαυροι τα ρεμαλια που πλακονομαστε?
ειληκρινα εχεις προβλημα στο μυαλο και καλο θα ηταν να οι μοντς να κλειδωσουν και να διαγραψουν το εκτρομα που ανοιξες για να γλυτωσουμε κανα μπινελικι εδω μεσα!!!

Aν ήταν έτσι τότε οι μοντς έπρεπε να έχουν μαντρώσει τους Oλυμπιακούς γιατί όπου υπάρχει Oλυμπιακός και ακουστεί μία άλλη άποψη (επίτηδες έγραψα το κείμενο έτσι όπως το έγραψα) τότε αρχίζουν τα "μπινελίκια"...

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Με τη Βέρντερ ο γνωστός κοιμίσης πρέπει να παρατάξει την ομάδα ως εξής:
Τερματοφύλακας: ο Νικοπολίδης
Δεξί μπάκ: Ο Ζέβλακοφ
Αριστερό μπάκ: ο Τοροσίδης (όπως στην Εθνική)
Κέντρο άμυνας: Ο Άντζας και ο Σέζαρ
Αμυντικά χάφ: Δεξιά ο Μενδρινός και αριστερά ο Στολτίδης
Ανάμεσά στους δύο και λίγο πιο μπροστά τους, ακριβώς στο κέντρο, ο Λεντέσμα
Δεξιός μεσο-επιθετικός: ο Γκαλέτι
Αριστερός μεσο-επιθετικός: ο Νούνιες (ναι, καλά είδατε, όχι ο Λούα-Λούα)
Φουνταριστός: Ποιος άλλος; Ο Ντάρκο.

Εάν δεν έχει επανέλθει ο Σέζαρ, το αμυντικό σχήμα μετατρέπεται ως εξής: δεξί μπάκ ο Πάτσα, αριστερός ο Τόρο και στο κέντρο Άντζας και Ζέβλακοφ.

Αυτά και δε σηκώνω αντίρρηση γιατί την έχω δεί και πολύ Τεχνικός τελευταία. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom