NooneX
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καλο πορνιδιο..αμα εχει τελειωσει το λυκειο ζητημα ειναι
Σε κανά ξενοδοχείο θα την ψάρεψε στανταρ!
καλο πορνιδιο..αμα εχει τελειωσει το λυκειο ζητημα ειναι
7 πιπες ξερει τυπε.
το βιογραφικο μουφα πρεπει ειναι.
ηλικιακα δεν βγαινει να εχει κανει τοσες σπουδες η γκομενα.
εκτος αν δεν πηγε δημοτικο-γυμνασιο-λυκειο, και με το που τελειωσε το νηπιαγωγειο περασε κατευθειαν στο αριστοτελειο.
και εγω ξερω ενα τσομπανη που τον πηρε η nasa να βοσκει προβατα στο διαστημα.Ξέρω ένα παλικάρι που είχε 9 πτυχία μέχρι τα 32.
Φαντάζομαι εννοείς ξένες γλώσσες +κάποιο άντε κάποια ΑΕΙ/ΤΕΙ,γιατί αλλιώς ούτε αυτό βγαίνει.Ξέρω ένα παλικάρι που είχε 9 πτυχία μέχρι τα 32.
δουλευει και πιπα-κωλο η γκομενα για κανενα 3ωρω ασταματητα.ξεχασαν να το γραψουν στο βιογραφικο τις αυτο.Φαντάζομαι εννοείς ξένες γλώσσες +κάποιο άντε κάποια ΑΕΙ/ΤΕΙ,γιατί αλλιώς ούτε αυτό βγαίνει.
Και αυτή αν είναι κοντά στα 30 βγαίνει...4 γλώσσες άλλωστε λέει άπταιστα κ 2 ακόμα απλά τις γνωρίζει στα βασικά τους(αυτό μπορεί να σημαίνει: ''καλημέρα,γεια,τί κάνεις;'').
Σίγουρα πάντως το βιογραφικό σου πάντα το φουσκώνεις ή το φουσκώνουν άλλοι(αναλόγως).
Ναι ντάξει,δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που υποβιβάζεις γκόμενες με μόρφωση, που ποτέ δεν θα έχεις.δουλευει και πιπα-κωλο η γκομενα για κανενα 3ωρω ασταματητα.ξεχασαν να το γραψουν στο βιογραφικο τις αυτο.
και εγω ξερω ενα τσομπανη που τον πηρε η nasa να βοσκει προβατα στο διαστημα.
Η μεγάλη γνώση όπως κ η μεγάλη αμορφωσιά κρύβουν συνήθως ψυχολογικά προβλήματα σεξουαλικής ή άλλης φύσης.Αλλά να επιστρέψουμε στο θέμα κ να μην σπαμάρουμε άλλο......Σοβαρά δεν κάνω πλάκα. Τα έπαιρνε μαζεμένα τα εξάμηνα. nolifer τύπος παρθένος μια ζωή σαν αυτούς που έστειλε ο Αντισθένης.
τυπε του λιλα αντι για το κουτελο θα του σφραγισουν την σουφρα
Σοβαρά δεν κάνω πλάκα. Τα έπαιρνε μαζεμένα τα εξάμηνα. nolifer τύπος παρθένος μια ζωή σαν αυτούς που έστειλε ο Αντισθένης.
Μπορείς να είσαι γραμμένος μόνο σε μία σχολή μέχρι να την ολοκληρώσεις πλήρως και φυσικά όσο καλός και αν είσαι δεν γίνεται να τελειώσεις πριν τα 3,5 χρόνια! Οπότε δεν γίνεται αυτό που λες!