Νέα

Οι φίλοι του Παΐσιου ίδρυσαν πολιτικό κίνημα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Καινούργιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
7 πιπες ξερει τυπε.
το βιογραφικο μουφα πρεπει ειναι.
ηλικιακα δεν βγαινει να εχει κανει τοσες σπουδες η γκομενα.
εκτος αν δεν πηγε δημοτικο-γυμνασιο-λυκειο, και με το που τελειωσε το νηπιαγωγειο περασε κατευθειαν στο αριστοτελειο. :grin: :grin: :grin: :grin:

Ξέρω ένα παλικάρι που είχε 9 πτυχία μέχρι τα 32.

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Ξέρω ένα παλικάρι που είχε 9 πτυχία μέχρι τα 32.
Φαντάζομαι εννοείς ξένες γλώσσες +κάποιο άντε κάποια ΑΕΙ/ΤΕΙ,γιατί αλλιώς ούτε αυτό βγαίνει.

Και αυτή αν είναι κοντά στα 30 βγαίνει...4 γλώσσες άλλωστε λέει άπταιστα κ 2 ακόμα απλά τις γνωρίζει στα βασικά τους(αυτό μπορεί να σημαίνει: ''καλημέρα,γεια,τί κάνεις;'').

Σίγουρα πάντως το βιογραφικό σου πάντα το φουσκώνεις ή το φουσκώνουν άλλοι(αναλόγως).

Αλλά εκτός θέματος όλα αυτά........

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Φαντάζομαι εννοείς ξένες γλώσσες +κάποιο άντε κάποια ΑΕΙ/ΤΕΙ,γιατί αλλιώς ούτε αυτό βγαίνει.

Και αυτή αν είναι κοντά στα 30 βγαίνει...4 γλώσσες άλλωστε λέει άπταιστα κ 2 ακόμα απλά τις γνωρίζει στα βασικά τους(αυτό μπορεί να σημαίνει: ''καλημέρα,γεια,τί κάνεις;'').

Σίγουρα πάντως το βιογραφικό σου πάντα το φουσκώνεις ή το φουσκώνουν άλλοι(αναλόγως).
δουλευει και πιπα-κωλο η γκομενα για κανενα 3ωρω ασταματητα.ξεχασαν να το γραψουν στο βιογραφικο τις αυτο.

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
δουλευει και πιπα-κωλο η γκομενα για κανενα 3ωρω ασταματητα.ξεχασαν να το γραψουν στο βιογραφικο τις αυτο.
Ναι ντάξει,δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που υποβιβάζεις γκόμενες με μόρφωση, που ποτέ δεν θα έχεις.

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
και εγω ξερω ενα τσομπανη που τον πηρε η nasa να βοσκει προβατα στο διαστημα.

Σοβαρά δεν κάνω πλάκα. Τα έπαιρνε μαζεμένα τα εξάμηνα. nolifer τύπος παρθένος μια ζωή σαν αυτούς που έστειλε ο Αντισθένης.

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Σοβαρά δεν κάνω πλάκα. Τα έπαιρνε μαζεμένα τα εξάμηνα. nolifer τύπος παρθένος μια ζωή σαν αυτούς που έστειλε ο Αντισθένης.
Η μεγάλη γνώση όπως κ η μεγάλη αμορφωσιά κρύβουν συνήθως ψυχολογικά προβλήματα σεξουαλικής ή άλλης φύσης.Αλλά να επιστρέψουμε στο θέμα κ να μην σπαμάρουμε άλλο......

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Μπορείς να είσαι γραμμένος μόνο σε μία σχολή μέχρι να την ολοκληρώσεις πλήρως και φυσικά όσο καλός και αν είσαι δεν γίνεται να τελειώσεις πριν τα 3,5 χρόνια! Οπότε δεν γίνεται αυτό που λες!

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Μπορείς να είσαι γραμμένος μόνο σε μία σχολή μέχρι να την ολοκληρώσεις πλήρως και φυσικά όσο καλός και αν είσαι δεν γίνεται να τελειώσεις πριν τα 3,5 χρόνια! Οπότε δεν γίνεται αυτό που λες!

Δεν ξέρω τι έκανε τύπε και πως το έκανε και ούτε έχω λόγο να πω ψέματα.
Είναι πάντως γνωστό πρόσωπο αλλά δεν έχει σχέση με την πολιτική αλλά τα νομικά, οικονομικά και μάλλον τώρα με το ΔΝΤ χωρίς να είναι σίγουρος για το τελευταίο.
Έξυπνο καλό παιδί κολλημένος με την θρησκεία και που έχει αφιερωθεί στην γνώση σαν άτομο.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
γουσταρω το κομμα παιδες!!!γιναμε!!!!!!

redmanftw