milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
τρικαβαλο σε παιρνει;σε 5' να εισαι κατω περναω με το μηχανακι...
τρικαβαλο σε παιρνει;σε 5' να εισαι κατω περναω με το μηχανακι...
σε 5' να εισαι κατω περναω με το μηχανακι...
τρικαβαλο σε παιρνει;
οκ χτύπα τηλ να κατέβω
εμένα με ρωτήσατε για να συμμετάσχετε στη παρτουζίτσα?
Μελαχρινό κουκλί γύρω στο 1.75 ξανθό με βυζάκια γύρω στο 3,
to be continue... ;)
απο την καυλα η απο την ;;Μελαχροινο η ξανθο ηταν ;;; απο τη καυλα τυφλωθηκες μου φαινεται
αστειο...γραψ'το αλλη μια να ξαναγελασεις
δεν εχω καρτα...πφφφφφφ
εδω καλα καλα δεν ξερουμε αν θα βαλουμε εσενα...και μιλας;;
βάλε φωνή να ακούσω να κατέβω
Τη βάζω στο αμάξι και σε λίγη ώρα ήμασταν στο "φωλιά του λύκου" ;) . Καθόμασταν στο καναπέ, της προσέφερα κρασί αλλά για να είμαι ειλικρινής ήμασταν και οι 2 κάπως αμήχανοι. Σε κάποια φάση τη πιάνω αγκαλίτσα και της χαιδεύω το γυμνά της πόδια, και τη βλέπω να δαγκώνει τα χείλη της. Παίρνω περισσότερο θάρρος και ανεβαίνω προς τη κοιλίτσα της που τη διακοσμούσε ένα όμορφο σκουλαρίκι στο αφαλό. Σκύβω την αρχίζω στα γλωσσόφιλα...και αυτή απλώνει το χεράκια της και χαϊδεύει το πούτσο μου εκτός του τζιν. Τη πάω μέσα στο δωμάτιο...και αρχίζουμε να πηδιόμαστε. Της πήδηξα απο μουνί και κώλο 3 φορές και τα πήρε στο στόμα(τα φτυσε μετά στο μπάνιο). Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρεις περι του σεξ γιατί άλλο να το ζείτε κι άλλο να το περιγράφω.Πέρασα πάντως τέλια και απ''οτι φάνηκε και η ίδια ;). Με πήρε σήμερα το πρωϊ τηλέφωνο και μου είπε να ξαναβρεθούμε απόψε και θα ρθει σπίτι με μια φίλη της και να φέρω κι εγώ αν θέλω ένα φίλο μου. Εγώ σκέφτομαι να της προτείνω για παρτούζα οι 3 μας ;).
κυριε Εκπροσωπεεεεεεεεεεεεεεεεεε κατεβητεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!χαχαχαχαχα
μαθαίνεις γρήγορα βλέπω
ελα δεν περασε μια ωρα απο το ποστ του πιτσι και πηραμε αερα...ελα να μαζευομαστε σιγα-σιγα
έλα είσαι υποδεέστερος μου συνεπώς θα με σέβεσαι
ειμαι αναρχικος...μονο ο Προεδρος, ο αξιοτιμος κυριος Πιτσι κι ο Αλεξ μπορουν να μου πουν κατι...
απο εκει κι υστερα αναρχια!!ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
τυχαιο?? δεν νομιζω...
η αναρχία δεν έχει θέση στο κλάμπ γι αυτό πρόσεχε μην πάρεις πόδι γρήγορα
όλο είσαι ρε wolfakis7
τι λες ρε, αυτές ήταν ωραίες!όλο αυτό μου θυμίζει κάτι ιστορίες που είχε παλιότερα το περιοδικό FREE σε ενα ξεχωριστό βιβλιαράκι!
τι λες ρε, αυτές ήταν ωραίες!