Νέα

Οι ερωτικές καθημερινές περιπέτειες του Πυρόκαυλου!!(

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
εμένα με ρωτήσατε για να συμμετάσχετε στη παρτουζίτσα? :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
τρικαβαλο σε παιρνει; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αστειο...γραψ'το αλλη μια να ξαναγελασεις

οκ χτύπα τηλ να κατέβω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν εχω καρτα...πφφφφφφ :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny:

εμένα με ρωτήσατε για να συμμετάσχετε στη παρτουζίτσα? :2funny:

εδω καλα καλα δεν ξερουμε αν θα βαλουμε εσενα...και μιλας;; :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Τη βάζω στο αμάξι και σε λίγη ώρα ήμασταν στο "φωλιά του λύκου" ;) :grin:. Καθόμασταν στο καναπέ, της προσέφερα κρασί αλλά για να είμαι ειλικρινής ήμασταν και οι 2 κάπως αμήχανοι. Σε κάποια φάση τη πιάνω αγκαλίτσα και της χαιδεύω το γυμνά της πόδια, και τη βλέπω να δαγκώνει τα χείλη της. Παίρνω περισσότερο θάρρος και ανεβαίνω προς τη κοιλίτσα της που τη διακοσμούσε ένα όμορφο σκουλαρίκι στο αφαλό. Σκύβω την αρχίζω στα γλωσσόφιλα...και αυτή απλώνει το χεράκια της και χαϊδεύει το πούτσο μου εκτός του τζιν. Τη πάω μέσα στο δωμάτιο...και αρχίζουμε να πηδιόμαστε. Της πήδηξα απο μουνί και κώλο 3 φορές και τα πήρε στο στόμα(τα φτυσε μετά στο μπάνιο). Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρεις περι του σεξ γιατί άλλο να το ζείτε κι άλλο να το περιγράφω.Πέρασα πάντως τέλια και απ''οτι φάνηκε και η ίδια  ;). Με πήρε σήμερα το πρωϊ τηλέφωνο και μου είπε να ξαναβρεθούμε απόψε και θα ρθει σπίτι με μια φίλη της και να φέρω κι εγώ αν θέλω ένα φίλο μου. Εγώ σκέφτομαι να της προτείνω για παρτούζα οι 3 μας ;).

ουτε η ντουβλη δεν πηδιεται τοσο ευκολα :)

Για σεναριογραφος στη σιρινα μια χαρα χαχαχα

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
όλο αυτό μου θυμίζει κάτι ιστορίες που είχε παλιότερα το περιοδικό FREE σε ενα ξεχωριστό βιβλιαράκι!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
έλα είσαι υποδεέστερος μου συνεπώς θα με σέβεσαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ειμαι αναρχικος...μονο ο Προεδρος, ο αξιοτιμος κυριος Πιτσι κι ο Αλεξ μπορουν να μου πουν κατι...

απο εκει κι υστερα αναρχια!!ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

τυχαιο?? δεν νομιζω... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ειμαι αναρχικος...μονο ο Προεδρος, ο αξιοτιμος κυριος Πιτσι κι ο Αλεξ μπορουν να μου πουν κατι...

απο εκει κι υστερα αναρχια!!ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

τυχαιο?? δεν νομιζω... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

η αναρχία δεν έχει θέση στο κλάμπ γι αυτό πρόσεχε μην πάρεις πόδι γρήγορα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

όλο  :d-spam: :d-spam: είσαι ρε wolfakis7  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Καλησπέρα..

μετά απο τη χθεσινή βραδιά ένα έχω να πω!! Θέλω μόνο παρτούζες (με 2 γυναίκες ενοοω μη παρεξηγηθώ). Πέρασα τέλια. Η μια να μου γλέφει τ αρχίδια και το πουτσοκέφαλο :pipa1: και η άλλη να χώνει τις βυζάρες της :tits: στο πρόσωπό μου και να με χαιδεύει. Ολονύχτιος πήδουλος και χύσιμο ίσα με πέντε κουταλιές της σούπας :2on1: που λέει κι ο μάγκας στη φωτό μου... :cum:

Τη φίλη μάλιστα δεν άντεξα και έχυσα και μέσα της :pipa3: :cum:... αφού ενώ τη γάμαγα μου το ζητούσε χαϊδεύωντας μου τ αρχίδια και δεν άντεξα στο πειρασμό.

Απ το πολύ σφυροκόπημα και χύσιμο, :pipa3: :pipa3: :fuck1: σήμερα θ αράξω σπίτι να δώ μουντιάλ, άντε και πιο μετά ίσως πάω να παίξω κανά στοιχχηματάκι για το βραδινό αγώνα να βγάλω το μηνιάτικό μου.

Αυτά για σήμερα απο το Τιτανοτεράστιο...τρισμέγιστο ΠΥΡΟΚΑΥΛΟ

Μετά τιμής... :sunglasses: :grin:

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
τσάκο κι ενα τραγουδάκι καλοκαιρινό απ τα δικά μας.. ;)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom