Νέα

Οι ερωτικές καθημερινές περιπέτειες του Πυρόκαυλου!!(

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Καλημέρα μάγκε"ς"!! Ανοίγω αυτό το θρεντάκι για να μοιραστώ μαζί σας τις εμπειρίες μου!! Ανάβω τσιγαράκι πίνω μια τζούρα παγωμένο φραπεδάκι και αρχίζω. Φυσικά όποιος θέλει να μοιραστεί και δικές του εμπειρίες δεκτές!!

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Πριν μια βδομάδα γνωρίζω στο φεισμπουκ μουνάκι ετών 17. Πιάνω κουβεντούλα και βγαίνουμε μετά απο 3 μέρες για ποτάκι. Μελαχρινό κουκλί γύρω στο 1.75 ξανθό με βυζάκια γύρω στο 3, ενώ οι μεγάλες ρόγες της ξεχώριζαν απο το άσπρο και κολλητό μπλουζάκι της. Το Κωλαράκι της μικρό και τσουπωτό το έντυνε ένα μικρό τζινάκι σε στύλ σορτσάκι. Η γνωριμία μας άρχισε με απλή συζήτηση για θέματα γενικά κι αόριστα ενώ όσο περνούσε η ώρα όλο και o ένας ερχόταν πιο κοντά στον άλλο. Πάω να την αγκαλιάσω αλλά φαινόταν φοβισμένη και δε το επιχείρησα ξανά και σκέφτηκα να το πάω λάου λάου............... Της προτείνω να πάμε σπίτι μου να δούμε ταινία και δέχθηκε...

to be continue... ;)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Πριν μια βδομάδα γνωρίζω στο φεισμπουκ μουνάκι ετών 17. Πιάνω κουβεντούλα και βγαίνουμε μετά απο 3 μέρες για ποτάκι. Μελαχρινό κουκλί γύρω στο 1.75 ξανθό με βυζάκια γύρω στο 3, ενώ οι μεγάλες ρόγες της ξεχώριζαν απο το άσπρο και κολλητό μπλουζάκι της. Το Κωλαράκι της μικρό και τσουπωτό το έντυνε ένα μικρό τζινάκι σε στύλ σορτσάκι. Η γνωριμία μας άρχισε με απλή συζήτηση για θέματα γενικά κι αόριστα ενώ όσο περνούσε η ώρα όλο και o ένας ερχόταν πιο κοντά στον άλλο. Πάω να την αγκαλιάσω αλλά φαινόταν φοβισμένη και δε το επιχείρησα ξανά και σκέφτηκα να το πάω λάου λάου............... Της προτείνω να πάμε σπίτι μου να δούμε ταινία και δέχθηκε...

to be continue... ;)

ποιος εκανε αδδ σε ποιον;

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6

to be continue... ;)
Και μελαχρινό και ξανθό, ταυτοχρόνως;
Και 17χρονο κουκλί; Και ήρθε με τη 1η γνωριμία στο σπιτικό σου;
Ποιος είσαι ρε μεγάλε ο Κλούνευ;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

ρε μλκ μην του χαλας κι εσυ το ονειρο...

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Τη βάζω στο αμάξι και σε λίγη ώρα ήμασταν στο "φωλιά του λύκου" ;) :grin:. Καθόμασταν στο καναπέ, της προσέφερα κρασί αλλά για να είμαι ειλικρινής ήμασταν και οι 2 κάπως αμήχανοι. Σε κάποια φάση τη πιάνω αγκαλίτσα και της χαιδεύω το γυμνά της πόδια, και τη βλέπω να δαγκώνει τα χείλη της. Παίρνω περισσότερο θάρρος και ανεβαίνω προς τη κοιλίτσα της που τη διακοσμούσε ένα όμορφο σκουλαρίκι στο αφαλό. Σκύβω την αρχίζω στα γλωσσόφιλα...και αυτή απλώνει το χεράκια της και χαϊδεύει το πούτσο μου εκτός του τζιν. Τη πάω μέσα στο δωμάτιο...και αρχίζουμε να πηδιόμαστε. Της πήδηξα απο μουνί και κώλο 3 φορές και τα πήρε στο στόμα(τα φτυσε μετά στο μπάνιο). Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρεις περι του σεξ γιατί άλλο να το ζείτε κι άλλο να το περιγράφω.Πέρασα πάντως τέλια και απ''οτι φάνηκε και η ίδια  ;). Με πήρε σήμερα το πρωϊ τηλέφωνο και μου είπε να ξαναβρεθούμε απόψε και θα ρθει σπίτι με μια φίλη της και να φέρω κι εγώ αν θέλω ένα φίλο μου. Εγώ σκέφτομαι να της προτείνω για παρτούζα οι 3 μας ;).

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16

καστανόξανθο φίλε σορρυ λάθος... βλέπω και μουντιάλ ταυτόχρονα και κάνω λαθάκια..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τη βάζω στο αμάξι και σε λίγη ώρα ήμασταν στο "φωλιά του λύκου" ;) :grin:. Καθόμασταν στο καναπέ, της προσέφερε κρασί αλλά για να είμαι ειλικρινής ήμασταν και οι 2 κάπως αμήχανοι. Σε κάποια φάση τη πιάνω αγκαλίτσα και της χαιδεύω το γυμνά της πόδια, και τη βλέπω να δαγκώνει τα χείλη της. Παίρνω περισσότερο θάρρος και ανεβαίνω προς τη κοιλίτσα της που τη διακοσμούσε ένα όμορφο σκουλαρίκι στο αφαλό. Σκύβω την αρχίζω στα γλωσσόφιλα...και αυτή απλώνει το χεράκια της και χαϊδεύει το πούτσο μου εκτός του τζιν. Τη πάω μέσα στο δωμάτιο...και αρχίζουμε να πηδιόμαστε. Της πήδηξα απο μουνί και κώλο 3 φορές και τα πήρε στο στόμα(τα φτυσε μετά στο μπάνιο). Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρεις περι του σεξ γιατί άλλο να το ζείτε κι άλλο να το περιγράφω.Πέρασα πάντως τέλια και απ''οτι φάνηκε και η ίδια  ;). Με πήρε σήμερα το πρωϊ τηλέφωνο και μου είπε να ξαναβρεθούμε απόψε και θα ρθει σπίτι με μια φίλη της και να φέρω κι εγώ αν θέλω ένα φίλο μου. Εγώ σκέφτομαι να της προτείνω για παρτούζα οι 3 μας ;).
GFE μου ακούγεται,πρόσεχε μόνο όταν ξαναπάρεις ανήλικη πουτάνα παίχτη μου

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175

to be continue... ;)
μα καλα ποιος εισαι ο ξαδερφος του παιχτουρα;

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Γενικότερα ψάχνω μουνάκια με΄σω φεισ και τα λοιπά αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο.Είναι υποψιασμένες όλες. Έτυχε αυτή τη φορά και μιλάμε για πολύ πουτανάκι..

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
wolfakis7 ψήνεσαι να πάμε οι 2 μας να βοηθήσουμε τον πυρόκαυλο στην παρτούζα του

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Γενικότερα ψάχνω μουνάκια με΄σω φεισ και τα λοιπά αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο.Είναι υποψιασμένες όλες. Έτυχε αυτή τη φορά και μιλάμε για πολύ πουτανάκι..
εμ πες μας και εμας ποια ειναι να την κανουμε και εμεις add :zfuck: :zfuck:

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
wolfakis7 ψήνεσαι να πάμε οι 2 μας να βοηθήσουμε τον πυρόκαυλο στην παρτούζα του

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny:

βασικά σκέφτομαι να κάνω το εξής να βγάλω και ρευστό..

να βιντεοσκοπήσω τη σκηνή και να την ανεβάσω κάπου που για να μπείς να τη δείς θα θές μοναδικό κωδικό για κάθε ip adress. 3 ευρώ η είσοδος.. και 1000 να μπουν 3000κάκια μια χαρά θα βγάλω τις διακοπές μου  ;)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom