Επισκέπτης
Αστο ειναι πιο βαρεμενος απο σένα.
...έγραψε ο μαλακιότερος μεταξύ 129.500 ατόμων, στις 13.05.2013 και ώρα 01.45 ξοδεύοντας άσκοπα ακόμη 10 δευτερόλεπτα της μάταιης ύπαρξής του...
Αστο ειναι πιο βαρεμενος απο σένα.
αν σας πιάνουν ενοχές μετά την πουτάνα, να πάτε για πιτόγυρα....
θα νιώσετε καλλίτερα ;)
ναι έτσι άκριβως.
όταν στην πέσω μην ενδώσεις
εμεις οι αντρες πολες φορες σκυτομαστε με το κατο κεφαλι και παμε σεbourdela,studio και σε τεια παρομοια,οταν καβλονουμε θελουμε να παμε να εκτονοθουμε... και εγω ροταω οταν χυνουμε το μετανιονουμε που πηγαμε με μια πορνη,η επιδει εχουμε σχεση ,η ειμαστε πατρεμενοι η ειμαστε μονοι και δεν μπορουμε ... προσωπικα γω οταν παω και αφου χυσω με πορνη το μετανιονω για διαφορους λογους, οτι δεν ξερω αν ειναι καθαρες,οτι δεν ειανι ορεο να πιγαινω με πορνες,εσεις?
πρεπει να σχολιασει ο πικερ αυτο το ποστεμεις οι αντρες πολες φορες σκυτομαστε με το κατο κεφαλι και παμε σεbourdela,studio και σε τεια παρομοια,οταν καβλονουμε θελουμε να παμε να εκτονοθουμε... και εγω ροταω οταν χυνουμε το μετανιονουμε που πηγαμε με μια πορνη,η επιδει εχουμε σχεση ,η ειμαστε πατρεμενοι η ειμαστε μονοι και δεν μπορουμε ... προσωπικα γω οταν παω και αφου χυσω με πορνη το μετανιονω για διαφορους λογους, οτι δεν ξερω αν ειναι καθαρες,οτι δεν ειανι ορεο να πιγαινω με πορνες,εσεις?
ε, αν ειναι να μου τον παιξεις με τα χερακια σου, δεν θα πω οχι...
το επιτηδευση κλωνου αναφερονταν στον θεματοθετη, οχι σε εσενα.
sorry παρασυρθηκα
Μην κοροιδευεις τυπε μου..Για να εισαι σοβαρος πρεπει να κανεισ θυσιες!Ο κώστας μετανοιώνει όταν χύνει γιατί έβαλε κουστούμι και θα κάνει 3 ώρες να ντυθεί.
Κώστα όταν ξεβρακώνεσαι που αφήνεις το κουστούμι, έχεις μαζί σου το ναύλον που έχουν τα καθαριστήρια;
Επίσης όταν βαράω μαλακία μετανοιώνω μετά, λέω "Τι μαλακία έκανα"
οταν πηγαινα πριν απο πολλα χρονια τσαρκα μονος μου (και ημουν και μονος μου,χωρις σχεση δλδ.)καπως ετσι ενοιωθα.τωρα ομως να την πω την αμαρτια μου πηγα να ανανεωθω λιγο και ενω πιστευα οτι θα φυγω με ενοχες,εφυγα μια χαρα.δλδ πιο πολυ ενοιωσα τυψεις που ειπα ψεμματα στη γυναικα μου παρα για την πραξη την ιδια.πιστευω οτι σε αραια το τονιζω διαστηματα καλο ειναι να παιζει κανα στριπτιτζαδικο,καμια τανιτσα ετσι να ανανεωνεσαι λιγο.γιατι αν τρως το ιδιο νιμου για χρονια ειναι σαφως καταπιεση και επηρεαζει και την συμπεριφορα σου προς τη συμβια σου.εγω παιδια απο τοτε που την εκανα την αμαρτια τη γυναικα μου την βλεπω με αλλο ματι και ειμαι σαφως πιο γλυκος απεναντι της.τωρα θα μου πειτε αμα σου ξενοπηδηχτει και εκεινη τι θα κανεις?αυτο ειναι ενα ζητημα και δεν μπορω να σας δωσω απαντηση ακομα.τωρα για το φιλο που τον αηδιαζουν οι πιρφοροι,επειδη υπηρξα εκει θα σας πω οτι προκειμενου να διωξει τη μοναξια του θα ηθελα να ηταν και ο χειροτερος τυπος πιρφορου.σας το λεω εκ πειρας.Κάποιοι νιώθουν 100 φορές πιο μαλάκες απ'ότι ήδη είναι όταν χύσουν και διαβαίνουν την έξοδο του μπουρδέλου,μιας και η μοναξιά που επαναφέρεται έπειτα από την ολιγόλεπτη επαφή φέρνει μαζί της το αδελφάκι της,τη συνειδητοποίηση.
Η συνειδητοποίηση έρχεται όταν μπαίνεις στο μετρό ή στο λεωφορείο το βράδυ του Σαββάτου που εσύ γυρνάς στο σπίτι σου με σκυφτό κεφάλι ενώ πλήθος παρεών βγαίνουν έξω και χαίρονται τη ζωή.Φυσικά βέβαια όταν φτάσεις σπίτι και μπεις στο bourdela θα βρίσεις τους προαναφερθέντες και για να νιώσεις καλύτερα θα τους ονομάσεις παντοφλάκηδες/μουνόδουλους κτλπ (άσχετα αν και εσύ τα ίδια θα έκανες και θα ευχόσουν να ήσουν στη θέση τους).
Όλα αυτά συνήθως τελειώνουν μια ωραία και ρόδινη μέρα που εσύ τα τινάζεις και στην κηδεία σου παρών είναι μόνο ο παπάς και ο νεκροθάφτης με τα κοράκια του.
Για ποιες ΕΝΟΧΕΣ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
Το δούλεμα ΚΑΛΆ ΚΡΑΤΕΙ,το πόσο καλό μπορεί να σου έχει κάνει μια ΕΤΑΙΡΑ,αφού έχεις τελιώσει την συνέυρεση μαζί της δεν το λέει κανείς.Πραγματικά, έχετε δίκιο, έτσι όπως έχει γραφτεί ο τίτλος του thread, κάποιος μπορεί να μπερδέψει τις "ενοχές" με τις "ένοχες"...
πρεπει να σχολιασει ο πικερ αυτο το ποστ
Ο πικερ μάλλον βρήκε γκόμενα και πλέει σε άλλες θάλασσες...
Ο πικερ μάλλον βρήκε γκόμενα και πλέει σε άλλες θάλασσες...
τυπε σιχαινεσαι κατι που δεν υπαρχει σαν εννοια,το εβγαλε ενας μαλακας πεπονογαμης για εναν αλλο μαλακα καρπουζογαμη,και το εχετε πιασει σχοινι κορδονι 4-5 μαλακες και το αναπαραγετε.
Για κατι βοδια που πληρωνουν 50-100 ευρω σε καρτες για να γνωρισουν μια αγνωστη που τελικα τους δουλευε και τους εφαγε τα λεφτα,τι εχεις να πεις;
οχι πιρφοροσ εισε αν εχεις γκομενα σταθερη που σου πριζει ταρχιδια για να τη γαμησεις
αν τις εχεις μονο φιλες ισε πουστρακι
όχι άλλη πιρφορία , πνιγήκαμε , βοήθεια...οταν πηγαινα πριν απο πολλα χρονια τσαρκα μονος μου (και ημουν και μονος μου,χωρις σχεση δλδ.)καπως ετσι ενοιωθα.τωρα ομως να την πω την αμαρτια μου πηγα να ανανεωθω λιγο και ενω πιστευα οτι θα φυγω με ενοχες,εφυγα μια χαρα.δλδ πιο πολυ ενοιωσα τυψεις που ειπα ψεμματα στη γυναικα μου παρα για την πραξη την ιδια.πιστευω οτι σε αραια το τονιζω διαστηματα καλο ειναι να παιζει κανα στριπτιτζαδικο,καμια τανιτσα ετσι να ανανεωνεσαι λιγο.γιατι αν τρως το ιδιο νιμου για χρονια ειναι σαφως καταπιεση και επηρεαζει και την συμπεριφορα σου προς τη συμβια σου.εγω παιδια απο τοτε που την εκανα την αμαρτια τη γυναικα μου την βλεπω με αλλο ματι και ειμαι σαφως πιο γλυκος απεναντι της.τωρα θα μου πειτε αμα σου ξενοπηδηχτει και εκεινη τι θα κανεις?αυτο ειναι ενα ζητημα και δεν μπορω να σας δωσω απαντηση ακομα.τωρα για το φιλο που τον αηδιαζουν οι πιρφοροι,επειδη υπηρξα εκει θα σας πω οτι προκειμενου να διωξει τη μοναξια του θα ηθελα να ηταν και ο χειροτερος τυπος πιρφορου.σας το λεω εκ πειρας.