Νέα

Οι Αθάνατοι Έλληνες Διπλωμάτες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Inalterabile
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Λεπον.....να πω και γω την εμπειρια μου με το Διπλοματικο σωμα..........μιας και το χω ζησει πολυ καλα........!
εκτος οτι τα ξυνουν στο εξωτερικο και τα στρατα και τα προξενεια-πρεσβειες....το παιζουν δυναμη.....εξουσια...!
ημουν με φιλο οπου καναμε πολυ παρεα (στρατιωτικο) και ειχαμε διπλωματικες πινακιδες........δεν πληρωναμε πουθενα... ΠΟΥΘΕΝΑ!!
η αστυνομια δεν μας πειραζε ΠΟΤΕ!! ουτε για παρκινγκ ουτε για ταχυτητα....ΤΙΠΟΤΑ!!
στα συνορα.....παιρνουσαμε απο τα CD για οσους ξερουν.....η αλιως απο V.I.P!! αυτοι ειχαν και αλλα χαρτια αλλα διαβατηρια κλπ......ελεγχο? ΠΟΤΕ!!και ΚΑΝΕΙΣ!!!
οταν μια μερα φτασαμε προμαχωνα εκτος απο κει που παιρνανε τα λεοφωρεια και οι νταλικες ειχε αλλη μια ουρα για τα Ι.Χ....ενω σε αλλα συνορα παιρνουσαμε απο τα CD (διπλοματικα σωματα) εκει ηταν κλειστα.....και λεω στο φιλαρακι μου......ωραια τα πιασαμε τα λεφτα μας!!!αυριο θα περασουμε......στα καπακια βγαινει ο μπατσος και βαζει ενα μεγαλο STOP και κανει ειδικο διαδρομο για να περασουμε ΕΜΕΙΣ με τις διπλοματικες πινακιδες....εκτος οτι μας κοιτουσανε ολοι καλα καλα φαγαμε και βρισιδι.....δεν ηξερε ο καθενας στην ουρα οτι ειμαστε διπλοματικο σωμα κλπ κλπ....
μετα απο ολλα αυτα λογικο ειναι να το ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ!!!!! οποιοσδηποτε θα το κανε.....παινρνουν τα μυαλα σου αερα!!
χωρια οτι τα καθικια στο προξενειο τον παιζουν ολη μερα δεν σε εξυπερετουνε....και σου μιλανε και με στυλακι χωρις να ξερουνε ποιος εισαι και τι εισαι........τεσπα.......τα καθικια........

Τι είναι αυτά που μας λες ρε Θάνο; Το έχεις ζήσει πολύ καλά το διπλωματικό σώμα επειδή είχες έναν φίλο καραβανά (διπλωμάτης κι αυτός,ε;) που είχε υπηρεσιακό διαβατήριο και αυτοκίνητο με διπλωματικές πινακίδες και κάνατε μαλακίες; Ή επειδή πήγες τρεις φορές στο προξενείο (στη Γερμανία;) και κάποιος υπάλληλος δεν σου έδινε σημασία γιατί δεν ήξερε ποιος σπαουδαίος ήσουν εσύ; Και με αυτά τα περιστατικά έγινε γνώστης και έζησες πολύ καλά το διπλωματικό σώμα και μάλιστα είσαι σίγουρος και στην άποψή σου ότι "δεν το κάνουν όλοι... οι περισσότεροι"! Τους έχεις γνωρίσει καλά τους περισσότερους και έβγαλες και συμπέρασμα! Υποκλίνομαι, ρε μάγκα, γνώστη!

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, Θάνο, εσύ και ο καραβανάς ο φίλος σου δεν πληρώνατε τίποτα...ΤΙΠΟΤΑ! Δηλαδή τι έπρεπε να πληρώνατε και δεν το πληρώνατε, για να μάθουμε κι εμείς; Κατά τ' άλλα είναι μουνόπανα οι διπλωμάτες ή οι διπλωματικοί υπάλληλοι επειδή εσείς δεν πληρώνατε. Και αν εσείς είστε σωστοί και κάνετε κριτική στα μουνόπανα, γιατί δεν πληρώνατε για να ξεχωρίζετε από τα μουνόπανα; Και η αστυνομία δεν σας πείραζε ποτε΄, ούτε για πάρκινγκ ούτε για ταχύτητα. Και γιατί να σας σταματήσει; Προφανώς γιατί παρκάρατε παράνομα και τρέχατε σαν τρελλοί. Ποιοι; Ο Θάνος και ο φίλος του ο καραβανάς. Και μετά αν σας έκοβαν πρόστιμο, τα μουνόπανα οι διπλωμάτες θα έφταιγαν που παρκάρουν παράνομα! Τι είναι αυτά που μας λες, ρε Θανούλη;

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, Θάνο, εσύ και ο καραβανάς ο φίλος σου δεν πληρώνατε τίποτα...ΤΙΠΟΤΑ! Δηλαδή τι έπρεπε να πληρώνατε και δεν το πληρώνατε, για να μάθουμε κι εμείς; Κατά τ' άλλα είναι μουνόπανα οι διπλωμάτες ή οι διπλωματικοί υπάλληλοι επειδή εσείς δεν πληρώνατε. Και αν εσείς είστε σωστοί και κάνετε κριτική στα μουνόπανα, γιατί δεν πληρώνατε για να ξεχωρίζετε από τα μουνόπανα; Και η αστυνομία δεν σας πείραζε ποτε΄, ούτε για πάρκινγκ ούτε για ταχύτητα. Και γιατί να σας σταματήσει; Προφανώς γιατί παρκάρατε παράνομα και τρέχατε σαν τρελλοί. Ποιοι; Ο Θάνος και ο φίλος του ο καραβανάς. Και μετά αν σας έκοβαν πρόστιμο, τα μουνόπανα οι διπλωμάτες θα έφταιγαν που παρκάρουν παράνομα! Τι είναι αυτά που μας λες, ρε Θανούλη;
φιλε ποσα παιρνει ενας διπλωματης
η ενας υπαλληλος στο σωμα;

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Οι διπλωματικοί υπαλληλοι που κυκλοφορούν με τα διπλωματικά τους διαβατήρια και το παίζουν γαμάω και δέρνω είναι ένα μάτσο κότες που κουνιούνται μόνο εκεί που τους παίρνει. Εμένα η σύζυγος μου είχε πρόβλημα πριν χρόνια και δεν μπορούσε να επιστρεψει Ελλάδα γιατί είχε πάρει τις δυο βίζες που δικαιούταν τότε κάθε χρόνο και της έκαναν ιστορίες στο Προξενείο ότι δεν της βγάζουν άλλα και ότι θα γύρναγε σε έξι μήνες που θα μπορούσε να ξαναβγάλει βίζα. Ήταν άκρως ειρωνικοί και κακότροποι λες και είχαν να κάνουν με τη χειρότερη πουτάνα. Αυτό μέχρι που τους πήραν απο το Γραφείο κάποιου Υπουργού. Φάνηκαν τόσο γελίοι και τόσο λίγοι που ήταν για λύπηση. Έχασε το λογαριασμό από το πόσα συγγνώμη της ζήτησαν, τι καφέ να της προσφέρουν, μόνο γλυφομούνι που δεν της έκαναν. Ανθρωπάκια. Τζάμπα μάγκες.

Εσύ, ρε φιλαράκι, αφού οι διπλωματικοί υπάλληλοι είναι κότες και τζάμπα μάγκες μήπως θα μπορούσες να μας πεις τι έπρεπε να κάνουν για να είναι σωστοί μάγκες; Αφού η γυναίκα σου είχε εξαντλήσει τις δύο νόμιμες βίζες που δικαιούτο, τι έπρεπε να κάνουν οι σωστοί μάγκες; Να παρανομήσουν πουλώντας παράνομη βίζα γιατί ήταν η γυναίκα του σωστού μάγκα; Και επίσης αφού ήταν γυναίκα σου πώς ερχόταν με τουριστικές βίζες στην Ελλάδα; Και πώς είσαι σίγουρος ότι της φέρονταν σαν την χειρότερη πουτάνα αφού δεν ήσουν εκεί; Μήπως είχε πάει η γυναίκα σου όλο μαγκιά-κλανιά ότι πρέπει να μου δώσετε οπωσδήποτε βίζα έστω και αν ξέρω ότι δεν είναι νόμιμο να πάρω γιατί εγώ φωνάζω και γαμώ και δέρνω και άμα λάχει βάζω να σας ρίξουν και τηλέφωνο από το γραφείο κάποιου Υπουργού για να παρανομήσετε; Και τι έκανε τελικά ο μάγκας ο σωστός, ο φίλος SEX_PYR; Έβαλε τα πολιτικά μέσα του για να γίνει η παρανομία του, έβρισε λίγο τα μουνόπανα τους διπλωμάτες που παρανομούν παρκάροντας στην Νέα Υόρκη αλλά δεν παρανομούν γι' αυτόν και τους βρίζει και τζάμπα μάγκες. Γιατί αν ήταν αληθινοί μάγκες, θα πλάκωναν στα μπινελίκια τον Υπουργο και θα πέταγαν έξω από το προξενείο με τις κλωτσιές τη γυναίκα του και τότε θα τους παραδεχόταν ως αληθινούς μάγκες, ο αληθινός μάγκας SEX_PYR!!! Α! ξέχασα να επισημάνω επίσης ότι η συμπεριφορά των συγκεκριμένων υπαλλήλων του συγκεκριμένου προξενείου είναι για τον μη τζάμπα μάγκα SEX_PYR, αποδεικτικό στοιχείο ότι ΟΛΟΙ οι διπλωματικοί υπάλληλοι είναι ανθρωπάκια! Εύγε και σε σένα αστέρι μου!

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Εξαρτάται... από τον βαθμό, των διαφόρων επιδομάτων του κ που υπηρετεί...

Οι διπλωματικοί υπάλληλοι είναι υπάλληλοι του Υπουργείου Εξωτερικών. Όσο είναι στην Αθήνα παίρνουν μισθό δημοσίου υπαλλήλου. Όταν βγαίνουν εξωτερικό παίρνουν και επίδομα ανάλογα με το βαθμό τους, αν είναι παντρεμένοι ή ανύπαντροι, παιδιά και ανάλογα με τη χώρα που πάνε.
Αυτοί που έχουν βγάλει τη διπλωματική ακαδημία, δηλαδή θα γίνουν πιθανότατα πρέσβεις κάποια μέρα έχουν υψηλότερο μισθό. Γενικά όμως όλοι βασίζονται στο μισθό του πρέσβη. Άλλος παίρνει το 70% σε ύψος από το μισθό του πρέσβη άλλος πιο κάτω κλπ.
Να σου πω ένα παράδειγμα. Υπάλληλος με ένα παιδί σε χώρα της Μ. Ανατολής παίρνει γύρω στα 4000.  Τελειώνοντας τα τρία χρόνια ας πούμε και επιστρέφοντας στην Αθήνα, παίρνει γύρω στα 1500. Οπότε ξαναμαζεύει βαλίτσες και την κάνει πάλι για εξωτερικό.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οι διπλωματικοί υπάλληλοι είναι υπάλληλοι του Υπουργείου Εξωτερικών. Όσο είναι στην Αθήνα παίρνουν μισθό δημοσίου υπαλλήλου. Όταν βγαίνουν εξωτερικό παίρνουν και επίδομα ανάλογα με το βαθμό τους, αν είναι παντρεμένοι ή ανύπαντροι, παιδιά και ανάλογα με τη χώρα που πάνε.
Αυτοί που έχουν βγάλει τη διπλωματική ακαδημία, δηλαδή θα γίνουν πιθανότατα πρέσβεις κάποια μέρα έχουν υψηλότερο μισθό. Γενικά όμως όλοι βασίζονται στο μισθό του πρέσβη. Άλλος παίρνει το 70% σε ύψος από το μισθό του πρέσβη άλλος πιο κάτω κλπ.
Να σου πω ένα παράδειγμα. Υπάλληλος με ένα παιδί σε χώρα της Μ. Ανατολής παίρνει γύρω στα 4000. 

Που τα ξέρεις όλα αυτά?

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Άλλωστε εσύ σαν global moderator μπορείς να τσεκάρεις την IP μου και να δεις αν όντως δουλεύω σαν κατάσκοπος, σωστά; :-)

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
γαμησε τα πιο κατω απο τους δικαστες :-

Φίλε δεν σου είπα για τους πρέσβεις. Για τους υπαλλήλους σου είπα. Οι πρέσβεις τους φτάνουν τους δικαστές αλλά τώρα μην φτάνεις τόσο ψηλά. Στο κάτω κάτω οι δικαστές και οι βουλευτές μόνοι τους κερνάνε μόνοι τους πίνουνε

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Φίλε δεν σου είπα για τους πρέσβεις. Για τους υπαλλήλους σου είπα. Οι πρέσβεις τους φτάνουν τους δικαστές αλλά τώρα μην φτάνεις τόσο ψηλά. Στο κάτω κάτω οι δικαστές και οι βουλευτές μόνοι τους κερνάνε μόνοι τους πίνουνε
αυτο μονοι τους κερνανε μονοι τους πινουν δεν το πιασα
για τους δικαστες ξερω απο πρωτο χερι
απο της εξουσιες που λγοτερο εχει σπιλωθει

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Τι είναι αυτά που μας λες ρε Θάνο; Το έχεις ζήσει πολύ καλά το διπλωματικό σώμα επειδή είχες έναν φίλο καραβανά (διπλωμάτης κι αυτός,ε;) που είχε υπηρεσιακό διαβατήριο και αυτοκίνητο με διπλωματικές πινακίδες και κάνατε μαλακίες; Ή επειδή πήγες τρεις φορές στο προξενείο (στη Γερμανία;) και κάποιος υπάλληλος δεν σου έδινε σημασία γιατί δεν ήξερε ποιος σπαουδαίος ήσουν εσύ; Και με αυτά τα περιστατικά έγινε γνώστης και έζησες πολύ καλά το διπλωματικό σώμα και μάλιστα είσαι σίγουρος και στην άποψή σου ότι "δεν το κάνουν όλοι... οι περισσότεροι"! Τους έχεις γνωρίσει καλά τους περισσότερους και έβγαλες και συμπέρασμα! Υποκλίνομαι, ρε μάγκα, γνώστη!
καταρχην δεν το ζησα μονο απο τον φιλο μου τον καραβανα!
αλλα και απο αλλου......αλλα πρεπει να σου δωσω λογαριασμο απο που? δεν νομιζω....
το παληκαρι οσο και να μην μας σταματουσανε να μην μας κανανε ελεγχους ηταν τυπος και υπογραμος....γιατι ετσι ηταν σαν ανθρωπος! οχι επειδη ειχε μια θεση κλπ κλπ κλπ!!!

οσο για τα προξενεια ουτε στην γερμανια ηταν ουτε 3 φορες πηγα.....το τι ξερεις εσυ και απο που ειναι δικο σου θεμα!
δεν ειναι τυχαιο οτι και με αλλα ατομα που το χω συζητησει και απο αλλη χωρα να μου λεει τα ιδια πραγματα!

αν το ελληνικο δημοσιο ειναι ΜΙΑ φορα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ε τοτε τα προξενεια και οι ελληνικες αρχες του εξωτερικου ειναι 100 φορες χειροτερα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ!!!!

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Εννοώ ότι αν θέλουν μια αύξηση να πάρουν κανείς δεν μπορεί να τους την απαγορεύσει, σωστά; Δεν είπα ότι έχουν σπιλωθεί

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Εννοώ ότι αν θέλουν μια αύξηση να πάρουν κανείς δεν μπορεί να τους την απαγορεύσει, σωστά; Δεν είπα ότι έχουν σπιλωθεί
μολις προσφατα πηραν αυξηση οι δικασται
μετα απο πολλα χρονια
και δεν το λεω λογω συγγενειας αλλα η δικασται πρεπει να ειναι απ τους πιο ακριβωπληρωμενους δημοσους υπαλληλους
αυτο ισχυε και απο τα χρονια του περικλεους
τωρα για τους βουλευτες δεν ξερω
κανας βουλευτης;;;;;;;;;
στο σαιτ

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
καταρχην δεν το ζησα μονο απο τον φιλο μου τον καραβανα!
αλλα και απο αλλου......αλλα πρεπει να σου δωσω λογαριασμο απο που? δεν νομιζω....
το παληκαρι οσο και να μην μας σταματουσανε να μην μας κανανε ελεγχους ηταν τυπος και υπογραμος....γιατι ετσι ηταν σαν ανθρωπος! οχι επειδη ειχε μια θεση κλπ κλπ κλπ!!!

οσο για τα προξενεια ουτε στην γερμανια ηταν ουτε 3 φορες πηγα.....το τι ξερεις εσυ και απο που ειναι δικο σου θεμα!
δεν ειναι τυχαιο οτι και με αλλα ατομα που το χω συζητησει και απο αλλη χωρα να μου λεει τα ιδια πραγματα!

αν το ελληνικο δημοσιο ειναι ΜΙΑ φορα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ε τοτε τα προξενεια και οι ελληνικες αρχες του εξωτερικου ειναι 100 φορες χειροτερα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ!!!!

Θάνο, φυσικά και δεν χρειάζεται να μου δώσεις λογαριασμό. Ούτε και ξέρω αν αυτό έγινε στη Γερμανία. Μια υπόθεση έκανα. Εκείνο που σου λέω είναι ότι κρίνοντας από 2-3 περιπτώσεις που έχεις συναντήσει, γενικεύεις τα αυθαίρετα συμπεράσματά σου.
-Δεν μπορεί να λες μουνόπανα τους διπλωματικούς υπαλλήλους και για παράδειγμα να μου χρησιμοποιείς έναν αποσπασμένο στρατιωτικό που βρισκόταν πιθανότατα ως στρατιωτικός ακόλουθος εκεί ή στο ΝΑΤΟ.
-Δεν μπορείς να λες ότι δεν μας σταμάτησε κανείς αστυνομικός όταν μετά λες ότι ο φίλος σου οδηγούσε άψογα. Γιατί να σας σταματήσει τότε αστυνομικός; Σε σταματάει κάθε μέρα αστυνομικός με συμβατικές πινακίδες για να σε σταματήσει και με διπλωματικές;
-Δεν μπορείς να λες ότι οι διπλωματικοί υπάλληλοι τα ξύνουνε σίγουρα επειδή τα έξυναν πιθανότατα αυτοί που εσύ συνάντησες.
Δεν μπορείς να λες ότι αν η Ελλάδα είναι μια φορά μπουρδέλο, οι πρεσβείες είναι εκατό φορές μπουρδέλο. Πώς έβγαλες εσύ συμπέρασμα για όλες τις πρεσβείες της Ελλάδας στο εξωτερικό και μάλιστα ότι είναι εκατό φορές πιο μπουρδέλα από τις υπόλοιπες δημόσιες υπηρεσίες.
Εν κατακλείδι, φυσικά και πιστεύω ότι οι υπάλληλοι που συνάντησες μπορεί να μαλακίζονταν. Δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω.¨΄Εχω κι εγώ συναντήσει πολλούς να μαλακίζονται. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι γενικά όλες οι πρεσβείες και όλοι οι διπλωματικοί ότι μαλακίζονται, ότι είναι μουνόπανα κλπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom