Επισκέπτης
Έχουμε στην γειτονιά μας,λίγο πιο κάτω,μια 70,5αρα με 8 κοτσίδες 3 μουστάκια και πατομπούκαλα,και χωρίς δόντια....σου κάνει;;;;;;;
οχι τυπε ηταν συγγραφεας και φιλοσοφος της ζωηςαυτός?
Masculins Ultimes
Το ίδιο έκαναν και σε δικό μου πρόσωπο και εισέπραξαν την απάντηση ΔΕ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ Δεν ξαναπήραν ...μην ασχολεισαι αλλο με τους συγκεκριμενους.ειχα συνδεση 7 χρονια .και οταν την εκοψα με πηραν τηλεφωνο να μου ζητησουν και το λογο!ειναι θρασυτατοι.δε νομιζω πως αξιζει να ασχολεισαι.πηγαινε με την ταυτοτητα σου και κοψτο.
οχι τυπε ηταν συγγραφεας και φιλοσοφος της ζωηςαυτός?
Masculins Ultimes
τυπε το μουστακι δεν μαρεσειΈχουμε στην γειτονιά μας,λίγο πιο κάτω,μια 70,5αρα με 8 κοτσίδες 3 μουστάκια και πατομπούκαλα,και χωρίς δόντια....σου κάνει;;;;;;;
τυπε το μουστακι δεν μαρεσει
θα σου πω οτι ειχε πει και ο παμμεγιστος χρυσαργος
Η κοπέλα έχει τρίχες στο πρόσωπο, είναι πολύ άσχημο αυτό για τον πούτσο.
αναλογα τυπε
ας εχει και χρυσα δοντια ή κιτρινισμενα
πιο μεγαλη προυποθεση ειναι να ειναι φρικοπουρο
αλλα καμια φορα ετσι για αλλαγη παω και με καμια μικρη ή ομορφη
Ε τότε να μην έχει καθόλου φρύδια και βλεφαρίδες,τα οποία ανήκουν στο πρόσωπο
ε, κώλο το κάναμεθεμα για την wind ανοιξε ο αλλος, για πουρα και ρουμανες λεμε εμεις
οχι τυπε ηταν συγγραφεας και φιλοσοφος της ζωης
πωλ μοραντ
τυπε το μουστακι παιζει ρολο γιατι ειναι πανω απτο στομα που μπαινει ο πουτσος κατα την πιπαΕ τότε να μην έχει καθόλου φρύδια και βλεφαρίδες,τα οποία ανήκουν στο πρόσωπο
τι γιορταζουν?τυπε δεχεσαι κερασμα απο τον bbwlover τη γυναικα του?
τυπε το μουστακι παιζει ρολο γιατι ειναι πανω απτο στομα που μπαινει ο πουτσος κατα την πιπα
στα ματια δεν μπαινει τιποτα οποτε ειναι μονο θεμα καλαισθησιας δικε μου
αλλα δεν περιμενα να εχεις κολλημα με τα φρικοπουρα τυπε
σε νομιζα πιο ανοιχτομυαλο
τι γιορταζουν?
τυπε εγω δεν ειμαι νιγηριανος ομως :Sτπτ τυπε. λεω αν σε κερασει ενα γαμησι θα το δεχτεις?
μην ασχολεισαι αλλο με τους συγκεκριμενους.ειχα συνδεση 7 χρονια .και οταν την εκοψα με πηραν τηλεφωνο να μου ζητησουν και το λογο!ειναι θρασυτατοι.