Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
δεν παει ετσι ασχετε, εγω εχω 2 και είμαι 36, ο αδερφος μου εχει 23.Ποια πρωτοτυπία ρε τυπε? Οι περισσοτεροι, ιδίως στην Ελλαδα, αντιγραφες απο αλλους κανουν. Τα ξερω τα πραγματα απο μεσα καλυτερα απο εσενα, ασε μην πας να μου την βγεις.
Και η δημοσιευση δεν έχει καμια σχεση με την αποδοχή. Πολλες φορες γινεται για να αυξηθει το βιογραφικο του δηθεν επιστημονα. Δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα. Εισαι πολυ αθώος.
Σου λεει ο άλλος εχω κανει 80 δημοσιευσεις και ειναι 45 χρονων. Ωπα ρε γελοιε, ποτε τις εκανες, ποιο θεμα ειχαν, σε ποια περιοδικα έγιναν? Μηπως σε Βουλγαρικα και Κονγκολεζικα?
Ρωτηστε εναν επιστημονα ποσες δημοσιευσεις εχει. Ενας σοβαρος δημοσιευει 1 - 2 επιστημονικες εργασιες το χρονο. Εαν με τον αριθμο που σας πει και την ηλικια του βγαινουν 5-10 το χρόνο, τοτε οι περισσοτερες ειναι για τον πουτσο!
αν ο άλλος ανακαλυπτει ένα φαρμακο κάθε μερα μπορει κάθε μερα να βγαλει δημοσιευση.
μπορει άλλος να βγαλει σε 1 μερα 25 δημοσιεύσεις αν ανακαλυψε 25 νεα ειδη φυτοπλαγκτου.
χρονικος περιορισμος δεν υπαρχει. μπορει να συμμετεχεις σε 3 ομαδες και στο ιδιο συνεδριο την ιδια μερα να αποκτησεις 3 νεες δημοσιεύσεις.
σοβαρη είναι μια εργασια αν εβγαλε πχ ένα καινουριο φαρμακο που σωζει ζωες, όχι αν κρατησε 5 χρονια για να γραψει μια αναλυση για τα ποιηματα του ελυτη.