Νέα

Οι «Αλεπουδιάρηδες»!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Σιγα που δεν μπορουμε χωρις αυτον.....ποιος ειναι?ενα απλο μελος στο σαιτ ειναι και τιποτα παραπανω.......ΕΓΩ ειμι η ΓΝΩΣΗ! :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Σιγα που δεν μπορουμε χωρις αυτον.....ποιος ειναι?ενα απλο μελος στο σαιτ ειναι και τιποτα παραπανω.......ΕΓΩ ειμι η ΓΝΩΣΗ! :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Πράγματι,  vaso,  όταν  ανοίγεις  το  βιβλίο  της  ΓΝΩΣΗΣ, όλοι  σιωπούν.  Για  τα  στριπτιζάδικα,  είσαι  κάτι  σαν  πατριάρχης  πασών  των  Ρωσιών, πλαισιωμένος  βέβαια  από  ένα  δυνατό  επιτελείο  δεσποτάδων  (Υπουργός ,  mclein κλπ),  εμείς  οι  πτωχοί  είμαστε  απλά  παπαδάκια...

Επισκέπτης
σεβασμος στον καλλιτεχνη  :grin: :grin: :2funny: :2funny:!!!ειμαι και τιμημενος παλιοφραπεδιαρη, εσυ εισαι ακομα μαλαμα :2funny: :2funny: :2funny:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
σεβασμος στον καλλιτεχνη  :grin: :grin: :2funny: :2funny:!!!ειμαι και τιμημενος παλιοφραπεδιαρη, εσυ εισαι ακομα μαλαμα :2funny: :2funny: :2funny:

παντα ημουν και θα ειμαι παιδι μαλαμα αν και το παλιοπουτανιαρης θα με ακολουθει μαλλον για παντα!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom