Νέα

Οι «Αλεπουδιάρηδες»!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Παρασκευή : Panosmpos
1) Καλλέργη Αγγελική Ρωσία
2) Κεραμεικού 17 ʼντζελα Ρουμανία
3) Λεωνίδου 6 Μαρία Ουκρανία (άρχιζα να τα ψιλοπαίζω) :cheesy:
Και μετά η συνάντηση ΓΙΓΑΝΤΩΝ συνάντηση ΘΕΩΝ (ελάτε πλάκα κάνουμε συνάντηση παλαβιάρηδων καλύτερα)sex d... & rock & roll!!! Ο Warhol συναντά τον Pano στην Παιωνίου 10
panosmpos 4)
warhol        1)
στο ρόλο του 'τερματοφύλακα' ʼννα Ρωσία

και μετά απο γενική τσάρκα σε στούντια Πιπίνου 118 Αριστοτέλους, Κεφαλληνίας( ξέχασα τίποτα άλλο war?) ξεκινάμε και βοουρρ για Κ...
ναι καλά καταλάβατε!!! Στην θεά Κατερίνα :dancing: (respect την ξέρω την κοπέλλα εδώ και περίπου 5-6 χρόνια απο την εποχή Φυλής και Αλκιβιάδου)
Εκεί ολοκαύτωμα :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Warhol 2)
Warhol 3)
Panosmpos 5) (αν ήταν άλλη κυριολεκτικά θα μ'έδιωχνε απο το δωμάτιο  :o Κατερινούλα σόρρυ που σε ταλαιπώρησα είσαι όλα τα λεφτά i love you;))
Warhol 4)
Φιλιά και στην κυρα-Μάρω ;) είστε αχτύπητοι ;)
Μετά ξεκούραση και δυστυχώς ο αδελφος warhol λόγω προσωπικού θέματος δεν ακολούθησε και για βράδυ (αρε τρελλέ που να βγούμε και βράδυ σε στριπτ θα γίνει της :boobies: :sperm: :crazy:)
Αφροδίτη μικρό και εκεί ήτανε ʼννα,Αναστασία,Βαλέρια ,Ελένη (καινούργια Ρωσίδα) Μάρμπελ (η σχιστομάτα) και ʼντζυ (νομίζω ότι μου είπε Γερμανίδα) Αλκοόλ,Φράπα (με απίστευτη δυσκολία μιλάμε δεν είχα όχι  :sperm: αλλά ούτε αίμα  :crazy: :crazy: :crazy: και γενικό ολοκαύτωμα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: Πάντα τέτοια Waaarrrhhhooolllllll :thumbsup: μέχρι να κακαρώσουμε στα 80 μας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εχω να κανω καποιες δηλωσεις!!πρωτον,εγω δεν ξερω τιποτα  :grin:!!!δευτερον,αφου δεν μου μαζεψε γερανος το αυτοκινητο ειμαι τυχερος!!!και τριτον η κατερινα με αποπλανησε και με αναγκασε να κανω σεξ μαζι της 3 φορες  :cheesy: :cheesy:  :grin:  :grin:!!!!και τελος ειναι  απιστευτη γυναικα!!!!!

spiounos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
0
Standard το weekend ήσασταν τεζα.   
Παρασκευή : Panosmpos
1) Καλλέργη Αγγελική Ρωσία
2) Κεραμεικού 17 ʼντζελα Ρουμανία
3) Λεωνίδου 6 Μαρία Ουκρανία (άρχιζα να τα ψιλοπαίζω) :cheesy:
Και μετά η συνάντηση ΓΙΓΑΝΤΩΝ συνάντηση ΘΕΩΝ (ελάτε πλάκα κάνουμε συνάντηση παλαβιάρηδων καλύτερα)sex d... & rock & roll!!! Ο Warhol συναντά τον Pano στην Παιωνίου 10
panosmpos 4)
warhol        1)
στο ρόλο του 'τερματοφύλακα' ʼννα Ρωσία

και μετά απο γενική τσάρκα σε στούντια Πιπίνου 118 Αριστοτέλους, Κεφαλληνίας( ξέχασα τίποτα άλλο war?) ξεκινάμε και βοουρρ για Κ...
ναι καλά καταλάβατε!!! Στην θεά Κατερίνα :dancing: (respect την ξέρω την κοπέλλα εδώ και περίπου 5-6 χρόνια απο την εποχή Φυλής και Αλκιβιάδου)
Εκεί ολοκαύτωμα :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Warhol 2)
Warhol 3)
Panosmpos 5) (αν ήταν άλλη κυριολεκτικά θα μ'έδιωχνε απο το δωμάτιο  :o Κατερινούλα σόρρυ που σε ταλαιπώρησα είσαι όλα τα λεφτά i love you;))
Warhol 4)
Φιλιά και στην κυρα-Μάρω ;) είστε αχτύπητοι ;)
Μετά ξεκούραση και δυστυχώς ο αδελφος warhol λόγω προσωπικού θέματος δεν ακολούθησε και για βράδυ (αρε τρελλέ που να βγούμε και βράδυ σε στριπτ θα γίνει της :boobies: :sperm: :crazy:)
Αφροδίτη μικρό και εκεί ήτανε ʼννα,Αναστασία,Βαλέρια ,Ελένη (καινούργια Ρωσίδα) Μάρμπελ (η σχιστομάτα) και ʼντζυ (νομίζω ότι μου είπε Γερμανίδα) Αλκοόλ,Φράπα (με απίστευτη δυσκολία μιλάμε δεν είχα όχι  :sperm: αλλά ούτε αίμα  :crazy: :crazy: :crazy: και γενικό ολοκαύτωμα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: Πάντα τέτοια Waaarrrhhhooolllllll :thumbsup: μέχρι να κακαρώσουμε στα 80 μας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Αφροδίτη μικρό και εκεί ήτανε ʼννα,Αναστασία,Βαλέρια ,Ελένη (καινούργια Ρωσίδα) Μάρμπελ (η σχιστομάτα) και ʼντζυ (νομίζω ότι μου είπε Γερμανίδα) Αλκοόλ,Φράπα (με απίστευτη δυσκολία μιλάμε δεν είχα όχι  :sperm: αλλά ούτε αίμα  :crazy: :crazy: :crazy:

Φιλε  panosmpos μπορει στο μικρο Αφρο να μην ητανε ο war αλλα ηταν ο Υπουργος Κωλομπαρων και Συγγρου ( για αυτο αλλωστε ειχε και αστυνομια στη Συγγρου και στη Βασιλεως Κωνσταντινου / επειδη πρεναγα εγω δεν κανω πλακα )

Λοιπον σχετικα με τις γκομενες  εκει : εγω πηρα 2 χορους με τη γρια την Αναστασια ( την ξερω απο τοτε που δουλευε στις Μουσες ).Τα χυτα της βυζομπαλα ειναι το κατι αλλο / η ρωγα της ηταν τοσο μεγαλη που μπορουσες ανετα να την πιπιλας με τις ωρες ( καυλα η Κυρια ) :dancing: :dancing:

Αλλες δεν πηρα για χορο αλλα αυτη η σχιστοματα ρε Παναη τι καυλιαρα που ηταν !!!!!

Την Ελενη πρεπει να την ειχα παρει χορο στο Αphrodite Palace.Καλο χορο κανει / τη συνιστω.

Οverall : ειχα παει τον περασμενο Αυγουστο στο μικρο Αφρο και ηταν ενα μαυρο χαλι.Τωρα πιστευω οτι εχει βελτιωθει αρκετα /  ειναι και φτηνο 10 Ευρω εισοδος.

Ρε Παναη που καθοσουνα στο Αφρο μηπως σε πηρε το ματι μου ???Εγω προφανως ημουνα πρωτο τραπεζι πιστα με καποιους αλλους Υπουργους.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Υπουργέ μου η Αναστασία είναι σταθερή αξία... Ελπίζω να έχεις πάρει και την φίλη της την ʼννα ;) Έχει φτιάξει κυριολεκτικά το ʼφρο το μικρό καθώς και το palace ;) Εγώ καθόμουνα αρχηγέ με τους άλλους φίλους μου συναγωνιστές αριστερά γωνία στον καναπέ όπως μπαίνεις μέσα. Και θα κανονιστεί να γίνει και κάτι ομαδικό με παιδιά απο δω, σε στρίπτ χεχε ;) και τότε βλέπω όχι να σκάνε οι μπάτσοι αλλά ο στρατός για να μας μαζέψει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Κοιτα να δεις φιλε Παναη αν παμε στο μικρο Αφρο μελη του bourdela.com θα μας χιμηξουν οι μαυρες του Αφρο ( τις θυμασαι / ειδικα η μια που ηταν και θεοχοντρη ο ιδιος ο Καζαμπουμπου ηταν ) και θα μας κανουν μαυρους στο ξυλο :dancing: :dancing: :dancing:.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Μιλάς γι'αυτό το Αφρικάνικο βαρέλι :cheesy: Εγώ δεν πηγαίνω ποτέ με μαύρες και έρχεται να μου κάνει αυτή η πατσαβούρα χορό. Και τι κάνω. Δίπλα ήταν μια παρέα με Κινέζους που είχαν γίνει σταφίδα απο την βότκα(αν ίσουν Παρασκευή σίγουρα θα τους είχες δει) και τις λέω ότι σε γουστάρουνε αυτοί να σου κάνουν 5 χορούς ο καθένας και μετά να σε πηδήξηνε όλοι μαζί! Με το που ακούει της μαλακείες που της είπα, πάει στον έναν και του κάνει κωλοτριψίματα και τους άλλους 2 τους κοπάναγε με τα βυζιά της :grin: Ο ένας εκ των τριών σηκώνεται και άρχισε να χορεύει κλάμπινγ στύλ μές στο μαγαζί και μετά πέφτει μαζί με την πατσαβούρα στο τραπέζι. Εγώ εκείνη τη στιγμή πέθανα στο γέλιο και στο χαβαλέ :2funny: :2funny: :2funny:

Πρεπει να τους ειδα τους Κινεζους ρε φιλε καποια στιγμη.Καλα δεν μπορω να φανταστω αυτο το Αφρινκανικο Βουβαλι να ριχνει βυζοσκαμπιλα στους Κινεζους.Πρεπει να τα ειδες ολα εκαινη τη στιγμη .....

Επισκέπτης
εδω δεν προλαβαινω να ξυριστω!!κοτσιδια θα πιανω σε λιγο τα γενια μου!! :grin: :grin: :grin:!!την επομενη φορα κερναω ΕΓΩ μπουκαλακι και δεν δεχομαι κουβεντα!!αλλα κατερινα πηγα και εγω χτες  ;) ;)!!!ΥΓ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ  :sunglasses:!!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
Χτές Κυριακή. Εξόρμηση Αλεπουδιάρηδων (γγκκκκρρρρρρρ warhol την επόμενη φρόντισε να ακυρώσεις τις δουλειές >:()
Panosmpos, Ropaloforos, Bihterman  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: συνάντηση στην 'ιέρεια' του σέξ ΚΚΚΚΚαααατττεεερρρίίίίννννναααα!!!! :dancing:

Ropaloforos και Βihterman είχανε να την δούνε πολύ καιρό χεχε ;)

Και μετά το τρίο στούντζες σε γνωστό πολιτιστικό πνευματικό στέκι του Δήμου Αθηνών :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: Το τι έγινε το αφήνουμε καλύτερα  :jerking: :jerking: :jerking: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: Y.Γ (ο κύριος 'Asurnamupal' Warhol την επόμενη που θα κανονιστεί λίαν συντόμως να φροντίσει να είναι παρών γιατί αλλιώς  :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :ak: :ak: :ak: >:()
...τι να γινει...δεν το ειδαμε εγκαιρως....την επομενη φορα ομως...

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Χτές Κυριακή. Εξόρμηση Αλεπουδιάρηδων (γγκκκκρρρρρρρ warhol την επόμενη φρόντισε να ακυρώσεις τις δουλειές >:()
Panosmpos, Ropaloforos, Bihterman  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: συνάντηση στην 'ιέρεια' του σέξ ΚΚΚΚΚαααατττεεερρρίίίίννννναααα!!!! :dancing:
Ψιτ Ψιτ! ήμουν και γω εκεί!!! Με ξεχάσατε!!! χαχαχααχ  :P

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Τελικά ο Γερμανός ήθελε strip club.... Τον μάδησαν στο lido και ηρέμησε.... Με τα λεφτά που του πήραν κλείναμε το σπίτι της Κατερίνας για όλη τη βάρδια!!!

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Τελικά η Κατερίνα για σπίτι το ξεκίνησε αλλά για καφέ club το κόβω... Να κοιτάξω να πάρουμε Franchising τα Starbucks!!!! :dancing:

user

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
βλέπω την έχετε φτιάξει καλά την κατερίνα...

την βλέπω με βίλα, εξοχικό, λιμουζίνα, λεφτά μέχρι τα γεράματα της και λίγα λέω...

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Μπά...καφετέρεια βλέπω να το κάνει το μαγαζί στο τέλος η Κάθριν. Αλλά επειδή εκτός απο πολύ ευχάριστη διάθεση & φιλοξενία έχει και ισχυρά κρεβατικά προσόντα, φύγαμε πολύ χάϊ.

*Πάνος ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, και ανταποδίδω.

Επισκέπτης
το επομενο μπουκαλι δικο μου ροπαλοφορε  ;)!!!!

Επισκέπτης
εχω να κανω μια δηλωση!!ολοι ετοιμοι?ναι περιμενω....λοιπον συμφωνω με τις δηλωσειςς του πανο εχω να πω ενα πραγμα!!εγω δεν ξερω τιποτα  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Τελικά γιατί να ξέρω κάτι; Ούτε και εγώ ξέρω τίποτα!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
......αναμενουμε ενημερωση απο τους σαρδαναπαλους panosmpos, kinky  για την εξελιξη της χθεσινης βραδιας καθως επαγγελματικες υποχρεωσεις με αναγκασαν να εγκαταλειψω την ομαδα σχετικα νωρις..
.....εχω να πω και αλλα δυο ακομη πραγματα...
πρωτον.... RESPECT...... :thumbsup:
δευτερον.... εννοειται πως δεν ξερω ΤΙΠΟΤΑ...... ;)

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
......αναμενουμε ενημερωση απο τους σαρδαναπαλους panosmpos, kinky  για την εξελιξη της χθεσινης βραδιας καθως επαγγελματικες υποχρεωσεις με αναγκασαν να εγκαταλειψω την ομαδα σχετικα νωρις..
.....εχω να πω και αλλα δυο ακομη πραγματα...
πρωτον.... RESPECT...... :thumbsup:
δευτερον.... εννοειται πως δεν ξερω ΤΙΠΟΤΑ...... ;)
ελα μωρη πουσταρα που κανεις και παραπονα.....μετα ομως ειχε και συνεχεια για σενα.....ενω εμεις μειναμε με το πουλι στο χερι.......αντε .......

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
ελα μωρη πουσταρα που κανεις και παραπονα.....μετα ομως ειχε και συνεχεια για σενα.....ενω εμεις μειναμε με το πουλι στο χερι.......αντε .......

......ειπαμε, εγω δεν ξερω ΤΙΠΟΤΑ........ :sunglasses: :sunglasses:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
.....το μονο που ξερω ειναι οτι ο kinky ειναι ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ..... :dancing: :dancing:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom