Νέα

Οι 2 απολυμένοι του Τραμ και η απεργία!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ο ενας εκ των απολυμενων ειχε καποιο τροχαιο με θυμα εναν πεζο και γι αυτο ειχε ψυχολογικο προβλημα?ΑΝ υποθεσουμε οτι ισχυει,ποιος σας ειπε οτι οσοι εχουν καποιου ειδους ψυχολογικη διαταραχη παιρνουν φαρμακα?μηπως τελικα ειχε παθει σοκ,που ειναι απολυτα κατανοητο?

Ρε Γουώρ, ποιο είναι το πρόβλημα τελικά;
Μια εταιρεία απολύει 2 υπαλλήλους της- όπως κάνουν εκατοντάδες χιλιάδςς εταιρείες σε αυτόν τον κόσμο...
Οσοδήποτε σκληρή και αν είναι μια απόλυση, σε ορισμένες περιπτώσεις είναι επιβεβλήμένη..
Οι οδηγοί του τραμ οδηγούν οχάματα δεκάδων τόνων που μεταφέρουν χιλιάδες επιβατές, μεταξύ των οποίων εμένα, εσένα, τη μάνα μου, τη μάνα σου, τα αδέλφια μας...
Αν αυτοί οι τύποι δεν έχουν σώας τα φρένας, ακόμη και σε βαθμό που δεν τους καθιστά επικίνδυνους στην καθημερινή τους διαβίωση, τότε δεν μπορούν να χειρίζονται τέτοια οχήματα διότι απλούστατα είναι ΄δυνητικοί φονιάδες...
Και αν σε αυτούς δεν μπορεί να καταλογιστεί ο φόνος, ελλείψει συναίσθησης των πραττομένων τους, αυτός που τους έδωσε το τιμόνι (η τραμ αε) θα έχει διαπράξει φόνο με ενδεχόμενο δόλο και εκτός του ότι το δσ θα τρέχει στα δικαστήρια μια ζωή, θα πρέπει να πληρώσει και επικές αποζημιώσεις στη χαροκαμένη μάνα που το παιδί της έγινε χαλκομανία στον προφυλακτήρα του τραμ...
Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ευρρωστία της εταιρείας και εμμέσως για το μέλλον όλων των εκεί εργαζομένων...

Πίστεψέ με, ξέρω πόσο απάνθρωπο είναι να απολύεις - το έχουν υποστεί δικοί μου άνθρωπο όλως αδικαιολογήτως από εργοδότες που είμαι βέβαιως ότι αναπληρώνουν το μικρό πουλί και το χρόνιο πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας και πρόωρης εκσπερμάτωσης με το να συμπεριφέρονται στους εργαζομένους τους ωσαν τσιφλικάδες σε κολίγους στο κιλερέρ...

Αλλά όταν τίθεται ζήτημα ασφάλειας του κοινού, καμία απόλυση δεν είναι αδικαιολόγητη...
Φαντάσου μια τσατσά να μην απολύει μια πουτάνα που έχει βλενόροια ή ηπατίτιδα..

Επισκέπτης
Ρε Γουώρ, ποιο είναι το πρόβλημα τελικά;
Μια εταιρεία απολύει 2 υπαλλήλους της- όπως κάνουν εκατοντάδες χιλιάδςς εταιρείες σε αυτόν τον κόσμο...
Οσοδήποτε σκληρή και αν είναι μια απόλυση, σε ορισμένες περιπτώσεις είναι επιβεβλήμένη..
Οι οδηγοί του τραμ οδηγούν οχάματα δεκάδων τόνων που μεταφέρουν χιλιάδες επιβατές, μεταξύ των οποίων εμένα, εσένα, τη μάνα μου, τη μάνα σου, τα αδέλφια μας...
Αν αυτοί οι τύποι δεν έχουν σώας τα φρένας, ακόμη και σε βαθμό που δεν τους καθιστά επικίνδυνους στην καθημερινή τους διαβίωση, τότε δεν μπορούν να χειρίζονται τέτοια οχήματα διότι απλούστατα είναι ΄δυνητικοί φονιάδες...
Και αν σε αυτούς δεν μπορεί να καταλογιστεί ο φόνος, ελλείψει συναίσθησης των πραττομένων τους, αυτός που τους έδωσε το τιμόνι (η τραμ αε) θα έχει διαπράξει φόνο με ενδεχόμενο δόλο και εκτός του ότι το δσ θα τρέχει στα δικαστήρια μια ζωή, θα πρέπει να πληρώσει και επικές αποζημιώσεις στη χαροκαμένη μάνα που το παιδί της έγινε χαλκομανία στον προφυλακτήρα του τραμ...
Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ευρρωστία της εταιρείας και εμμέσως για το μέλλον όλων των εκεί εργαζομένων...

Πίστεψέ με, ξέρω πόσο απάνθρωπο είναι να απολύεις - το έχουν υποστεί δικοί μου άνθρωπο όλως αδικαιολογήτως από εργοδότες που είμαι βέβαιως ότι αναπληρώνουν το μικρό πουλί και το χρόνιο πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας και πρόωρης εκσπερμάτωσης με το να συμπεριφέρονται στους εργαζομένους τους ωσαν τσιφλικάδες σε κολίγους στο κιλερέρ...

Αλλά όταν τίθεται ζήτημα ασφάλειας του κοινού, καμία απόλυση δεν είναι αδικαιολόγητη...
Φαντάσου μια τσατσά να μην απολύει μια πουτάνα που έχει βλενόροια ή ηπατίτιδα..
το θεμα δεν ειναι η απολυση αλλα οι λογοι που αναφερθηκαν για να δικαιολογησουν αυτη την αποφαση!και σου παραθετω το ποστ μου που τεκμηριωνω την αποψη μου πανω στο θεμα αυτο!

επομενως λακη δεν γνωριζεις σε ποια αρρωστια και σε ποια ψυχοφαρμακα αναφεροταν η διοικηση του τραμ!πως λοιπον κρινεις ως σωστη την αποφαση τους για την απολυση των εργαζομενων,ενω δεν γνωριζεις βασικα στοιχεια της υποθεσης?
οταν καποιος εργαζεται στο τραμ,παραδιδει και αντιγραφο του ιατρικου ιστορικου του,καθως επισης και υποβαλεται σε μια σειρα ιατρικων εξετασεων!αν πραγματι επαιρνε ψυχοφαρμακα,θα αναγραφοταν στο ιστορικο του!επομενως 2 ειναι οι περιπτωσεις!
1)ειτε ειναι ψευδης η δηλωση περι ψυχοφαρμακων και ψυχολογικων προβληματων
)ειτε μπηκαν με βυσμα επι κυβερνησης ΠΑΣΟΚ Ή ΝΔ!
Αρα η παραταξη που υποστηριζεις λακη για μια ακομη φορα δειχνει τα χαλια της και την ελειψη εντιμοτητας που την διακατεχει!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Νίκος Σίμος
Συντάκτης Ελεύθερου Τύπου
Tuesday Apr 22, 2008
«Πέτα τη μαμά από το τρένο». Εστω... από το τραμ
............

με βαση το παραπανω κειμενο που μπορεις να το βρεις και εδω
και με βαση αυτο
βλεπεις οτι ο Νικος Σιμου δεν γραφει στο ΚΛΙΚ το ΝΙΤΡΟ και το Cosmopolitan
αλλα
"......από το 1986 υπηρετεί τη Δημοσιογραφία από διευθυντικές και επιτελικές θέσεις.
Διετέλεσε διευθυντής της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ» και αρθρογράφος της «ΕΣΤΙΑΣ».
Σήμερα είναι εκδότης του «ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ», αφού προηγουμένως διετέλεσε διευθυντής του κυριακάτικου φύλλου της ίδιας εφημερίδας.
"

Σας λέω οτι ενω για μένα εχουν ΚΑΘΕ δικαιωμα να σε ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ δεν εχουν δικαιωμα να σε

[size=14pt]ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ[/size]

Και μην μου πει κανεις οτι δεν τους ξεφτιλισαν!!

edit και φυσικα θα με γραψετε στα παπαρια σας και θα αρχισετε να λετε για το ΠΑΣΟΚ τη ΝΔ τον Λιαπη (τον Μπαμπη,το Χαρη,τον Γιαπη, το Λιαπη)τη Χουντα, τον Παττακο, τον Βενιζελο που μπορει να εκανε λάθος και δεν πηγε προς το Μοναστηρι αλλα πηγε Θεσσαλονικη, τον Μεταξα και  δεν ξρω ποιον αλλον.

Αλλα τουλαχιστον απαντηστε μου
ειναι ξεφτιλα να σε λεει "μαμακια" ή/και "αλκοολικο" μια εφημερίδα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom