str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
ο ενας εκ των απολυμενων ειχε καποιο τροχαιο με θυμα εναν πεζο και γι αυτο ειχε ψυχολογικο προβλημα?ΑΝ υποθεσουμε οτι ισχυει,ποιος σας ειπε οτι οσοι εχουν καποιου ειδους ψυχολογικη διαταραχη παιρνουν φαρμακα?μηπως τελικα ειχε παθει σοκ,που ειναι απολυτα κατανοητο?
Ρε Γουώρ, ποιο είναι το πρόβλημα τελικά;
Μια εταιρεία απολύει 2 υπαλλήλους της- όπως κάνουν εκατοντάδες χιλιάδςς εταιρείες σε αυτόν τον κόσμο...
Οσοδήποτε σκληρή και αν είναι μια απόλυση, σε ορισμένες περιπτώσεις είναι επιβεβλήμένη..
Οι οδηγοί του τραμ οδηγούν οχάματα δεκάδων τόνων που μεταφέρουν χιλιάδες επιβατές, μεταξύ των οποίων εμένα, εσένα, τη μάνα μου, τη μάνα σου, τα αδέλφια μας...
Αν αυτοί οι τύποι δεν έχουν σώας τα φρένας, ακόμη και σε βαθμό που δεν τους καθιστά επικίνδυνους στην καθημερινή τους διαβίωση, τότε δεν μπορούν να χειρίζονται τέτοια οχήματα διότι απλούστατα είναι ΄δυνητικοί φονιάδες...
Και αν σε αυτούς δεν μπορεί να καταλογιστεί ο φόνος, ελλείψει συναίσθησης των πραττομένων τους, αυτός που τους έδωσε το τιμόνι (η τραμ αε) θα έχει διαπράξει φόνο με ενδεχόμενο δόλο και εκτός του ότι το δσ θα τρέχει στα δικαστήρια μια ζωή, θα πρέπει να πληρώσει και επικές αποζημιώσεις στη χαροκαμένη μάνα που το παιδί της έγινε χαλκομανία στον προφυλακτήρα του τραμ...
Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ευρρωστία της εταιρείας και εμμέσως για το μέλλον όλων των εκεί εργαζομένων...
Πίστεψέ με, ξέρω πόσο απάνθρωπο είναι να απολύεις - το έχουν υποστεί δικοί μου άνθρωπο όλως αδικαιολογήτως από εργοδότες που είμαι βέβαιως ότι αναπληρώνουν το μικρό πουλί και το χρόνιο πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας και πρόωρης εκσπερμάτωσης με το να συμπεριφέρονται στους εργαζομένους τους ωσαν τσιφλικάδες σε κολίγους στο κιλερέρ...
Αλλά όταν τίθεται ζήτημα ασφάλειας του κοινού, καμία απόλυση δεν είναι αδικαιολόγητη...
Φαντάσου μια τσατσά να μην απολύει μια πουτάνα που έχει βλενόροια ή ηπατίτιδα..