Νέα

Οδηγός Μπουρδελότσαρκας για Αρχάριους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poutsarass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.859
Πόντοι
9.297
Γεια χαρά μάγκες.
Σκέφτηκα να δημιουργήσω το θέμα γιατί δε βρήκα κάτι αντίστοιχο.
Ως αρχάριος στον στίβο του αγοραίου έρωτα, τώρα που ανοίγουν οι οίκοι, θα έβρισκα χρήσιμο έναν οδηγό με κάποια βασικά tips για άσχετους/τύπους που πρωτοπάνε τσάρκα (πχ στη φυλης).
Όσο πιο ενδελεχής ο οδηγός, τόσο το καλύτερο, ώστε να μείνει και ως παρακαταθήκη για τους νεότερους και να μη γίνονται θύματα εκμετάλλευσης από τις τσα2 ή όποιον άλλο.
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, πχ στον πόσο χρόνο είναι νορμάλ να σου χτυπάει την πόρτα η τσα2 κτλπ.
Καλή αρχή!
Συναγωνιστη δεν ειναι απαραιτητο να εχεις παρεα...Η ομαδικη τσαρκα δειχνει καγκουρια και δεν δημιουργει θετικη προδιαθεση στο προσωπικο των ιδρυματων γιατι ξερουν οτι οι πιο πολλοι πανε για ματι, χαβαλε η για να πουν καμμια σαχλαμαρα.Το πολυ δυο ατομα δειχνει σοβαροτητα και ενδιαφερον για το αθλημα!

Poutanofreakoulas

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2021
Like
12
Πόντοι
0
Θα συμφωνήσω με τους περισσότερους συναγωνιστές που έγραψαν ό,τι λέει και ο σοφός λαός μας, δηλαδή " μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις ΠΗΔΑ". Κανένας να μην ξέρει τίποτα για το τι κάνεις και που.
Καλοθελητές υπάρχουν πάντα... Το που θα πας, είναι όπως όλα στην ζωή, θέμα χρημάτων. Με λίγες εξαιρέσεις πάντα . Δηλαδή μην περιμένεις να βρεις μουνάρα στο μεταξουργείο με 10 ευρώ να γλύφει πακιστανικές ψωλές. Αν θα ξεπέσει καμιά θα είναι για 2-3 μέρες. Γενικά Φυλής και στα κοντινα ειναι καλυτερα τα πραγματα για φτηνά. Εχω πετύχει πάρα πολλά μουνιά κατά καιρούς που ήταν για τα δικά μου γούστα πολύ καλα.
Αν παλι αλλαξεις κατηγορία, "στούντιο-μασαζ -...σπιτι κτλ θελει πολλες βόλτες και χρονο!
Οσο αφορα την τσάμπιον λιγκ με τις ντελιβερι πουτανες θελει χρήμα και πάλι χρόνο. Και επειδη ο χρόνος ειναι χρήμα το ρεζουμέ ειναι οτι χρημα ειναι το παν.
Ελπιζω να απολαύσεις την πουτανοσταδιοδρομία σου οπως οι περισσότεροι απο εμάς

alan2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Like
7
Πόντοι
0
Δεν καταλαβαίνω πώς τελειώνετε στο δεκάλεπτο. ποτέ δεν το κατάφερα αυτό τόσο γρήγορα... Απορία το έχω, οι πιό εμπειροι ας πούνε πώς τα καταφέρνουν πώς προετοιμάζονται για κάτι τέτοιο.

αγγελος(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
39
Πόντοι
0
Δεν καταλαβαίνω πώς τελειώνετε στο δεκάλεπτο. ποτέ δεν το κατάφερα αυτό τόσο γρήγορα... Απορία το έχω, οι πιό εμπειροι ας πούνε πώς τα καταφέρνουν πώς προετοιμάζονται για κάτι τέτοιο.
Ένας φίλος μου έκανε την ίδια ερώτηση πριν καιρό πως μπορείς και τελειώνεις μέσα σε λίγα λεπτά μου έλεγε εγώ θέλω τουλάχιστον 10 προκαταρκτικά και μισή ώρα Σεχ. Τελικά μου έδειξε τι γαμαγε και κατάλαβα γιατί δεν μπορούσε να τελειώσει!(Εγώ τελειώνω και με τον ήχο των τακουνιων όταν ακούω να έρχεται το μωρό Προς το μέρος μου)Να μην είναι καλικανζαρος όμως.

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Ο σωστός μπουρδελιαρης είναι εκπαιδευμένος να τελειώνει στο 3ο χτύπημα της πόρτας. Ποτέ πριν. Αν είναι νταης η’ καλός πελάτης μπορεί και λίγο μετά..
Πέρα από την πλακα , τα περισσότερα κορίτσια προσπαθούν να σε τελειώσουν γρήγορα ακόμα και με το στοματικό. Μην ανησυχείς όμως ,ακόμα και αν δεν τελειώσεις μπορείς δώσεις έξτρα παράβολο και να συνεχίσεις. Μετά την δεύτερη φορά θα είναι σαν να το έκανες χρόνια.

Τελευταία τροποποίηση:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.315
Πόντοι
4.546
Απλά δεν τον παίζεις για 3-4 μέρες και κρατάς όλη την ενέργειά σου (και τα υγρά σου) για να τα διοχετεύσεις στις κορασίδες. Piece of cake

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.859
Πόντοι
9.297
Ειναι απλο συναγωνιστη...ΔΕΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ!...τον εχεις μονο για κατουρημα για τουλαχιστον δυο μερες.Οσοι πανε για ...περιοδεια ...και οχι μονο για ενα χτυπημα....πρεπει να απεχουν απο "μονομερεις ενεργειες" για τουλαχιστον μια εβδομαδα.
Φυσικα υπαρχουν πολλοι που θα τον βουτανε πεντε φορες στην καθεμια και θα φευγουν για να κανουν το ιδιο και σε οσες μπορεσουν.Κι εμεις θα το διαβαζουμε και θα νομιζουμε οτι εχυσαν ισαριθμες φορες...ΗΔΗ ΚΛΑΙΩ????!
Οσοι εχουν γινει σαπακια ανεξαρτητως ηλικιας χαπακωνονται κιολας....κι αντε να εχουν παρει οδηγιες απο γιατρο...αν ειναι σαπακια και στο μυαλο τα παιρνουν απο μονοι τους.Οσο μπορεις μακρυα απο αυτα!

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Ειναι απλο συναγωνιστη...ΔΕΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ!...τον εχεις μονο για κατουρημα για τουλαχιστον δυο μερες.Οσοι πανε για ...περιοδεια ...και οχι μονο για ενα χτυπημα....πρεπει να απεχουν απο "μονομερεις ενεργειες" για τουλαχιστον μια εβδομαδα.
Φυσικα υπαρχουν πολλοι που θα τον βουτανε πεντε φορες στην καθεμια και θα φευγουν για να κανουν το ιδιο και σε οσες μπορεσουν.Κι εμεις θα το διαβαζουμε και θα νομιζουμε οτι εχυσαν ισαριθμες φορες...ΗΔΗ ΚΛΑΙΩ????!
Οσοι εχουν γινει σαπακια ανεξαρτητως ηλικιας χαπακωνονται κιολας....κι αντε να εχουν παρει οδηγιες απο γιατρο...αν ειναι σαπακια και στο μυαλο τα παιρνουν απο μονοι τους.Οσο μπορεις μακρυα απο αυτα!
Να τον ακούτε τοιούτον αιδώ, και να τον σέβεστε. Διότι είναι πρωταθλητής στο αυτομασσάζ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.859
Πόντοι
9.297
Να τον ακούτε τοιούτον αιδώ, και να τον σέβεστε. Διότι είναι πρωταθλητής στο αυτομασσάζ.
Εσυ μολις τον παιξεις βγες για μπουρδελοτσαρκα...μαθε μπαλιτσα αγορι μου!

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Εσυ μολις τον παιξεις βγες για μπουρδελοτσαρκα...μαθε μπαλιτσα αγορι μου!
Όταν θα τον παίζω εγώ, εσύ θα είσαι στα γόνατα με ανοικτό το στοματάκι και τη γλώσσα έξω. Κουκλάρα μου με τα καβλωτικά σου τα γυαλάκια.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.859
Πόντοι
9.297
Όταν θα τον παίζω εγώ, εσύ θα είσαι στα γόνατα με ανοικτό το στοματάκι και τη γλώσσα έξω. Κουκλάρα μου με τα καβλωτικά σου τα γυαλάκια.
Eισαι ενα τιποτα ...μην πας να αποκτησεις αξια μεσω αντιπαραθεσεων με εμενα...οσο και να προσπαθεις θα παραμενεις ενα τιποτα.

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Eισαι ενα τιποτα ...μην πας να αποκτησεις αξια μεσω αντιπαραθεσεων με εμενα...οσο και να προσπαθεις θα παραμενεις ενα τιποτα.
Έλα ρε, πλάκα κάνουμε. Αν θες να μη, εντάξει, δεν ξαναλέω. Θα μιλάω με άτομα του επιπέδου μου. Με υποβρύχιους δηλαδή.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Απλά δεν τον παίζεις για 3-4 μέρες και κρατάς όλη την ενέργειά σου (και τα υγρά σου) για να τα διοχετεύσεις στις κορασίδες. Piece of cake
εγω αμα δεν τον παιξω για 3-4 μερες θα παρω 3-4 πουτανες μαζι..και εχω φτασει 39

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Θα συμφωνήσω με τους περισσότερους συναγωνιστές που έγραψαν ό,τι λέει και ο σοφός λαός μας, δηλαδή " μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις ΠΗΔΑ". Κανένας να μην ξέρει τίποτα για το τι κάνεις και που.
Καλοθελητές υπάρχουν πάντα... Το που θα πας, είναι όπως όλα στην ζωή, θέμα χρημάτων. Με λίγες εξαιρέσεις πάντα . Δηλαδή μην περιμένεις να βρεις μουνάρα στο μεταξουργείο με 10 ευρώ να γλύφει πακιστανικές ψωλές. Αν θα ξεπέσει καμιά θα είναι για 2-3 μέρες. Γενικά Φυλής και στα κοντινα ειναι καλυτερα τα πραγματα για φτηνά. Εχω πετύχει πάρα πολλά μουνιά κατά καιρούς που ήταν για τα δικά μου γούστα πολύ καλα.
Αν παλι αλλαξεις κατηγορία, "στούντιο-μασαζ -...σπιτι κτλ θελει πολλες βόλτες και χρονο!
Οσο αφορα την τσάμπιον λιγκ με τις ντελιβερι πουτανες θελει χρήμα και πάλι χρόνο. Και επειδη ο χρόνος ειναι χρήμα το ρεζουμέ ειναι οτι χρημα ειναι το παν.
Ελπιζω να απολαύσεις την πουτανοσταδιοδρομία σου οπως οι περισσότεροι απο εμάς
μου εχει κοστισει ο κουκος αηδονι αυτο το σπορ...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.859
Πόντοι
9.297
μου εχει κοστισει ο κουκος αηδονι αυτο το σπορ...
Aγοραζουμε εμπειριες...οι γυναικες τι να πουν;Δεν αγοραζουν( η τζαμπα το κανουν η πληρωνονται...) και παλι ανικανοποιητες ειναι....σκετη μιζερια.

aggelosaa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
534
Πόντοι
301
Στα μπουρδέλα αγαπητέ υπάρχουν 3 συνιστώσες.
Η πόρνη απο που είναι η πόρνη καταγωγή και εμφάνιση η τσατσά και ο χώρος καθαριοτητα.
Η βασικότερη είναι η εμπειρία και τί σου αρέσει στο κρεβάτι.
Το ένστικτο σου με την εμπειρία θα σε βοηθήσει να γλιτώνεις από τις φολες.
Εγω πηδάω 3 Ρωσίδες από Μετάξι καί ,3 από φυλής ( μια μαύρη μια λατίνα και μια Ρωσίδα)
Αλλά αυτό το αποτέλεσμα έχει βγει μετά από ψάξιμο.Το καλό μουνι φίλε θέλει κυνήγι και ψάξιμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom