Νέα

Οδηγός επιβίωσης των Στριπτιτζάδικων (ακούστε για να μην κλείσετε)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manosbeach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
M

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε Μανοπαραλια καταρχην  :rockon: που ανοιξες το θεμα.
Προσωπικα τιμω τα ιδρυματα αυτα 12-13 χρονια ασχετως με τη "μονιμη" σεξουαλικη μου "κατασταση"
Οπως & αρκετοι αλλοι συναγωνιστες με την καταλληλη "τεχνικη" και υπομονη εχω τσιμπολογησει καμποσα μ@ν@κια απο τα εν λογω μαγαζια.Πιστευω οτι πρεπει να μετασχηματιστουν περισσοτερο σε "τυπου" κλαμπ παρα σε φραπομπριζολαδικα,γιατι τοτε δεν θα ειναι παρα μεγαλου μεγεθους Μπουρδελοστουντιο με μουσικη...

συμφωνώ απόλυτα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
αλεξανδρε καπου πηρε το ματι μου οτι μαζεψες 2-3 τηλεφωνακια αλλα φοβηθηκες να προχωρησεις.
Αν ειναι ετσι τοτε....
....ΗΜΑΡΤΟΝ ρε φιλαρακι
Πες μου οτι δεν ειναι αληθεια. Αυτο πες μου μονο... Τελος

Αληθεια ειναι. Και χωρις να τα ζητησω μαλιστα. Μου τα δωσανε μονες τους. Γιατι? τοσο φοβερο ειναι?

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αληθεια ειναι. Και χωρις να τα ζητησω μαλιστα. Μου τα δωσανε μονες τους. Γιατι? τοσο φοβερο ειναι?
Καλα δεν ειναι & εγκλημα,απλα για να πιασουν τα οποια λεφτα σου τοπο.
Μπαινοντας στη διαδικασια να πας σ'αυτα τα καταστηματα το θεμα ειναι να παρεις οτι σου αναλογει χωρις απευθειας διακανονισμους (Βιζιτα),γιατι σιγουρα θα σου φυγουν ευρωπουλα.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
Νομίζω πως κάπου έχουμε μπερδέψει τα πράγματα.Στο στριπ σόου δεν πας για να πηδήξεις, αλλά για να πιεις το ποτό σου, να δεις όμορφα κορίτσια, να πάρεις  ένα χορό ,να ερεθιστείς και μέχρι εκεί..Ας μη συγχέουμε ιδρύματα τύπου FKK , με τα στριπτιζάδικα.Άλλωστε γιατί να δώσω 50 ευρώ για μια handjob ή 100+ για πήδημα 5-10 λεπτών, όταν τα ίδια μπορώ να τα κάνω σε ένα στούντιο ή παίρνοντας ένα call-girl?
Σαφώς και πιστεύω πως χρειάζονται μαγαζιά τύπου FKK, αλλά δε γνωρίζω τα της νομοθεσίας..
Προσωπικά πηγαίνω σε ορισμένα με φίλους, λέμε καμιά βλακεία να περάσει η ώρα,χαζεύουμε το σόου, κάνουμε και χορό , αλλά σε καμιά περίπτωση δεν περιμένω ούτε δωματιάκια να έχουν, ούτε κρεβάτια!
Να είναι καθαρά,ευρύχωρα με καλά ποτά,πολλές και όμορφες παρουσίε και βέβαια λογικές τιμές..πχ 10 ευρώ το ποτό και 10 ο απλός είναι μια χαρά.
Το θέμα κατά τη γνώμη μου είναι να δημιουργηθούν επιτέλους sex clubs και να ξεκαθαρίσει επιτέλους η κατάσταση.

tex.trail

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
1
Εγώ πάντως προτείνω να δημιουργηθούν στριπτιζάδικα δύο ταχυτήτων.

Α. αυτά με δωματιάκια για ξεπέτες  και δωμάτια για ημιδιαμονή για να ικανοποιούνται οι συναγωνιστές που δεν μπορούν χωρίς το φραπέ τους και τη μπριζολίτσα τους

Και

Β. αυτά που θα λειτουργούν ως ευγενή θεάματα για ποτοκατανάλωση και μαλακοφαντασίωση ………
Με καλυψες και παλι.Αν και πολυ φοβαμαι οτι στην Α επιλογη θα κατευθυνθουν οι περισσοτεροι αν μπορουν.

Νομίζω πως κάπου έχουμε μπερδέψει τα πράγματα.Στο στριπ σόου δεν πας για να πηδήξεις, αλλά για να πιεις το ποτό σου, να δεις όμορφα κορίτσια, να πάρεις  ένα χορό ,να ερεθιστείς και μέχρι εκεί..Ας μη συγχέουμε ιδρύματα τύπου FKK , με τα στριπτιζάδικα.Άλλωστε γιατί να δώσω 50 ευρώ για μια handjob ή 100+ για πήδημα 5-10 λεπτών, όταν τα ίδια μπορώ να τα κάνω σε ένα στούντιο ή παίρνοντας ένα call-girl?
Σαφώς και πιστεύω πως χρειάζονται μαγαζιά τύπου FKK, αλλά δε γνωρίζω τα της νομοθεσίας..
Προσωπικά πηγαίνω σε ορισμένα με φίλους, λέμε καμιά βλακεία να περάσει η ώρα,χαζεύουμε το σόου, κάνουμε και χορό , αλλά σε καμιά περίπτωση δεν περιμένω ούτε δωματιάκια να έχουν, ούτε κρεβάτια!
Να είναι καθαρά,ευρύχωρα με καλά ποτά,πολλές και όμορφες παρουσίε και βέβαια λογικές τιμές..πχ 10 ευρώ το ποτό και 10 ο απλός είναι μια χαρά.
Το θέμα κατά τη γνώμη μου είναι να δημιουργηθούν επιτέλους sex clubs και να ξεκαθαρίσει επιτέλους η κατάσταση.
Τα sex club ειναι η καταλληλοτερη επιλογη για την νοοτροπια πολλων πελατων εδω.
Ετσι θα μεινουν (ελπιζω) λιγα και καλα strip με καλυτερο επιπεδο γυναικων.

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Μιλαμε για καθαρα αλλαγη νοοτροπιας .
Νια οντως στην δεκαετια του 90 η νοοτροπια των κοριτσιων ηταν τελειως διαφορετικη ,μα τελειως διαφορετικη .
Απλα περναγες καλα ,μα παρα πολυ καλα κια δεν ηθελες ουτε φραπε ουτε μπριζολα .
Αλλαξανε τα πραγματα και τωρα εχουμε παει στην κατασταση που μολις μπαινεις μεσα και καθεσαι στο τραπεζι ,εχει φορτσατη η καθεμια και σου λεει κιολας με απρεπεια "χωρος θες ? " εαν πεις οχι ...να πιω ποτο ?
Οποτε σε βλεπει απευθειας σας 10αρικο ..
Θα μου πεις και πως θες να σε δει ?

Ας με αφησει να παρω μια ανασα με το που μπηκα και να την φωναξω εγω εαν θελω .

Οι παλαιοτεροι θα θυμουνται οτι στην δεκαετια του 90 ,τα κοριτσια περναγανε λεγανε καλησπερα ,τι κανεις με λενε ετσι και εαν θες τα λεμε αργοτερα .
Χωρις πιεση χωρις να σου ζαλιζουν τα παπαρια με το χαμογελο .

Αυτη η νοοτροπια πρεπει να αλλαξει

mesoremes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
17
Πόντοι
1
ναι ρε αλλη φαση ακομα θυμαμε εποχες 4 στην πειραιος...ουρα...και ενα μαυρακι αγαλμα....επερνες την παρεα σου ....γεμιζε το ματι σου ...ερεθιζοσουν και λιγο ...και εφευγες γεματος...ειχες διασκεδαση ....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.221
Πόντοι
2.606
Φιλε Μανοπαραλια καταρχην  :rockon: που ανοιξες το θεμα.
Προσωπικα τιμω τα ιδρυματα αυτα 12-13 χρονια ασχετως με τη "μονιμη" σεξουαλικη μου "κατασταση"
Οπως & αρκετοι αλλοι συναγωνιστες με την καταλληλη "τεχνικη" και υπομονη εχω τσιμπολογησει καμποσα μ@ν@κια απο τα εν λογω μαγαζια.Πιστευω οτι πρεπει να μετασχηματιστουν περισσοτερο σε "τυπου" κλαμπ παρα σε φραπομπριζολαδικα,γιατι τοτε δεν θα ειναι παρα μεγαλου μεγεθους Μπουρδελοστουντιο με μουσικη...
ο φιλος μονακιας λεγει την αληθεια και ομιλει πολυ σωστα....πρεπει ομως να προσθεσω οτι πρεπει να μειωσουν τις τιμες τους κατα πολυ και να πεταξουν τα κομοδινα εις τον βορβορο...οσοι θελετε να γαμηκετε μαγκες πανετε σε λορδεμπου,απλα πραγματα...τα στρομπολινα ειναι για τζερτζελε και αντε και κανα φραπεδογαλον...οι γνωστες τσιμπανε και κανα τηλ. αλλα αλλο γαμησι αλλο παρισι...

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ο φιλος μονακιας λεγει την αληθεια και ομιλει πολυ σωστα....πρεπει ομως να προσθεσω οτι πρεπει να μειωσουν τις τιμες τους κατα πολυ και να πεταξουν τα κομοδινα εις τον βορβορο...οσοι θελετε να γαμηκετε μαγκες πανετε σε λορδεμπου,απλα πραγματα...τα στρομπολινα ειναι για τζερτζελε και αντε και κανα φραπεδογαλον...οι γνωστες τσιμπανε και κανα τηλ. αλλα αλλο γαμησι αλλο παρισι...
:rockon:Mε αγωνιστικους χαιρετισμους συμπληρωνω:

Να πεσουν οι τιμες, αλλα για να μην γεμισουν τα μαγαζια αλβανοπαρεακια των 7-8 αγριεμενων αγαμητων "Μπερισα", να υπαρχει ενα στοιχειωδες F Control.Αντι οι γραφικοι "πορτιεριδες" να κοβουν εισητηριο λες & παμε σινεμα η λες & δεν θα παρουμε ποτα (ελεος δλδ),να κανουν μια στοιχειωδη επιλογη.Ετσι αυξανεται η ποιοτητα αρα & το κερδος τους,χωρις να σπανε τα Α@χ@δ@α μας

Οι κυριες να φορουν περισσοτερα ρουχα.Ολοι θελουν το "δωρο" τους αμπλαρισμενο για να εχουν την ευχαριστηση να το "ξετυλιξουν" μονοι τους.

Οσο πιο πολυ πιεζεις μια γυναικα τοσο αυτη γινεται πιο σκληρη.Αυτος ειναι νομος της φυσης.Ας τους δινουν ενα μινιμουμ στοιχειωδες μεροκαματο για να χαλαρωσουν λιγακι.
                                                            Συνεχιζεται....

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Προς συναγωνιστες στριποβιους:
Η οπη αναμεσα στα δυο κατω ακρα του θηλεως ειναι μεγαλη στροβιλορουφηχτρα,αλλα λειτουργει με τροπο αντιστροφως αναλογο ως προς τα αντικειμενα που εισερχονται εις αυτην.  Δηλαδη:

Οσο η οπη τροφοδοτειται με χρημα,τοσο πιο πολυ ανοιγει για να καταπιει το δυνατον περισσοτερα.
Αντιστροφως η συγκεκριμενη οπη κλεινει ερμητικα οταν ο τροφοδοτης επειχηρει να τοποθετησει κατι "αλλο"εκτος απο χρημα.

Το μ@ν@ ειναι χρηματιστηριακη αξια,υποτιμηστε το για να αγορασετε φτηνα  ;)

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.518
Πόντοι
736
Στις HΠΑ η εξέλιξη ήταν DISCO - STRIP - CLUB
Τέλη 80 , ήταν μέγιστό θέμα στις ΗΠΑ  ότι κλείνουν οι Disco και στην θέση τους ανοίγουν strip - show .  Μετά στους ίδιους χώρους κλείνανε τα στριπ και άνοιγαν club .

Το στριπ έκανε τον κύκλο του μειώθηκε η ζήτηση,  πρέπει να μετεξελιχθεί , όπως έχει γίνει παντού , θα μείνουν στην αγορά τα πέντε δέκα καλύτερα και τα υπόλοιπα θα αλλάξουν χρήση.  

Τι λείπει από την αγορά ?   FKK ας βρεθεί ένας μάγκας να το κάνει

OP
OP
M

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Νομίζω πως κάπου έχουμε μπερδέψει τα πράγματα.Στο στριπ σόου δεν πας για να πηδήξεις, αλλά για να πιεις το ποτό σου, να δεις όμορφα κορίτσια, να πάρεις  ένα χορό ,να ερεθιστείς και μέχρι εκεί..Ας μη συγχέουμε ιδρύματα τύπου FKK , με τα στριπτιζάδικα.Άλλωστε γιατί να δώσω 50 ευρώ για μια handjob ή 100+ για πήδημα 5-10 λεπτών, όταν τα ίδια μπορώ να τα κάνω σε ένα στούντιο ή παίρνοντας ένα call-girl?

εγω τα λεω χρονια αυτα αλλα ποιος με ακουει?

OP
OP
M

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Μιλαμε για καθαρα αλλαγη νοοτροπιας .
Νια οντως στην δεκαετια του 90 η νοοτροπια των κοριτσιων ηταν τελειως διαφορετικη ,μα τελειως διαφορετικη .
Απλα περναγες καλα ,μα παρα πολυ καλα κια δεν ηθελες ουτε φραπε ουτε μπριζολα .
Αλλαξανε τα πραγματα και τωρα εχουμε παει στην κατασταση που μολις μπαινεις μεσα και καθεσαι στο τραπεζι ,εχει φορτσατη η καθεμια και σου λεει κιολας με απρεπεια "χωρος θες ? " εαν πεις οχι ...να πιω ποτο ?
Οποτε σε βλεπει απευθειας σας 10αρικο ..
Θα μου πεις και πως θες να σε δει ?

Ας με αφησει να παρω μια ανασα με το που μπηκα και να την φωναξω εγω εαν θελω .

Οι παλαιοτεροι θα θυμουνται οτι στην δεκαετια του 90 ,τα κοριτσια περναγανε λεγανε καλησπερα ,τι κανεις με λενε ετσι και εαν θες τα λεμε αργοτερα .
Χωρις πιεση χωρις να σου ζαλιζουν τα παπαρια με το χαμογελο .

Αυτη η νοοτροπια πρεπει να αλλαξει

σωσταααααά

tex.trail

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
1
εγω τα λεω χρονια αυτα αλλα ποιος με ακουει?
Αποτι διαβαζω ευτυχως ειμαστε αρκετοι που εχουμε τετοιες αποψεις.Εξαλλου ενα μεγαλο μερος των θαμωνων strip δεν ασχολειται με το site.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ρε πως θα αλλάξει η νοοτροπία τους? Κινούμενα πενηντάρικα είμαστε όλοι μας και επειδή είναι και πανούργα θυληκά θα προσπαθήσουν να στα πάρουν με το ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ κόστος για αυτές.

OP
OP
M

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Αποτι διαβαζω ευτυχως ειμαστε αρκετοι που εχουμε τετοιες αποψεις.Εξαλλου ενα μεγαλο μερος των θαμωνων strip δεν ασχολειται με το site.

Εγώ πάντως πιστεύω πως αν συνεχιστεί η φραπέ – μπριζόλα κατάσταση το αποτέλεσμα είναι δεδομένο.

Θα δοκιμάσουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το και καλά άθλο του απαγορευμένου και του παράδοξου καρπού και μετά…

Θα κλείσουν όλα τα μαγαζιά  θα μείνουν μόνο όσα καταλάβουν την πραγματική εικόνα που πρέπει να έχει ένα τέτοιο μαγαζί .

Μπουρδέλα πάντα θα υπάρχουν αλλά όχι και να πληρώνεις 150 ευρα για 10 λεπτά στην κουρτίνα. Θα το βαρεθούν και θα τελειώσει το αστείο αφού μπορείς με 50 να το κάνεις αλλού και με την άνεση σου

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εδώ  θα  συνεισφέρω  μόλις  τελειώσει  ο  προεκλογικός  αγώνας  του  Ηλία  για  το δεύτερο γύρο .

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ πάντως πιστεύω πως αν συνεχιστεί η φραπέ – μπριζόλα κατάσταση το αποτέλεσμα είναι δεδομένο.
Μόνο το αποτέλεσμα μετράει μάνος .... τα άλλα είναι μπιχλιμπίδια για Ινδιάνους σαν και την πάρτη μου... :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom