Νέα

Οδηγική συμπεριφορά - Έλεος!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 432
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Θύμα των «ιπποτών» της ασφάλτου έπεσε μέρα- μεσημέρι ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στην εθνική οδό Ηρακλείου – Μοιρών.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου επέβαινε σε μικρού κυβισμού αυτοκίνητο και βγάζοντας φλας, επιχείρησε να στρίψει στην περιοχή των Αθανάτων.
Αυτό όμως ενόχλησε τον οδηγό διερχόμενου 4χ4, καθώς υποχρεώθηκε να ανακόψει την ταχύτητά του.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός προσπέρασε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι των ηλικιωμένων και το υποχρέωσε να ακινητοποιήσει το όχημα.
Από το 4χ4 βγήκαν τέσσερα άτομα και αφού ανάγκασαν τον ηλικιωμένο και τη σύζυγό του να κατέβουν, πέταξαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου σε ένα χωράφι.
Αμέσως μετά, οι τέσσερις έσπρωξαν με τα χέρια τους το αυτοκίνητο, μέχρι που το αναποδογύρισαν.
Το ζευγάρι παρακολουθούσε τρομοκρατημένο, ενώ κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες παρακολουθούσαν το σκηνικό από απόσταση.
Στη συνέχεια, οι επιβάτες του 4χ4 επιβιβάστηκαν στο όχημα και συνέχισαν την πορεία τους σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Αυτό κι αν είναι μαγκιά! :jerking:

Η Κρήτη έχει γεμίσει κοπριά.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ταξιτζήδες=Δημιουργούν μποτιλιάρισμα αφου πάνε με 10 χλμ στην Εθνική οδό για να γράψει το κοντέρ παραπάνω.

Λεοφωρεία-Φορτηγά Δ.Χ.=στα αρχίδια τους όλα, σου λέει η ασφάλεια του δημοσίου θα πληρώσει τις ζημιές αν τρακάρω, χέστηκα

Πεζοί= Σαν πρεζόνια πάνε ξαφνικά στην μέση του δρόμου χωρίς να κοιτάνε, μεγάλοι αλήτες οι γέροι που σου λέει "το κολοάμαξο θα σταματήσει όταν με δει απο σεβασμό", ρε ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΟΥΣτ

Αμάξια= Μαλακισμένες ξανθιές με το κινητό στο χέρι να τα χώνουν στον γκόμενο και το τιμόνι οδηγά μόνο του

Μηχανάκια= Προσπαθούν να βρουν νοητή γραμμή στο οδόστρωμα να πάνε ίσια, αλλά αμάξια-φορτηγά-ταξί τα έχουν κάνει ηδη μουνί.

Συμφωνώ και εγώ.

Βέβαια όλα αρχίζουν από τη μικρή ηλικία αφού τα μαθήματα οδήγησης για αυτοκίνητο είναι για τον πούτσο (1-2 όπισθεν σου μαθαίνουνε και άμα κοπείς, λαδώνεις) ενώ όσοι έχουν μηχανή συνήθως είναι αυτοδίδακτοι με παπί από τα 15.
Άπειρες φορές μου έχει περάσει η σκέψη, να μην αποφύγω την παπαριά του κάθε τρόμπα και να τρακάρω (σε light καταστάσεις) αλλά σκέφτομαι τα συνεργεία και τις ασφαλιστικές και μου μένει η τσαντίλα. Ιδιαίτερα όταν είσαι νεός οδηγός, είσαι πολύ τυπικός και περισσότερο οξύθυμος.

Mια μέρα είδα στην αριστερή λωρίδα μιας κεντρικής λεωφόρου έναν τύπο σε παπάκι με:
κινητό στο αριστερό χέρι και τσιγάρο και φραπέ στο δεξί. :o :headbang:
Απο τότε ηρέμησα.  :grin:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Παιδια χωρις πλακα για ολα φταιει η αγαμια.

Εγω ας πουμε οταν γυριζω απο στριπ ή βιζιτες οδηγαω σαν πουλακι.

Οταν γυριζω απο Μπουρναζι ή Ψυρρη που παιρνεις δουλεια για το σπιτι και εχεις φαει κανα δυο ακυρα λογικο ειναι να οδηγας σα μαλακας.

Για ολα φταιει η ΑΓΑΜΙΑ.

Πηγαινετε εξωτερικο που οι ανθρωποι γαμανε να δειτε πως οδηγουν.Ουτε μια κορνα δεν θα ακουσεις - εδω με το που αναβει πρασινο μπιππππππππππππ ....

ΑΓΑΜΗΤΕΣ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ !!!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ενας ταξιτζης μου ειχε πει καποτε:
-Ποια ειναι η μικροτερη μοναδα μετρησης του χρονου?

-Το δευτερολεπτο, απανταω

-Λαθος μου λεει!!!
Ειναι  χρονος που μεσολαβει απο την ωρα που θα αναψει το πρασινο, μεχρι να ακουστει το πρωτο κορναρισμα!!!

:o   :o   :o   :o   :o   :o

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Οταν γυριζω απο Μπουρναζι ή Ψυρρη που παιρνεις δουλεια για το σπιτι και εχεις φαει κανα δυο ακυρα λογικο ειναι να οδηγας σα μαλακας.

Για ολα φταιει η ΑΓΑΜΙΑ.

Πηγαινετε εξωτερικο που οι ανθρωποι γαμανε να δειτε πως οδηγουν.Ουτε μια κορνα δεν θα ακουσεις - εδω με το που αναβει κοκκινο μπιππππππππππππ ....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Από τα καλύτερα posts που έχω διαβάσει.

Ένας άλλος λόγος είναι ότι σαν Έλληνες μάθαμε το αυτοκίνητο αργότερα από την υπόλοιπη Ευρώπη.
Επίσης έχουμε και το σύνδρομο "όπου πάμε, να πάμε με το αυτοκίνητο".
Βλέπω και κάτι τύπους που κυκλοφορούν με ποδήλατα σε μεγάλους δρόμους και σκέφτομαι τι τρέλα υπάρχει σήμερα...

Επισκέπτης

Για ολα φταιει η ΑΓΑΜΙΑ.

Πηγαινετε εξωτερικο που οι ανθρωποι γαμανε να δειτε πως οδηγουν.Ουτε μια κορνα δεν θα ακουσεις - εδω με το που αναβει κοκκινο μπιππππππππππππ ....

δεν νομιζω οτι φταιει η αγαμια αλλα η μαλακια που βαραει τον Ελληνα γενικοτερα.

by the way εγω οταν ειχα σπεσιαλ σερβις σε μασατζιδικα μετα εχανα τη μπαλα κ οταν γυρναγα με τη μηχανη πολλες φορες πηγα να τσακιστω  :cheesy:

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Σε μια χώρα που δεν υπάρχει καμία σοβαρότητα σε τίποτα , και με ένα Κούβα λαδί ,= 300 εύρο αγοράζεις ένα δίπλωμα αυτοκίνητου , πολύ καλοί είμαστε , όταν το 80% δεν γνωρίζει τι σημαίνει ΚΟΚ δεν έχει διαβάσει ποτέ τίποτα από αυτό κώλο βιβλίο , το 90 % δεν γνωρίζει ποιος έχει προτεραιότητα στην πλατειά , και σταματάνε όταν κάποιος έρχεται από αριστερά , περνάνε όταν έρχεται άλλος από δεξιά και δεν έχει ΣΤΟΠ ,προφανώς γιατί φοβάται ο οδηγός , και βέβαια αυτή η γαμημένοι η πινακίδα η ΣΤΟΠ , κανένας δεν έχει διάβαση τι πρέπει να κάνει , κανένας , και μετά έχεις και τους μαλακές τύπου Σταθακης που θα σώσει την Ελλάδα , και παίρνει τον παλιό νόμο και αλλάζει τις τιμές . λες και είναι έμπορας ο Μ....ας , αντί να βάλουν μάθημα στο νηπιαγωγείο  οδική αγωγή . Άστο διάβολο μπουρδελο ....... 

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Σε μια χώρα που δεν υπάρχει καμία σοβαρότητα σε τίποτα , και με ένα Κούβα λαδί ,= 300 εύρο αγοράζεις ένα δίπλωμα αυτοκίνητου , πολύ καλοί είμαστε , όταν το 80% δεν γνωρίζει τι σημαίνει ΚΟΚ δεν έχει διαβάσει ποτέ τίποτα από αυτό κώλο βιβλίο , το 90 % δεν γνωρίζει ποιος έχει προτεραιότητα στην πλατειά , και σταματάνε όταν κάποιος έρχεται από αριστερά , περνάνε όταν έρχεται άλλος από δεξιά και δεν έχει ΣΤΟΠ ,προφανώς γιατί φοβάται ο οδηγός , και βέβαια αυτή η γαμημένοι η πινακίδα η ΣΤΟΠ , κανένας δεν έχει διάβαση τι πρέπει να κάνει , κανένας , και μετά έχεις και τους μαλακές τύπου Σταθακης που θα σώσει την Ελλάδα , και παίρνει τον παλιό νόμο και αλλάζει τις τιμές . λες και είναι έμπορας ο Μ....ας , αντί να βάλουν μάθημα στο νηπιαγωγείο  οδική αγωγή . Άστο διάβολο μπουρδελο ....... 

Σωστος, και να προσθεσω αυτο...οταν εχεις αυτοκινητο που δε δυνασαι να το χειριστεις,που δεν ειναι για σενα βρε αδερφε, και ακομα χειροτερα δεν ειναι καν για τους ελληνικους δρομους.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ΡΕ, ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΕΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ!!!

και οι ελληνες οδηγοι εχουν νεκρο σημειο στον εγκεφαλο, μην πω παντελως πεθαμενο.

η παιδεια του νεοελληνα φαινεται στο τιμονι 100%, φιγουρα με δανεικο-απο την τραπεζα-τζιπ και 20€ βενζινη στο τεποζιτο, τσαπατσουλια στην οδηγηση, μαγκια, γαμωσταυριδια προς πασα κατευθυνση και δεν συμαζευεται.

οπως δεν συμαζευεται τιποτα πια σε αυτη τη σκατοχωρα και θελουμε να λεγομαστε και ευρωπαιοι τρομαρα μας.

madsex

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλό είναι να υπολογίσουμε και το γεγονός ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη έχουν και πίστες με καθημερινή σχεδόν δυνατότητα να χρησιμοποιούνται από το κοινό. Μπαίνεις δύο ωρίτσες σε μια πίστα γουστάρεις και μετά στο δρόμο κύριος - για όσους έχουν το μικρόβιο που είναι και πολλοί!
Εκτός αυτού όμως θα μπορούσε να χρησιμοποιείται και από σχολές οδηγών και για εξετάσεις.
Βλέπεις όμως το Ελληνικό έμελλε να γίνει Ολυμπιακό πάρκο, θα τους χάλαγε να γίνει μια πιστάρα όπου θα μπορούσαν να διεξαχθούν και αγώνες F1, να δεις μετά και έσοδα που θα προέκυπταν.
Δύο πίστες έχουμε και την 'καλη' την κάνανε στις Σέρρες, εδώ δίπλα..

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Οταν κοβουν μια κληση,η κληση να ειναι τρυπιμενη απο την εφορια.
Αποτελεσμα να μην μπορουν να την σβησουν αρα θα σταματησουν να κανουν βλακειες.   :thumbsup: :bounce-glasses:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Αν Δεν εχετε γερο στομαχι μην το δειτε!

Επισκέπτης

Εγω΄μόλις γλιτωσα τη ζωή μου (και τη ζωή μιας συμπαθέρας) απο ένα πολύ σοβαρό τροχαίο.

Μανδαμ, δεν σας έχουν πει ότι όταν ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ είμαστε σταματημένοι ΔΕΞΙΑ και ξεκινάμε ξαφνικά δεν πάμε κάθετα προς την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ιδίως όταν η ταχύτητά μας δεν ξεπερνά τα 40 km/h????????????????????????????????????

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΑΒS!!!!!!!

(και όσοι απο καθαρή τυχη δεν βρέθηκαν πίσω μου...)

Αυτη τη στιγμή που πληκτρολογώ τρέμουν τα χέρια μου

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
αν και γενικά προσέχω τις μηχανές όταν οδηγώ, χτες ένας "έξυπνος" πιτσιρικας έκανε μια από τις μεγαλύτερες (αν και δυστυχώς συνηθέστερες) μαλακίες. Σε άδειο δρόμο σταματά στην αριστερή μεριά και γυρνάει με αναστροφή γιατί έχασε τον δρόμο που ήθελε να στρίψει...  :jerking: :jerking: :jerking:
αν τώρα στην αναστροφή γίνει καμιά σύγκρουση ποιός θα φταίει? άσε που αν πάθει κάτι ο μαλάκας θα τον πληρώνει για χρυσό αυτός που θα τον τρακάρει...

blackbird

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εγω΄μόλις γλιτωσα τη ζωή μου (και τη ζωή μιας συμπαθέρας) απο ένα πολύ σοβαρό τροχαίο.

Μανδαμ, δεν σας έχουν πει ότι όταν ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ είμαστε σταματημένοι ΔΕΞΙΑ και ξεκινάμε ξαφνικά δεν πάμε κάθετα προς την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ιδίως όταν η ταχύτητά μας δεν ξεπερνά τα 40 km/h????????????????????????????????????

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΑΒS!!!!!!!

(και όσοι απο καθαρή τυχη δεν βρέθηκαν πίσω μου...)

Αυτη τη στιγμή που πληκτρολογώ τρέμουν τα χέρια μου
δεν πας ν αναψεις κανενα κερακι?φιλε επειδη ταξιδευω παρα πολυ συχνα εθνικη το τι εχουν δει τα ματακια μου δεν μπορεις να φανταστεις...να σου πω 2 πολυ απλα..καταρχην ειδικα στην εθνικη προς Κορινθια-Λουτρακι που απ οσο ξερω και ξερετε ειναι αγαπημενος προορισμος των 90χρονων βλεπεις κατι παππουδες-γιαγιαδες σε κατασταση αφασιας εως καταστολης να οδηγουν με στιλ "που παω..που βρισκομαι...?" με την ιλλιγιωδη ταχυτητα των 60 χλμ... :jerking: ....μη πω για τα ανυπαρτα φλας οταν αλλαζουν λωριδα η πλειοψηφια των οδηγων... μη πω για τους ηλιθιους που οδηγουν μονιμως στην αριστερη λωριδα η αυτους στην  μεσαια να πηγαινουν με 80 χλμ νομιζωντας ετσι οτι ειναι ασφαλεις και αυτοι και οι αλλοι....δεν τα παρεξηγω ολα αυτα βασικα ο κοσμος εχει ξεφυγει...αλλος εχει οικογενειακα προβληματα..αλλος σκεφτεται τα λεφτα που εχασε στο ποκερ αλλος το 18χρονο πιπινι στην παραλια με το στρινγκακι..αλλος λιβαδια με πρασινο φρεσκο χορταρακι.... :jerking:

Επισκέπτης
αν και γενικά προσέχω τις μηχανές όταν οδηγώ, χτες ένας "έξυπνος" πιτσιρικας έκανε μια από τις μεγαλύτερες (αν και δυστυχώς συνηθέστερες) μαλακίες. Σε άδειο δρόμο σταματά στην αριστερή μεριά και γυρνάει με αναστροφή γιατί έχασε τον δρόμο που ήθελε να στρίψει...  :jerking: :jerking: :jerking:
αν τώρα στην αναστροφή γίνει καμιά σύγκρουση ποιός θα φταίει? άσε που αν πάθει κάτι ο μαλάκας θα τον πληρώνει για χρυσό αυτός που θα τον τρακάρει...

Αυτό σκέφτηκα κι εγω!
Οτι όλοι θα πουν ότι εγω φταιω επειδη έτρεχα...
Ολα τα ρίχνουν στην ταχύτητα ρε πούστη μου. Οι χοντρές μαλακίες όμωςε γίνονται απο άτομα που δεν έχουν ιδέα απο δρόμους, πάνε αργααααα αργαααααα κι όταν έρθει η ώρα κάνουν χοντρές μαλακίες.

Εν τω μεταξυ είδα κι ένα άλλο τροχαίο σήμερα στο δρόμο προς Επίδαυρο, μια μηχανή πεσμένη
Μακαρι να μην έπαθε τίποτα σοβαρο το παληκαρι.

Πάντως κάτι που έχω σκεφτει απο καιρο είναι να μην οδηγώ σε εθνικη και επαρχιακούς δρόμους ΠΣΚ όταν όλοι οι Αθηναίοι ξεχύνονται στους δρόμους για τα μπάνια του ΣΚ, απο αυτους έχω δει τις χειρότερες μαλακίες και εγωιστικές συμπεριφορές.

Δεν ξέρουν ούτε πότε να τρέξουν, ούτε που να προσπεράσουν και κυρίως ΠΩΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ οταν πάει γρηγορότερα απο εμάς.

Φίλε blackbird κι εγω στην Εθνική Αθηνων- Κορίνθου κινούμαι και το περιστατικό έγινε στα διόδια της Ελευσίνας προς Αθήνα...

blackbird

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εξηγησα και πιο πανω οτι δικαιολογουνται καπως μερικοι...καλοκαιρι ειναι...το ματι δεχεται καιταιγιστικες εικονες απο κωλαρακια βυζακια κλπ...τρελενεται ο κοσμος..αρχιζει το μυαλο να μπλοκαρει...κι εγω οδηγουσα νωριτερα...πετυχα 2 ατυχηματα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom