You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οδηγίες για City Tours
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sakoulas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 224
- Εμφανίσεις 31K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
χαχαχα! Σίγουρα, αλλά μένω και με το πουλί στο χέρι! Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι για ποια κάρτα μιλάνε...
Μην ακους τον Υοργο. Εχει βρομωστομο!! Ακου εκει απαντηση "Γραψτους στα αρχιδια σου"
ΥΓ. Θελουν πιστωτικη καρτα. Ο μονος τροπος που ισως δουλεψει ειναι μια απο αυτες τις προπληρωμενες πιστωτικες καρτες, αλλα θα εχεις ρισκο να χασεις τα χρηματα σου αν κατι συμβει και δεν γινει η συναντηση!!
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Μην ακους τον Υοργο. [size=14pt]Εχει βρομωστομο!![/size] Ακου εκει απαντηση "Γραψτους στα αρχιδια σου"
Και δεν το έχω ανοίξει ακόμη καν!
Έκλεισα πρόσφατα το μουνί της φωτό και στο συγκεκριμένο δωμάτιο με 2 rapid SMS και για τα τελάρα που μένουν στο ερείπιο των Εξαρχείων θέλουν και κάρτα.
Άσε μην τα πάρω στο κράνος λέμε!!!!!
Ναι, το πιασα οτι δυστυχώς πρέπει να πάρεις ρίσκο. Απλά το πικάντικο στην υπόθεση είναι από που βρήκαν το "λογαριασμό της κάρτας μου" για να μου πουν οτι δεν έχω ξαναπάρει city tour από αυτούς; Από το μουφα όνομα που έδωσα ή από το τηλέφωνο;
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Ναι, το πιασα οτι δυστυχώς πρέπει να πάρεις ρίσκο. Απλά το πικάντικο στην υπόθεση είναι από που βρήκαν το "λογαριασμό της κάρτας μου" για να μου πουν οτι δεν έχω ξαναπάρει city tour από αυτούς; Από το μουφα όνομα που έδωσα ή από το τηλέφωνο;
Αν δεν τους εχει δωσει το λογαριασμο, δεν τον εχουν. Προσωπικα στοιχεια μην δινεις ποτε, ουτε πραγματικο εμαιλ ουτε τηλεφωνο. (Πρεπει να εχεις πορνοκινητο δηλωμενο με πακι για αυτες τις δουλειες)
Πρεπει να εχουν ενα συστημα ψηφιακο που διασταβρωνουν εμαιλ, τηλεφωνα και αν εχεις δωσει στο παρελθον καρτα. Αυτο που θα σου πω με σιγουρια ομως ειναι οτι αν εχεις δωσει πραγματικη καρτα, γνωριζουν το πραγματικο σου ονομα, που μενεις, ακομα και τον λογαριασμο τραπεζης σου. ;)
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Το αντίστροφο ισχύει; Όταν τους δώσεις αριθμό πιστωτικής βρισκουν και ποιος είσαι;
Οι πιστωτικες καρτες ειναι επωνυμες, εκτος απο τις προπληρωμενες. ;) Σου ζηταει πιστωτικη καρτα για 4 λογους
1. Θελει να ξερει ποιος εισαι (Εχουν βαλει βραχιολακια σε αρκετα απο τα μωρα του)!
2. Οι πληροφοριες που μαζευει για σενα εχουν αξια στο εμποριο των σιτιτουριστικων γραφειων.
3. Θελει να βεβαιωθει οτι δεν ειναι ψευτοκρατηση!! (αυτα τα κανουν οι Ρωσοι για να μειωσουν τον συναγωνισμο. Κλεινουν μωρο και πριν το ραντεβου ακυρωνουν, οποτε το γραφειο μενει με το πουλι στο χερι)
4. Αν δεν πας στο ραντεβου, σε εχουν χρεωσει ειδη για την επισκεψη.
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Τοτε να σου λεμε περισσοτερα μπας και μας βαλεις και αλλες φωτο!!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Προπληρωμένη δέχονται;
Δεν γνωριζω. Αν καποιος εδω μεσα εχει δοκιμασει ας μας πει!
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Τον αλλο μηνα λεω να την ξαναεπισκεφθω
Υοργο εισαι απαιχτος!!
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Τον αλλο μηνα λεω να την ξαναεπισκεφθω
Υοργο εισαι απαιχτος!!
Τότε να πας NY...
TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα προσπάθησα για πρώτη φορά να κλείσω μια city tour από ζουζανα συμπληρωνοντας την φορμα στο site (βάζοντας ψεύτικο όνομα) και μου έστειλαν οτι πρέπει την πρώτη φορά η πληρωμή να γίνει με κάρτα και έγραφαν μάλιστα οτι στο λογαριασμό της κάρτας μου (ποιας καρτας;;;;) δεν υπήρχε προηγούμενη συναλλαγή με το πρακτορείο... Κάτι ανάλογο δεν έχω διαβάσει σε κάποιο thread... Ποια είναι η γνώμη σας; Τι να κάνω;
υπάρχει κόλπο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K